LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • София, Манастирски ливади
Благодаря на Алекс и на Евка.    bouquet
Аз пък гледах дали не може до английски адрес да се прати, но Англия я няма в списъка  Sad
Сигурно защото си имат там сайт.

papilio2, а как ще си го докараш до България?

# 16
  • София

Но пък си мисля.....ако се вдигнат цените на дрехите тук, ако се вдигнат и доставките на другите сайтове - дали пак няма Ларедут да ни събира и Ларедут да ни дели? newsm78

Heart Eyes И аз така мисля!

Никога не казвайте Никога!  Peace

# 17
 Hug Пиша се и аз тук, макар и разочарована от новите условия.
Не ми харесват, за сега смятам да се въздържам от покупки (то все някой в нашето сем бива да пести  hahaha баш аз ли...).
Все пак ми се ще да съм в течение на нещата, дано има положителен ефект и писмото на Ванина...малко поразмихме темите, Евка добре е решила да остави там до 50 и край с общите приказки Wink
Алекс  Hug

RNR, това, дето ти се върти в ума не става - през моя мина миналото намаление  Joy
Регистрирах се с френско име, реален фр адрес (има гугъл мап), фр мейл, изкопах незнайно как такъв, ама накрая, като искам да пратя нещо на "приятелката" си anny_ в Б-я нещото, всичко си става по старому, такси, непращащи се стоки и т н  hahaha Та тук поне са успели програмистите им да се справят....продължавам да твърдя, че ако искат могат да ограничат нещата и кодовете и доставките и таксите и мин сума за поръчка с малко джъткания из сайта им, ама явно или ги мързи, или са некадърни (па 1 българин ли няма да наемат да им свърши работата  ooooh!).  hahaha hahaha hahaha

# 18
Аз пък гледах дали не може до английски адрес да се прати, но Англия я няма в списъка  Sad

имам приятели там, те като пътуват ще ми ги носят, макар че като ми разказват там какви са им намаленията, май е по-изгодно направо от магазините им да ми взимат....коментарът беше че е скъпо в ларедут

# 19
И аз да се запиша
 smile3525 за новата темичка

# 20

имам приятели там, те като пътуват ще ми ги носят, макар че като ми разказват там какви са им намаленията, май е по-изгодно направо от магазините им да ми взимат....коментарът беше че е скъпо в ларедут
Момичета, тези дни няколко пъти се повтори, а и тук се знае от преди следното:
Има ли ЛР местен клон на сайта, то от френския до тази държава не се доставя!!!
Така че, ако искате да си купите нещо и да го пратите до Англия, тр да го купите от "клона" на сайта с разширение. УК - т.е. англ ЛР
Искате ли да пратите нещо до гръцкия, тр да си купите от него. и т н  Peace
На нас българите най-изгодно ни беше да пазаруваме от фр ЛР, защото нямаме собствен "клон" на сайта, а и само той доставя до Б-я.-....аз поне това съм разбрала, ако бъркам, моля да ме поправите!  Hug

# 21
  • София
 Tired Да ви следя...

# 22
Oх, сърцето ме заболя направо...Влизам си в акаунта и виждам, че така мечтаните ми ботуши са ми отказани навръх 8-ми март.  Cry

# 23
Момичета от три дни нямам настоение и съм като болна Sick, не ми се иска да повярвам какво се случва и не вярвах, че до такава степен е станал част от живота ми този сайт...Следя и двете теми, и фейса, ама някак криво и тъпо ми е, рових се да търся други сайтове, ама не мога да скъсам синджира...

# 24
  • StZ
Оооо, Лаки - много гадно това! сега и да дебнеш и да ги хванеш ще излезнат доста по-скъпо....да не говорим ако те вържат и с ваучер #2gunfire

Алекс   bouquet
съгласна съм с теб, но ще продължа да следя темата......
по този повод нека Евка я пуска - сигурно има и други, които могат, но пък много от нас сигурно са с моите способности  ooooh! /ич ни знъм кък съ прави таквоз нещу/  hahaha

# 25
Момичета от три дни нямам настоение и съм като болна Sick, не ми се иска да повярвам какво се случва и не вярвах, че до такава степен е станал част от живота ми този сайт...Следя и двете теми, и фейса, ама някак криво и тъпо ми е, рових се да търся други сайтове, ама не мога да скъсам синджира...
Същата работа - ох , дано  нещата се пооправят, че не се знае колко врме ще "боледувам"
Алекс,   bouquet и за Евка  bouquet

# 26
И аз от скоро пазарувам от Ларедут и бях изключително доволна до момента когато не вдигнаха таксата за обработка на 20%  Confused
Дано успеем да си издействаме старите 10%.За доставкат не ми е проблем да плащам тези 5,95Е.
Благодарности на Евка и на Алекс1   bouquet както и на другите момичета,които винаги са се отзовавали при нужда  Hug

# 27
Същата работа - ох , дано  нещата се пооправят, че не се знае колко врме ще "боледувам"
Алекс,   bouquet и за Евка  bouquet
JoyТова нашето си е точно пристрастяване, и сега страдаме от абстиненция  bouquet

# 28
  • иска ми се Варна през лятото
ееееййй м... му, тъъъкмо си викам, ще си направим с моя второ дете  и ще джъъъткам по цял ден и ...нощ Joy , ама а де. Ужас за Ла`маниаците !!!  newsm45 smile3511 smile3515 smile3516 smile3534 smile3533 smile3512 smile3514  и т.н.

Алекс  smile3525 newsm51 newsm76 , не си отивай!!!

# 29
Оооо, Лаки - много гадно това! сега и да дебнеш и да ги хванеш ще излезнат доста по-скъпо....да не говорим ако те вържат и с ваучер #2gunfire

Хич няма да ги дебна! Поръчах си от Асос(че Амазон още не съм го проучила добре) за 20Е+ БД, вместо от ЛР за 30Е с доставката.
Добре, че преди това си бях взела други  и си ги получих, ама викам си и тез да не пропусна, сякаш съм знаела какви ще ни ги натресат.
В реимбурса нямам нищо, но в сметката не мога да преценя дали са блокирани само или изтеглени парите.

Общи условия

Активация на акаунт