LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Хексе
Върнатите бяха по мое желание-две рокли на Талисиме за една приятелка на майка-не и харесаха и предпочетохме да ги върнем, че с този им размер не знам дали бих им намерила пазар тук. Аз си поех разходите по връщането. Те за обувките ми върнаха парите, веднага щом са ги получили, но за транспортните си мълчат.

Офф, момичета и аз чакам възстановяване на едни транспортни разходи по една поръчка, която върнах, само че вече месец и половина никой не ме отразява, дори не ми отговарят на мейлите. А това беше чужда поръчка, която получих, за клиентка в Латвия, незнам как се бяха объркали, че я пратиха на мен. Адреса на кашона беше моя, а фактурата вътре за латвийката. И аз, шматката, нали да съм честна, им писах на хората, те поискаха да им я върна и обещаха да възстановят разходите - 36 лева ми взеха в пощата. Писах им , пращах сканирани бележки, но вече не отговарят. Те нали си получиха нещата, а аз да духам супата.
Поне да си ги бях оставила, че имаше много хубаво сако, което после не намерих в сайта.

# 646
Хексе
Върнатите бяха по мое желание-две рокли на Талисиме за една приятелка на майка-не и харесаха и предпочетохме да ги върнем, че с този им размер не знам дали бих им намерила пазар тук. Аз си поех разходите по връщането. Те за обувките ми върнаха парите, веднага щом са ги получили, но за транспортните си мълчат.

Офф, момичета и аз чакам възстановяване на едни транспортни разходи по една поръчка, която върнах, само че вече месец и половина никой не ме отразява, дори не ми отговарят на мейлите. А това беше чужда поръчка, която получих, за клиентка в Латвия, незнам как се бяха объркали, че я пратиха на мен. Адреса на кашона беше моя, а фактурата вътре за латвийката. И аз, шматката, нали да съм честна, им писах на хората, те поискаха да им я върна и обещаха да възстановят разходите - 36 лева ми взеха в пощата. Писах им , пращах сканирани бележки, но вече не отговарят. Те нали си получиха нещата, а аз да духам супата.
Поне да си ги бях оставила, че имаше много хубаво сако, което после не намерих в сайта.
Mалко са хората като теб в днешно време smile3501 .Дано ти върнат паричките!

# 647
  • София
Хексе

Ти не знам как мислиш, но аз няма да се отказвам-ще им пиша по 2 пъти на ден ако трябва. Ако не благоволят да ми отговорят още 2 седмици-жалба. Пази си имейлите от тях, където обещават да възстановят транспортните.

# 648
  • София
И като казах жалба...

Искам да помоля Алекс 1/дано да продължава да ни пуска тя темите/ при пускането на следващата тема да сложи на първа страница новия имейл, на който събираме Клиентските номера

lrbg2011@gmail.com

Хайде момичета, пускайте клиентски номера-да ги направим поне 1000/всеки ден списъка се актуализира и се изпраща на vanina_nina да го прилага към кореспонденцията ни с Ла Редут/

# 649
Момичета, до кого адресирахте писмото с многото клиентски номера? Ако е до някой шеф на Маркетинга, то е все едно да му се оплакваме от собствените му решения, а той три дена след решението си да признае пред всички , че е сгрешил и да върне старото положение  - някой вярва ли, че такова нещо може да стане ....!!! Ако е адресирано до Фейсбук или Връзки с клиенти - същата работа, всичко което касае условията по продажбите ще бъда препредадено до този, който пряко отговаря за тях или демек - този, дето е въвел новото положение. Няма ли начин да намерим е-mail или други координати на управителя на компанията или на някое друго "голямо началство"?! В българския Търговски регистър например има адресите на всички български фирми, сигурно има и френски такъв ?!
Мисля, че е удачно също да пишем едно писмо с молба за съдействие и до френския посланик в България или до българския във Франция /може и до двамата/ - все пак това  са 1000 човека, които всеки месец пускат по 10 евро минимум в касичката на френската икономика.

# 650
Това е поредният им отговор , който получих на имейла , че искаме да ни върнат таксата от 10%, както е за останалите клиенти.

Vous me faites part de vos remarques que je transmets au service concerné.

Щяла да предаде за моите оплаквания /забележки/ на съответния отдел и че я правя част от моите забележки.
Пак ще й пиша, та дано наистина да предаде на съответните отдели!

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 17:19 от ina21

# 651
  • Стара Загора
Хексе

Ти не знам как мислиш, но аз няма да се отказвам-ще им пиша по 2 пъти на ден ако трябва. Ако не благоволят да ми отговорят още 2 седмици-жалба. Пази си имейлите от тях, където обещават да възстановят транспортните.

А ти от формата за контакти в сайта ли им пишеш или на някакъв друг мейл?
И да попитам някой знае ли точния адрес, на който трябва да се върне дадена поръчка, защото аз като им я изпращах преписах адреса от кашона ( лепенката, която ДХЛ слагат) .

Това е поредният им отговор , който получих на имейла , че искаме да ни върнат таксата от 10%, както е за останалите клиенти.

Което значи... нещо май ти се карат Laughing Laughing Laughing

# 652

Нищо не схващам от преведеното с преводача newsm78.Какво значи това?

# 653
Хексе

Което значи... нещо май ти се карат Laughing Laughing Laughing
Означава, че ще предаде съобщението ти на съответната служба

# 654

Айви ти по твое желание ли върна артикула, или имаше някакъв дефект. Аз от седмица им пускам всеки ден писма. Искам да ми възстановят и пощенските и 10-те % такса, защото получих дефектни обувки. Писахме си, преди да ги върна, и ме увещаваха, че транспорта ще го платят те. А сега се крият като мишки, дори нямам и входящ номер.
На някой въобще възстановявали ли са му разходите за транспорта досега, когато вината е била на Ла Редут?

Аз пък имам ваучери от върнати по мое желание артикули около 30-40 евро и въпреки това НЕ ПАЗАРУВАМ. Призовавам всички да поспрем за 2-3 седмици, а защо не и месец. Надали има някой тук, който да ходи гол или бос. Ако пък парите ви "парят" в джоба-вижте първите теми в Клюкарника.

Върнах пуловер на Алексис Мабил, който струваше 25 Е, точно толкова са ми върнали по картата, т.е. без 10% и без пощенски, но аз нямах претенции за тях и не приложих фактурата от пощата. Артикула върнах не заради дефект, а понеже не си отговаряше на размера и ми беше доста малък, иначе пуловерчето беше перфектно. Заедно с него съм получила и подарък, който , смятам, компенсира разходите ми по поръчката и не мисля, че имам основание за допълнителни претенции, при положение, че съм ползвала БД и колетчето ми е било доставено с куриер. Не съм водила преписки, ползвах писмото от 1 страница на темата, за да поискам адрес и след като пуснах пакетчето, се обадих на момичето, което ми отговори предния ден, че съм го изпратила на дадения адрес, т.е. точно 2 писма.
Пощенските ми бяха около10 лв.- препоръчана пратка с приоритет.

# 655
  • София
Айви в твоя случай наистина няма защо да си търсиш пощенските. Попитах, за да разбера дали все пак някой е успял да се пребори да му ти върнат, когато е било по тяхна вина. Аз и 10-те процента нямаше да си ги искам, но се заинатих заради новите им условия.

Ailan писах им и от формата за контакт, и като отговор на техен имейл, и на френски, и на английски и........нищо-мълчат. А за адреса-те ми го дадоха преди да върна пратката.

Днес ми пуснаха на имейла някаква анкета относно качеството на обслужването им, та мисля да я попълня мноооого подробно. Поствам линк към нея тук-ако някой иска да я попълни http://www.etudes-en-ligne.fr/Brm/LRRetour/Page_form.php?num=0

# 656
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз продължавам да получавам клиентски номера на мейла - да ги препращам ли на другия мейл?

# 657
  • София
Аз продължавам да получавам клиентски номера на мейла - да ги препращам ли на другия мейл?

пращай ги на мен - аз ги събирам.... имаше много дублирани, които изтрихме... в момента при мен има 942

# 658
  • София
Момичета, до кого адресирахте писмото с многото клиентски номера? ................................................

Мисля, че е удачно също да пишем едно писмо с молба за съдействие и до френския посланик в България или до българския във Франция /може и до двамата/ - все пак това  са 1000 човека, които всеки месец пускат по 10 евро минимум в касичката на френската икономика.

Идеята за френския посланик в България ми харесва, и я подкрепям.... Peace
Като знам какви хора последните 20г стават дипломати в България.... няма смисъл да пращаме до българския във Франция............. Crossing Arms

Нека и други да кажат какво мислят.........  Hug

Ако някой има идея за походящ текст за писмото до френския посланик в България - да пише.....  Hug Hug

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 19:51 от vanina_nina

# 659
Момичета, до кого адресирахте писмото с многото клиентски номера? ................................................

Мисля, че е удачно също да пишем едно писмо с молба за съдействие и до френския посланик в България или до българския във Франция /може и до двамата/ - все пак това  са 1000 човека, които всеки месец пускат по 10 евро минимум в касичката на френската икономика.

Идеята за френския посланик в България ми харесва, и я подкрепям.... Peace
Като знам какви хора последните 20г стават дипломати в България.... няма смисъл да пращаме до българския във Франция............. Crossing Arms

Нека и други да кажат какво мислят.........  Hug

Ако някой има идея за походящ текст за писмото до френския посланик в България - да пише.....  Hug Hug
каква френска хазна, това да не е държавно предприятие! Изобщо не им пука за 200 -та потребители с по 5 акаунта,които са изхарчили 20-30 000 евро за една година!  
ето ви малко да прочетете информация за  Групата
http://fr.wikipedia.org/wiki/PPR_%28entreprise%29
Отдавна трябваше да се светнат,че се злоупотребява с кодове за доставки и подаръци. КАто какви очаквате да ни третират?Защо не мислите,е сме си го заслужили това отношение?

Пробвайте на Салма Хайек да пишете

Общи условия

Активация на акаунт