LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София

Пробвайте на Салма Хайек да пишете
Joy Това беше готино!

Благодаря за линка! Интересни цифри видях:
Capitalisation    15 093 millions d'euros (au 31/12/2010)
Chiffre d’affaires    14 605 millions d'euros (en 2010)
+7,5 % (par rapport а 2009)
Rйsultat net    965 millions d'euros (en 2010)
+1,4 % (par rapport а 2009)
Персонал    75 000 (декември 2009)

И още: € 2.3 млрд.  от онлайн продажби през 2010 г
€ 14.6 млрд. приходи през 2010 г.
Това не е само на Лр, а на компанията на Пино.

Къде сме тръгнали ние?  Rolling Eyes

# 661

Joy Това беше готино!

Laughing

# 662
  • София
[quote/]

[/quote]

Да не се подценяваме. Тук се писа, че България е 1% от общо 4-5% от продажбите им извън Франция. При 150 страни, до които доставят от френския им сайт/току що ги преброих/ това е много-около 30%. Ние все пак не искаме нещо непостижимо-само изравняване на условията с другите в Евросъюза-10% такса.
Аз предлагам, ако продължи кореспонденцията да предложим минимален праг на поръчка-например 20Е/то под това няма да е и изгодно/. Какво ще кажете?

Ева  bouquet ти ли ще пускаш вече новите теми

EmbarassedНещо не ми се получи цитата, но мисля, че се разбира

# 663
  • София
Щом сме се захванали ще си довършим работата до край..... аз не се отказвам толкова лесно, който не иска да ни подкрепи -  да не го прави.....

# 664
Да не съм писала досега по темата, но не мисля че сме за подценяване.От горния линк видях и нетната им печалба която от 2007 насам е с около 300 милиона нагоре през следващите години,а именно след като ни приеха в Европа и не само нас де.Относно дискриминацията спомнете си изгонените роми от България и Румъния.А за мен е важно сезирането на ЕКЗП за първоначалната измама и не обявяването на таксите и техните проценти при промяната им.    

# 665
Момичета, до кого адресирахте писмото с многото клиентски номера? ................................................

Мисля, че е удачно също да пишем едно писмо с молба за съдействие и до френския посланик в България или до българския във Франция /може и до двамата/ - все пак това  са 1000 човека, които всеки месец пускат по 10 евро минимум в касичката на френската икономика.

Идеята за френския посланик в България ми харесва, и я подкрепям.... Peace
Като знам какви хора последните 20г стават дипломати в България.... няма смисъл да пращаме до българския във Франция............. Crossing Arms

Нека и други да кажат какво мислят.........  Hug

Ако някой има идея за походящ текст за писмото до френския посланик в България - да пише.....  Hug Hug
каква френска хазна, това да не е държавно предприятие! Изобщо не им пука за 200 -та потребители с по 5 акаунта,които са изхарчили 20-30 000 евро за една година!  
ето ви малко да прочетете информация за  Групата
http://fr.wikipedia.org/wiki/PPR_%28entreprise%29
Отдавна трябваше да се светнат,че се злоупотребява с кодове за доставки и подаръци. КАто какви очаквате да ни третират?Защо не мислите,е сме си го заслужили това отношение?

И аз това питам - каква хазна, какво държавно предприятие?! Икономика казах, макар че тя хазната се пълни основно от данъците, плащани от големите частни компании. А в цивилизованите страни частният интерес е от първостепенно значение като обект на държавна защита.

С този обвинителен уклон и квалификации като "злоупотреба" обиждаш мисля всички 1000 човека, подписали писмото. Да не би да сме им хакнали сайта?! Сами си ги произвежат кодовете и ги пускат в употреба. Рекламна кампания се нарича. Много добре знаете, че когато решат един код да е персонален, го правят наистина персонален. Когато решат да не пускат поръчки под определена сума - също го правят без проблеми. Казах го и преди - това не е санкция, няма виновни, просто промоцията свърши ...

# 666
  • София
Да не се подценяваме. Тук се писа, че България е 1% от общо 4-5% от продажбите им извън Франция. При 150 страни, до които доставят от френския им сайт/току що ги преброих/ това е много-около 30%.

Не изкривявайте данните. Ето това беше намерила Алекс 1, цитирам я

И още малко: http://www.websitelooker.com/www/redoute.fr
Вижте картата отстрани вдясно:
1,048,180 посещения дневно, като 14% от тях са еднократни /т.е влизаш и излизаш, без да разглеждаш, или линк от друга страница, отворен случайно/.
92.5% от посещенията са от Франция
0.9% от Алжир
0.9% от Белгия
0.8% от България

# 667

Не изкривявайте данните. Ето това беше намерила Алекс 1, цитирам я

И още малко: http://www.websitelooker.com/www/redoute.fr
Вижте картата отстрани вдясно:
1,048,180 посещения дневно, като 14% от тях са еднократни /т.е влизаш и излизаш, без да разглеждаш, или линк от друга страница, отворен случайно/.
92.5% от посещенията са от Франция
0.9% от Алжир
0.9% от Белгия
0.8% от България

много интересен линк, мерси! напишете някои сайтове, за които се сещате и ще видите високата активност на малката ни страничка. на някои сайтове се нареждаме на близко място до щатите, а виждам, че има много държави, които не са споменати с имена  и предполагам са в графа "други"

# 668
  • Варна
Отдавна трябваше да се светнат,че се злоупотребява с кодове за доставки и подаръци. КАто какви очаквате да ни третират?Защо не мислите,е сме си го заслужили това отношение?

Например, защото не сме единствените. Французите са доста по-зле от нас - пускат дребни поръчки, заради подаръците, после връщат всичко и си задържат подаръците. Вярно достовакат на територията на Франция може и да им излиза по-евтино, ама не мога да се съглася, че сме си заслужили това отношение. Не сме по-лоши клиенти от всички останали. За мен това не е злоупотреба - те са позволили употребата на кодове, съвсем спокойно можеха да ги ограничат до ползване само през е-мейла, на който са пратени. Много сайтове го правят, не виждам защо ЛР да не могат да си позволят да си подобрят сайта. За мен това е съзнателно провеждана маркетингова стратегия, никой не може да ме убеди в противното. Peace

# 669
Момичета,малко не по нашата тема,но да попитам BlushНе съм пазарувала от друг сайт/само СД/Та да ме ориентирате къде се предлагат дрешки на Дисни?

Деница,за Ларедут знам какво предлагат,но както и повечето хора тук засега нямам никакво намерение да поръчвам.Питам за друг сайт и Естествено да доставят до Бг Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 00:06 от liubi-bubi

# 670
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … %2723107224%27%29   или пиши на търсачката каквото искаш  пух, мики .....
нооо така като гледам най-хубавите, естествено , до 3 свят не се доставят  Laughing

# 671
  • Варна
Момичета,малко не по нашата тема,но да попитам BlushНе съм пазарувала от друг сайт/само СД/Та да ме ориентирате къде се предлагат дрешки на Дисни?

Деница,за Ларедут знам какво предлагат,но както и повечето хора тук засега нямам никакво намерение да поръчвам.Питам за друг сайт и Естествено да доставят до Бг Simple Smile

Можеш да се развихриш в Ebay.co.uk - ще ти хареса. newsm53

# 672
Аз съм ЗА писмо до френският посланик. Имайте пред вид, че бившият френски посланик, лично координира съдебно дело в България, което дефакто си е намеса на чужда държаа по  българско дело ( Делото "Борилски"). Нищо не ни пречи да го уведомим за дискриминация на френска фирма към български граждани. Който пише писмото да вметне, че " девизът на Франция  за СВОБОДА РАВЕНСТВО БРАТСТВО е неглижиран от Ларедут и не се чувстваме РАВНИ с остналите европейски граждани.

Цитат

Мисля, че е удачно също да пишем едно писмо с молба за съдействие и до френския посланик в България или до българския във Франция /може и до двамата/

# 673
  • Бургас
френският посланник не защитава ли интересите на французите? едва ли ще седне да се пъне да защитава нас  ooooh!
на мен ми се струва, че мястото за оплаквания си е ясно - европейската комисия. само дето от там няма никакво раздвижване май  Confused

# 674
Момичета, чета ви вески ден, макар и да не пиша, и само да споделя, дори не влизам вече да зяпам в ЛР. Подкрепям идеята да спрем да пазаруваме поне временно (за месеца, два или дори до летните намаления), а защо не и за постоянно, ако условията не ни допадат?!  Що се отнася до Европейската комисия, доколкото знам от личен опит и нашата комисия за защита на потребителите, те са длъжни да ни дадат отговор, независимо дали ще е в наша полза или в полза на ЛР.

Общи условия

Активация на акаунт