Юли 2006 - 99

• 75 958
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Ети  Hug не си сбъркала.
Днес моето голямо пораснало момче Марти става на 10 год. Да ми е жив и здрав ,по спокоен и все така лъчезарен.  Heart Eyes

# 181
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на Марти!
Много здраве му желая,много щастие,късмет и успехи в спорта и училище!
newsm67

Честит отминал Рожден ден и на малкия Кико,много здраве му желая,голяяям да порастне!Страхотна торта!
 Tada

Аз нещо не съм добре,два дни имах такова главоболие,че щеше да ми се пръсне главата.Вчера от световъртеж и болки не можах да стана от леглото,а като станах до тоалет видях,че имам някаква кафява слуз.Обадих се на лекарката-каза да си купя едно лекарство и да си слагам,надявам се да ми отмине.Свеки ми мери кръвното-много ниско,не знам-как да го вдигна?Днес съм малко по-добре,щом седнах да ви видя..иначе пак ми се вие свят много,днес ще ходя да видя и бремеността ще я бъде ли Confused.Такива работи..

Иначе Влади го водих на куклен театър тази събота,после на детски кът да оцветява гипсови фигурки,после на сладкарничка,да му купим книга,която си беше харесал-за Египет,еййй голяма мания!Пирамиди,фараони и мумии са му страшно интересни,някой ако е виждал такива играчки да свирка.

Лек ден ви желая!

# 182
  • Варна
Честит Рожден ден на Марти!Много здраве желая от сърце,и все така гордост да носи на родителите си!

Дидито,Утрогестан сигурно ти е казала да си купиш? Ванигалната употреба е по добра,пред това да се пият.слагай и почивай.прегръщам те Hug.
Аз с това лекарство задържах Ралица  Peace

Ети,Позитивното мислене помага много Hug горе главата и само непред гледай. Heart Eyes

Момичета,с кое кремче на Себа мед мажете,при пъпчици по личицето?незнам какво и стана на моята,цялото и лице се изрина,не мога да разбера от какво.само  по лицето има ooooh!
Нанни,ти май мажеше?има  един Защитен крем за лице ,а другият е Бебе нежен крем?

# 183
Жоржи, аз ползвам кремчето за тяло. Мацвам от него дори и на бузките.
 http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=26575
Не съм взимала от тези:
 http://sebamed.bg/продукти/грижа-за-бебета-и-деца/бебе-защитен-крем-за-лице
http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=26566
http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=26562

Hug Честит рожден ден на Марти! Hug
Пожелавам му да е много здрав, щастлив, уверен и все така добричък!
  bouquet

Ети,   Hug
Дидито,  Praynig Hug

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 14:03 от Nanny

# 184
  • През девет земи в десета
Пак изтървах РД  Confused
Честит РД на КИКО! Весело детство и да слушка мама и тати!
Честит РД и на Ирка! Много късмет и любов ти желая!
Честит РД и на Марти! Да расте весело и здраво дете. Повече увереност в живота и сбъдване на всички мечти в бъдеще! Дано не съм сгрешила дата Crazy
При мен нещата никак не са розови, дано скоро се пооправят, защото все лоши неща се случват около мен. Опитвам се да си наложа оптимистично мислене та вече да ми потръгне-дано има ефект Praynig
Хайде, хубава седмица от мен! Почна работното време, леле цели 5 дена предстоят... Rolling Eyes
Peace
 да не се повтарям със същото ooooh!

Още един път честито на рожденниците,които изпуснах.Иси,да ти е живо и здраво порасналото момче  bouquet

Диди,аз съм с ниско кръвно,пийвах си кафе и кока кола.Децата ми бяха много спокойни бебета и сега са кротки,направо заспали деца. Peace Стискам палци за безпроблемна бременност.

# 185
  • somewhere over the rainbow
Наминавам да честитя на миналите и настоящи рожденици - Марти Hug, Кики Hug и Ирка Hug Бъдете здрави! Heart Eyes

Дидито, аааа не така  Naughty Как така "Ще я бъде ли" Naughty Ще я бъде естествено. Тези зацапвания не са нещо супер рядко, та да не знаят какво да правят докторята.

При нас нищо ново. Поръчахме си столове, сега избираме маса. Ама аз снимки не показвам, само виждане на живо признавам Grinning

# 186
Аз пък да покажа нашите снимки от Р.Д.: http://jkukov.snimka.bg/children/2011.574620.23017397

От събраните парички му взехме кухня, че моите съдове са вечно изваждани, размествани... #Crazy уж момчета, каква е тая мания да готвят и бъркат, незнам. Поне намерихме да не е розова. Laughing И да ви кажа два дни кипи усилен труд пред котлоните, Lord of the Chefs  пасти да яде. Joy

Дидито, наистина, не се спичай толкова. Аз на два пъти съм кървяла с Кико. Не зацапване, а направо капки кръв ми се стекоха по краката една вечер в банята и ей го на - пръкна се диването. Пий си хапчетата, почивай и ще стане работата, споко! Hug
Цитат на: Нан
Ама аз снимки не показвам, само виждане на живо признавам
Това покана ли беше? Joy
Дай поне една обща, да добием представа...че и балатума още не сме видЕли. Whistling

Ние пък тази маса, която си поръчахме и върнахме така и няма да я имаме/може би/. Производителят отказва да я произведе наново. Майсторът бил болен, дрън- дрън....накрая ЖОро се разбра да иде на място до Дупница, да покаже мостра за цвят и да я направят евентуално след месец, два. Хем ще ни спестят надценката, която слагат по големите магазини и шоуруми.

# 187
Иси, да ти е живо и здраво порасналото момче!

Жоржи, аз ползвам кремчето за тяло. Мацвам от него дори и на бузките.
 http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=26575
Не съм взимала от тези:
 http://sebamed.bg/продукти/грижа-за-бебета-и-деца/бебе-защитен-крем-за-лице
http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=26566
http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=26562

Малеее, какви са тези цени бе, хора?! Аз имам първото и пред последното! Peace И от двете съм много доволна. С първото мажа и личицето всяка вечер след баня. Него взех от враца за 17лв., а в сайта е 21 Shocked

Днес бях на среща в училището на Ема. Бяхме 5-ма родители/разделени сме на групи, за да не се тръснем 26 родителя/, децата играха на различни игри разделени на групи. Целта е, за да се запознаем със занятията им, и да разберем как реагират децата при наличието на родител. След това обсъдихме с учителките кое дете как се е държало, кое как се държи вкъщи и в уч-ще и т.н. Много беше интересно и забавно. Излишно е да казвам, че Ема се сви покрай мен като ме видя, но след 5 минутки изобщо не ме забелязваше. Кристиан пощуря! Толкова много му харесва там, че чак ми казва чао след като му свалих якето. Joy Праща ме да си ходя, дано да свикне бързо като му дойде времето.

# 188
Благодаря за пожеланията!

Честит рожден ден на Кико и на Марти! Да са живи и здрави и да имат много щастливо детство!

# 189
  • някъде
Честит рожден ден на Марти! Много здраве и късмет в живота! Hug
Нанни страхотна кухня и страхотна торта, а малкия какви къдрици имаааа  bowuu
Дидито  Praynig
НАН снимки, снимки.....
Жоржи според мен е бебешкото акне- организмът нещо се изчиствал  бъра бъра не си спомням много добре- и Алекс на 1 месец ми се обрина по бузките Peace
Моят син си има нови маратонки- поръчах ги и му стават Sunglasses

# 190
Нанни страхотна кухня,ама нали най- добрите готвачи са мъжете какво се учудваш:) някои тенджерки може и ти да си ги ползваш Crazy тези са като истински в Джъмбо съм ги гледала:)

Дидито натискай си парцала стига разходки  лягай Simple Smile и пази леглото, ако се увеличава иначе и според мен няма страшно:)

Честит рожден ден и на Марти да ни е жив и здрав и все така ученолюбив!

# 191
  • някъде
Ние сме със зачервено гърло от вчера, а сега започва и да кашля ooooh!
Какво да му правя....давам бисептол 2 сутрин и 2 вечер, давам ефизол, меркуриус, сега дадох и стодал, калций с вит Ц....
и аз естествено не пропускам настинка та и мен ме боли гърло и ми се запушва носа ooooh!

# 192
  • somewhere over the rainbow
Малии, Диди, много лекарства бе ooooh! Според мен бисептолът е излишен за сега. Пробвай само с Ефизол за ден-два, ако няма подобрение, тогава нещо по-така.

# 193
Аз давам Ангин- хилс, хомеоп. са, прави се един ударен курс за 2 часа, на всеки 15 мин по 1 таблетка се смуче.
 Честито на Марти, много здраве и успехи му желая!  bouquet  bouquet  bouquet

Изложбата мина чудесно доволна съм. Голям интерес и искат да купуват ей, ще ми изкупят нещата.  Joy На 15.05 ме поканиха да се излагам в музея в Балчик Mr. Green

# 194
  • Варна
Здравейте Hug

Диди,бързо да се оправя Алекс и да не е нещо сериозно Praynig
И Димитър се разболя Tired,кашля като луд,и татко му го взе със себе си на Златните,да не седи до Ралица.че само на главата и седи и и кашля Hug

Ронка да,страшни цени.Вчера си поръчах в нашата аптека,Защитен крем за лице,на Себамед.доставиха го,21.40,с отстъпката която ползвам,20.20ст  Rolling Eyes
Мазах я снощи,обаче сутрин като стане е страшно.цялата изрината...сигурно е от това,че се въргаля в моите чаршафи,а те не са прани с бебешки прах.През деня се оправя кожичката и вечерта пак ..
Сега пера чаршафи с бебешки прах.да видим довечера..и под главичката и слагам калъфче за възглавничка и пак ooooh!защо така,незнам newsm78

Снощи звъннаха на вратата представители на Кока-кола и ни подариха по  бутилка кола,по случай 125 годишнината на компанията.С Кока-кола,храната била по хубава Mr. Green.Ние не пием пък Crazy

Арлина, Hug
Свърши ли изложбата в Добрич?аз си мислех че е до 11 Май,но май съм се объркала newsm78
В Балчик къде ще излагаш,в Двореца в Ботаническата нали?Аз чух че щели да махат магазините от там..не можело на такова място,да има магазини.. Rolling Eyes/в Двореца/

НАН,много ще е хубаво,да ги видим на живо Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт