Юли 2006 - 99

• 75 959
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • somewhere over the rainbow

НАН,много ще е хубаво,да ги видим на живо Heart Eyes

Ами крайно време е Crossing Arms Само Десито е идвала, а аз толкова обичам гости.

Жоржи, на братовчед ми детето / 2г./ също така - събужда се с обрив, през деня поизчезва, на другата сутрин пак. Обикаляха кожни лекари, никой не помогна. Вчера ходиха на алерголог в Пловдив. Оказа се, че това е от акарите в матраците /особено по-старите/. Тази нощ спаха на чисто нов матрак и сутринта нямаше и 1 пъпка Shocked Та имай го предвид.

Арлина, браво за професионалните успехи Grinning Понеже от известно време имам отношения с този бранш, се убедих, че майките за децата си пари не пестят Crazy Може да нямат за хляб, но постоянно купуват ненужни, но красиви неща Laughing Та много добре си се насочила Wink  Скоро може да ти пиша за съвместен "бизнес". Още обсъждаме с колегите.

# 196
  • Варна
Въх Shocked.Аз спя на леглото на Димитър.Уж е сравнително нов матрака..
А на Рали и купих чисто нов,незнам си какъв,противоалергичен и така нататък,но тя нали не спи на него ooooh!
Благодаря ти за информацията!  bouquet

Сега си спа в столчето за кола,тук в кухнята,и  лицето и е ужас ooooh! Още в болницата ми казаха,че е с много чувствителна кожа TiredАз си го обяснявам се нещата които се опират до лицето и.от там нещо става

# 197
Жоржи, на братовчед ми детето / 2г./ също така - събужда се с обрив, през деня поизчезва, на другата сутрин пак. Обикаляха кожни лекари, никой не помогна. Вчера ходиха на алерголог в Пловдив. Оказа се, че това е от акарите в матраците /особено по-старите/. Тази нощ спаха на чисто нов матрак и сутринта нямаше и 1 пъпка Shocked Та имай го предвид.
 Peaceнаши приятели бяха така. Детето ,когато беше малко всеки ден пъпки.Няма да казвам с какво я бяха наблъскали ,било то АБ ,било то кортикостероиди и т.н. Накрая отидоха до София и там алерголога се е хванал за главата и им казал ,че от толкова лекарства ще отровят детето. Казал им същото за акарите.И когато се прибраха в Ямбол напръскали матрака против акари и така. вече няма и помин от пъпки . Сега е вече голяма .

# 198
възглавничка и пак ooooh!защо така,незнам newsm78

Арлина, Hug
Свърши ли изложбата в Добрич?аз си мислех че е до 11 Май,но май съм се объркала newsm78
В Балчик къде ще излагаш,в Двореца в Ботаническата нали?Аз чух че щели да махат магазините от там..не можело на такова място,да има магазини.. Rolling Eyes/в Двореца/

Не бре, до 11.05 ще е, после на 15.05 в Балчик. Няма да е в двореца, а музея на центъра, под общината Wink

НАН; така си е, по себе си съдя, купувам какви ли не излишности за децата Mr. Green Иначе съм отворена за предложения. Магазина, в който ми продаваше работите затваря края на месеца и след изложбите ще се наложи да търся друг  Sad

Джорджи: заведете я при Дърленски в Добрич, Лора на един месец цялата беше в пъпки, оказа се себореен дерматит, излекува я за няколко дни той Hug Може да е друго, ама да я види все пак. Работи и с касата, но само 1 ден в седмицата, иначе май 20лв беше прегледа. Ако искаш тел. ми пиши.

# 199
  • София
Жоржи и Цветанче, като беше толкова макъл се обрива на 2-3 пъти, не помня с какво го мазах, ама мина. Но докторката каза, че е нещо бебешко, ще мине, така и стана.
Арлина, сигурно е вълнуващо да имаш своя изложба, пожелавам ти много успехи  Hug
НАН, да не вземем да цъфнем в купом на врата ви- ами ние, такова, на оглед сме дошли, щото Надето не дава снимки  Wink Hug
Дидито, пази се  Praynig И аз пийвах по 1 кафенце, щото иначе кръвното ми "се сърдеше", нищо им няма на бебета от едно  Wink
Ронка, Ели  Hug

# 200
Nanny мн яка кухня имате.От къде я купувахте и колко струва,че и моите мъже много готвят.Всеки ден ми разхвърлят тавите и черпаците  ooooh!

Жоржи ух,неща да чуя ив идя обриви вече.Отидете при хоми да я види.Да не е контактен дерматит?
Като го описваш на такова ми прилича.Но те обривите са така,вечер се изострят.Аз съм много доволна от А-Дерма-Екзомега.Това кремче е върха.Вечерта като го намазах и възпаленията изчезнаха,имаше само крустички на сутринта.

Днес дадохме кръв да видим дали сме алергични към кравето мляко..утре ще пиша резултатът.

# 201
Да споделя с вас, че ще се пръсна от яд. Тази вечер ми се обади младата госпожа на Дани от градината, за да сподели с мен, че напуска. Поговорихме над 30 мин., за нея проблем е лелката -  прекалено много крещяла, цинизми и простизми употребявала... Shocked Била й заявила, че не била там заради парите, имала дори две висшита...но защо тогава не търпи децата и не си върши работата с кеф? Днес Дани като легнали следобяда нещо се лигавел и плюл или пръцкал с уста /не разбрах точно/ и добре, че е Яна да ми казва това онова по - подробно....лелята му казала, че ако продължава така, ще му избие зъбите. Учителката също ми обясни, че заради нейните заплахи и викове, много майки не си водят децата на градина, а с мед. бележки си пазят мястото. Имало е дори оплакване до инспектората от една майка, дошли на проверка, лелката с лицемерна усмивка показала добронамереност и те си тръгнали. И сега незнам какво да правя, ако тя си тръгне аз на две истерички няма да си оставя детето. Казах й, че има моята подкрепа, а предполагам и на всички родители, ако трябва една родителска да спретнем и подписка да направим. Директорката не могла да я премести в друга група....боже, докъде стигнахме, простаци да ни управляват. Нали все по-умният отстъпва и ето резултата. ooooh!

рени, утре ще пиша че Кико ме полази и мрънка.

# 202
Лелеелее, Нани,ужассс. Подайте оплакване, заведете го писменно.
Иначе кухнята ви е супер, много ми хареса. На Зоя е една смотана, ама то защото не съм я купувала аз Mr. Green

# 203
Нани, много неприятно положение! И аз мисля, че жалба, подписка и каквото е нужно да направите. Дано даде резултат, защото ако не-тя ще се озлоби още повече и ще си го отнасят децата. А защо не поговори и Жоро с нея, да я пита какъв й е проблема, че се държи по този начин?! Какъв е този възпитател, който говори по този начин на децата? ooooh! Според мен това е жена на възраст в която вече всичко й пречи. Като не върви да си хваща пътя и да заминава. Много ме доядя. Close
Малък Кико е разкошен, идва ми да му изям бузките сладки. А за къдриците думи нямам. Heart Eyes

Жоржи, дано малката се оправи скоро. Hug Нямам представа какво може да е.

Рени, радвам се, че има подобрение Денис. Heart Eyes

Ивкааа, много ти е хубав подписа. Не знам защо, но аз винаги съм си те представяла руса, елегантна и с прав нос. Mr. Green Ама как го обясних... А ти си една сладка брюнетка. Heart Eyes

Ох много ми се спи... ще дописвам някой друг ден.

Аааа, да не забравя... Арлинка, браво за изложбата! Много се радвам за теб. Желая ти много успехи в бъдеще! Hug

# 204
  • Варна
 Hug пак аз Mr. Green

Благодаря ви на всички за съветите Hug
Това креммче на Себамед,май няма да върши работа Confused оставих я сега в кошарата да спи,да видим до кога..Мисля и аз че е този контактния дерматит,за жалост.щи видим какво ще правим Hug

Нанни,наистина е много кофти положението.не се оставяйте,говорете,подписки правете и каквото е нужно Peace Стискам палци,да се оправи положението.дано не напусне младата госпожа Hug

Ивкааа, много ти е хубав подписа. Не знам защо, но аз винаги съм си те представяла руса, елегантна и с прав нос. Mr. Green Ама как го обясних... А ти си една сладка брюнетка. Heart Eyes

И аз си мислех че си русичка,дребничка Hug

Ох,Арлина така ми се идва на изложбата.ама сега по празниците,дано да е отворено.
Ти какво каза,че на Цветница ще работите,а в петъка преди Великден?то е почивен ден май.Ние ако дойдем до Добрич ще е за Великден,от петъка евентуално,до понеделник най-вероятно Thinking

Иво е решил,че тази година няма да имам винетка,защото с бебе,нямало къде да ходя,той щял да си води Димитър до село и за го взема Hug.Аз си правих сметки да идвам до Оброчище на басеин..ама без кръчмаря май си ги правя сметките Whistling

# 205
Ронка, става дума за лелката, а тя не е на възраст, според мен няма 40г. Иначе двете у-лки не се засичат особено, за да имат кой знае какви пререкания. Възрастната пък сигурно си паства идеално с лелката, на един акъл са... ooooh! Жоро на репликата" Ще ти избия зъбите" много се ядоса и незнам какво да очаквам утре от него...Но не трябва да оставяме така нещата, има и други недоволни родители. Лично съм разговаряла с един дядо, който сподели, че внучката му тръгнала с желание и без проблеми на градина до момента, в който лелката й казала" Яж, иначе ще те сваля в мазето при мишките". Оттам насетне детето ходеше сутрин с рев на градина, виждах го с очите си. Разбирам, че понякога трябва да се карат на децата, не може да им се качват на главите, но заплахите са недопустими, както и грубия, просташки език. И това се случва или по време на хранене или преди лягане, когато учителят е пасивен наблюдател.

Жоржи, дано скоро разберете от какво е този обрив, че е много лошо така в неведение. Изключвай нещата поетапно /козметики, препарати/, за да си наясно откъде идва проблема. Hug

Ренито, добре, че поне вие намерихте кремчето за Денис, че се измъчи човечето. Hug

Арлина, и аз да те похваля за успеха и да ти пожелая още по-голям за в бъдеще. Hug

За кухнята първо да кажа, че е нисичка. Сложихме я върху едно дървено сандъче, за да му е удобна на Кико, когато е прав. Иначе клякаше пред нея. Пластмасова е нищо, че пунтира инокс и метал. Включва пасатор, на който като му се натисне копчето наистина завърта отдолу ножа. Котлоните са със светлинни и звукови ефекти. Фурната има лампа и при отваряне светва. Не е лоша, но не е особено голяма.
Ето един сайт с голям избор на кухни. Нашата се води Мини Тефал, в сайта е 129лв, но от Джъмбо я взехме за 80лв.
 http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/advanced_search_r … FF/sort/2a/page/1
Ето и една друга на същата фирма:
http://store.picbg.net/pubpic/37/85/bc86d965105e3785.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/19/A3/0b9917af453e19a3.JPG

# 206
  • София
 Joy
Ох, развеселихте ме с "руса, дребна, слаба", а за "правия нос", направо се скъсах от смях  hahaha
Ех, бях и руса и слабичка, само носа не ми е бил по прав  Joy

Нани, много неприятно с тази лелка  Confused

# 207
Жоржи, как е обривчето на Ралито?

Аз да ви се похваля, във вторник бях на гинеколог: обстоен преглед, цито, микро + вагинален ехограф.Микробиологията ми е ОК, няма стафилококи, гъби и т.н. , достатъчно лактобацили. Само левкоцитите са в повечко, те по принцип преди цикъл се увеличават, но профилактично ще сложа за 6 дни Полижинакс. Цитото ми е 1-ва степен. Единственият проблем е, че на ехографа се видя едно малко миомно възелче /под 1см./. Rolling Eyes Но докторката каза, че е толкова малко, че на друг ехограф може и да не се види. Да не се вкарвам в разни филми и веднъж годишно да го следя на ехограф. Каза, че местоположението му е такова, че не би трябвало да ми създава проблеми като кървене, обилен цикъл....в крайна сметка ако се разраства ще го маханат лапароскопски. Поне вече знам какво се случва....

Положението в градината май се влошава. Вчера Жоро като завел Дани, казал на у-лката да предупреди лелката да понижи тона и да спести на децата заплахите, защото това е детско заведение, а не ТВУ. Тя чула естествено и днес у-лката каза, че крясъците са повече. Дани също потвърди, че двете се карали и лелката крещяла на у-лката. ooooh! И това моето дете го търпи!
Та Жоро днес отишъл при директорката, но я нямало. Била касиерката и още някаква, той цитирал някои реплики и те останали безмълвни  Shocked, а на тръгване заварил лелката да слухти при бодигарда с гръб към него. Абе явно там е пълна шуробаджанащина.... Незнам вече дали да предприемаме още нещо, ще изчакаме родителската и позицията на останалите родители. Все пак у-лката не е малка, не искам ние да сме средството за разрешаването на нейните служебни проблеми. Лелката вече има едно наум, ако трябва и с  нея лично ще говоря и ще й кажа какво не ми харесва пък ако не заушва...вече ще се караме.

# 208
Малее Нани голям цирк във вашата градина.Да я махат тая лелка,че не бива  ooooh!

Нашите резултати са положителни.Класовете са от 0 до 4,ние сме в 1клас.Нулата е до 0,35IU,ние имаме 0,40.Не е много но все пак...
Чудя се дали да не го отбивам,трябва да спазвам гадна диета и уж я спазвам,а лишеите му пак секретират.Незнам вече какво да ям.Вие какво ще кажете,трудно ще ми е с АМ,но не невъзможно.Все съм гладна,пък мога да ям 5 неща накръст  Tired 45 кила съм,неща повече да слабея.  Tired

# 209
Малее Нани голям цирк във вашата градина.Да я махат тая лелка,че не бива  ooooh!

Нашите резултати са положителни.Класовете са от 0 до 4,ние сме в 1клас.Нулата е до 0,35IU,ние имаме 0,40.Не е много но все пак...
Чудя се дали да не го отбивам,трябва да спазвам гадна диета и уж я спазвам,а лишеите му пак секретират.Незнам вече какво да ям.Вие какво ще кажете,трудно ще ми е с АМ,но не невъзможно.Все съм гладна,пък мога да ям 5 неща накръст  Tired 45 кила съм,неща повече да слабея.  Tired

Милата,чак ми стана жал,45 кила ,някои хора си мечтаят за такава слабост  Flutter и какво ще стане ако мине на АМ?,световен проблем ли е,ще свикне ще яде,всичко е в главите ни Crossing Arms колко бебета хапват АМ още от родилния дом, но не ние да кърмим и какво като кърмих Юл по здрава ли е от други деца-не newsm78 Някой да не се засегне,но аз лично съм кърмила и ако мога пак ще кърмя, но се вбесявам че повечето не кърмещи го правят ей така от лиготия, а някои които имат проблем се притесняват дали и как да го спрат кърменето,докато някои ей така пука им че им дреме ...ако ме разбирате....

С Юл се гледаме пак с кашлица в къщи,вчера взехме секрет от носа и гърлото,а другия месец ще я мина на УНГ(сега няма направления) да види третата ливица,че от най- малкия сопол почва да кашля ларингитно.... поне вече си я знам какво и е....

Мен ме нагласиха колегите и в НУ да преподавам урок,били гласували аз моля ти се,викам им ще ми гледате ли детето,това си е подготовка,план конспекти,и доста занимавка ooooh! амаха

А тази година празнуваме 10 години от завършването  ще се видим стари съученици  #Crazy Whistling Crazy

Общи условия

Активация на акаунт