LaRedoute.fr - 194 - Всичко за поръчката и вече с променени условия за БГ!

• 49 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
момичета,аз ще продължа да пазарувам от френския ларедут,защото всички други сайтове не са така изгодни!и при нас гръцкия ларедут е много беден на асортимент и скъп,сами си решавайте,това си е лично мое мнение!просто ще пускам по-големи поръчки,подаръците толкова много не ме интересуват,важното е да ми се хващат кодовете за намаление!лека вечер на всички!

# 601
Момичета, сега да ви разсмея..Днес си получих прощалната поръчка от 14 от  ЛР и с нея тези сандали на Елос  http://www.laredoute.fr/vente-sandales-hautes-en-cuir.aspx?produ … amp;pos=3_n_ellos  кораловите, много удобни и стоят много хубаво, но мъжо като ги видя и каза - Ми то все едно, че си си залепила подметката с лейкопласт на крака"  hahaha hahaha hahaha Joy  Не ми беше дошло на ума.... #Crazy  Sick  Joy Е, после се поправи , и каза че е от светлината  Mr. Green  Както и да е..аз преминах към Асос, там в момента на всеки час телгят печеливш и ако те цапне, поръчката излиза без пари  #Crazy  newsm64

# 602
Аз пак ще си задам въпроса, че предния ми пост беше леко объркан - има ли някой, на когото още не е дошла поръчка от 8-ми?
Според вас нормално ли е да пристигне от 13-ти, а от 8-ми не?
Ако не е нормално какво трябва да направя? Парите са изтеглени....

# 603
  • Sofia
момичета,аз ще продължа да пазарувам от френския ларедут,защото всички други сайтове не са така изгодни!и при нас гръцкия ларедут е много беден на асортимент и скъп,сами си решавайте,това си е лично мое мнение!просто ще пускам по-големи поръчки,подаръците толкова много не ме интересуват,важното е да ми се хващат кодовете за намаление!лека вечер на всички!

Аз не разбирам - толкова ли е трудно да спрете да пазарувате за някакви си две седмици - месец?

Никой не ви кара да се отказвате от ларедута во веки веков, но нека поне за малко им покажем какво губят.

# 604
http://www.laredoute.fr/vente-boots-femme-avec-patte-reglable.as … iginminipdp=cross sell pdp&prodcolor=undefined&prodsize=undefined
може ли коментар за тези ботушки???отговарят ли си??? трябва ми размер на 36 номер.

# 605
Подкрепям NBM  Peace
Спрете се малко,бе хора! Stop

# 606
Поздравлени за момичетата,които са успели за кратко време да създадат,преведат и дори изпратят новото писмо до Ларедут  bouquet

# 607
Благодаря за труда на момичетата, които правят толкова много за всички нас!
Да споделя: от Бургас съм и на витрина на едно магазинче в центъра видях изложена синята чанта - парашут /всички я помните - беше от 1 евро/. Есествено, обзе ме любобитството за цената и. В секундите, които ми бяха необходими да вляза и да задам въпроса си, правих залози каква ли е тя, но сумата надмина очакванията ми - 25 лв.  #Crazy
Момичета, искам си Ла редут!  newsm45

# 608

Аз не разбирам - толкова ли е трудно да спрете да пазарувате за някакви си две седмици - месец?

Никой не ви кара да се отказвате от ларедута во веки веков, но нека поне за малко им покажем какво губят.
Аз мисля, че и съобщения от този род-"Аз  продължавам да пазарувам от Ла редут, защото са най-изгодни и при тия условия" в момента са излишни.Я си представете, че наистина ни четат българи, работещи в Ла редут?

# 609
Толкова ли е трудно да не отваряме сайта за месец, осъзнайте, че е в наш интерес бе хора smile3527. Именно защото ми харесва да пазарувам от там съм спряла.

# 610
Кротко бе момичета! pavlo deni май живееше в гръцко и си пазаруваше на бг- адрес. Имаше още една мама, която пък живееше в испанско и също изплзваше бг- адрес за да се възползва от ЛР- фр.- нещата и идвали тук при приятелка. Даже писа нещо от рода, че въпреки големия избор, който тя има, няма друго такова нещо като ЛР-френския. Предполагам има и други.

# 611
  • София
Поздравлени за момичетата,които са успели за кратко време да създадат,преведат и дори изпратят новото писмо до Ларедут  bouquet

Аз само го пратих, цялата работа я свършиха 3 момичета от форума....

да благодарим  на

NBM
faschion_girl
Fionita

bouquet  bouquet  bouquet

...................
Спрете да правите поръчки   ooooh! ...
Какво...., нямате какво да облечете ли?
Едва ли ако няма поръчки само ден-два, някой от ЛР ще забележи, но ако цял месец или два няма нито една поръчка-това вече ще е шок за тях и ще разберат, че са направили грешка с новите условия.... Аз дори не влизам в сайта да гледам вече.... Според мен новите условия за доставка специално за Бг са променени по погрешка.... не може да са идентични с  тези до Австралия и два пъти по-високи от тези до Гибралтар....?!? Няма логика...  #Crazy #Crazy

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 07:50 от vanina_nina

# 612
Някой пусна ли писмо до европейската комисия?

# 613
Това съм го получила тази сутрин на имейла си......

Dear Miss, Dear Sir,

Thank you for your email to the European Consumer Centre France dated from the 17th march 2011 concerning your complaint against La Redoute.

The European Consumer Centre France offers free information and advice in extrajudicial cross-border consumer complaints. ECC France is part of a network of 29 centres in Europe, Iceland and Norway, working together to resolve consumer disputes in an amicable manner. ECC France is funded by the European Commission and the Ministry for Consumption (DGCCRF).

We offer advice and assistance on cross-border European complaints. From your complaint it appears that you are Bulgaria resident. For first line advice please contact your local European Consumer Centre and we shall work in cooperation with them to resolve your complaint.

Please find below the address of the European Consumer Centre Bulgaria :

EUROPEAN CONSUMER CENTRE BULGARIA
Bacho Kiro street No14
Bg-1000 Sofia
℡ +359/ 298 676 72
Fax +359/ 298 755 08
ecc.bulgaria@kzp.bg

Yours sincerely,

Chantal Roehm

Assistante juridique CEC France / Legal Assistant ECC France

Tel : +49 7851 991 48 44 - Fax : +49 7851 991 48 11
mailto:roehm@euroinfo-kehl.eu