Юли 2006 - 99

• 75 955
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Честит Рожден Ден, Ирка!
Нека пътеката на живота те води само напред и нагоре!
Бъди уверена, бъди щастлива, сбъдвай мечти!

Да почерпя за здравето на сладък Кико, който днес става на 2 годинки:

По - късно ще покажа и нашата тортичка с риск да ни се смеете, ама това харесва детето. Whistling

# 166
Блажени са низшите духом.Много е лесно, когато не знаеш.

Peace newsm10 smile3521  Оххххх Ооооооох и аз искам нищо да не знам честно Crossing Arms

Тиция ,мерси за съвета,да идеята ми е към частен СИ,,аман , та ще потърся аз,нищо няма на негово име ама има жена, деца....

Нанни, да Ви е жив и здрав рожденника:) Щастливо и безгрижно детство,щури игри Simple Smile а за мама и тате много любов и послушковци:)  bouquet
 Чакаме тортата  Flutter

# 167
  • някъде
Нанни да ти е жив и здрав рожденника. много да слушка мама и тати. да се обичат с бати и весело детство му пожелавам! Hug  bouquet
Ирка и на теб честит рожден ден! Бъди жива и здрава,много щастлива и обичана! Hug  bouquet

Ети, честит диван, със здраве да си го ползвате Wink Blush Simple Smile

# 168
Малко предистория... Laughing

Кико всяка вечер чака на прозореца да дойде боклукджийския камион, дори волфаджийте започнаха да му махат за поздрав. Голям майтап! Като го види и започва да вика и трепери от кеф. Затова и тортата е сметосъбиращо камионче:

Утре ще сваля снимки от целия ден-ден и тогава ще показвам.

# 169
Детето е за чиста България какво,супер торта в тон.....

Вчера се чудих защо казват, че ще продължат с чистенето догодина,сега тъкмо са подели догодина щели в цяла България,трябваше сега веднага и да се продължава а не догодина ooooh!

Нарина не беше ли от нашата тема,бременна е в 38 седица Flutter в априлската тема newsm78

# 170
Честит  Рожден ден сладък Кико! С пожелания за весели игри и незабравимо детство!

Лети  Hug ,няма никакво време .И аз утре има рожденик .Едно голямо и пораснало момче.  Heart Eyes И в края на седмицата още един рожденик ,е той е мнооооого пораснало момче. Joy

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 13:54 от isikam

# 171
  • Варна
Честит Рожден ден на Кико.Да Расте,здраво и послушно дете,и да е гордостта на мама и тати!

Честит Рожден ден Ирка.Много здраве и семейно щастие ти желая!

Нанни,супер торта си е избрало детето WinkЗа Хомеопатичните незнам какво да ти кажа.ние нали сме на Класическа,там са други нещата Peace
Пиги,незнам какво да правя,и аз искам да си я гушкам постоянно,но от сега усеща когато не е в мен,и започва да плаче.така едното с единия,другого с другия...и аз имам нужда понякога да се гушна в таткото...ама няма къде ooooh!много си обичам дечицата,не мога без тях,но само да се гушкаме не става.ей сега като я оставя в столчето,за да свърша нещо и писва.от сега,смятай Crazy
Звуча ли Егоистично?

Нарина беше от нашата тема,да.от Бургас.Сега терминът и е на 12ти Април.Незнам защо не пише тук...

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 14:29 от jorjito

# 172
  • някъде
Нанни много готина торта Peace  аз мислих 4е е избрал нещо с принцеси Laughing

# 173
Гледахме РИО Crazy весело филмче,доходи ми се в Рио Crazy

Ирка, честит рожден ден   bouquet

# 174
Нани, честит да е роженният ден на Кико! Желаем му прекрасно детство, безброй усмивки, и най-вече много, много здраве! Hug Heart Eyes
На мен много ми харесва тортата. Щом детето това го влече. важно е той да е доволен

Ирка, жива, здрава и много щастлива!  bouquet

Жоржи, мисля, че по 1 пипета съм давала от Инфакола.
Аз не мисля, че си егоист. Просто сега е още мъничка и има нужда от теб. Да те усеща, да се гушка....мама е всичко в този момент за нея. Аз съм на мааалко по-различно мнение от това на Деси, но тто затова и хората сме различни. Wink

Бета, мнооого сладък Бобчо. Heart Eyes

Диди, много хубава е станала детската на Алекс, браво.

Ние сме добре. Миналата седмица тук беше истинско лято, 28-32 градуса. Вчера беше 32, направо се размазахме. Бяхаме на "село" в двора, барбекю, сладки приказки с приятели. После сяхме доматки, пиперки, лук и т.н. Да има за салатки лятно време.

# 175
  • София
Нани,да ви е живо и здраво момчето,да е щастлив и много обичан.Тортата е направо страхотна.

Ирка,честит празник и на теб.

И ние днес с Люси бяхме на кино да гледаме Рио.Това на него му е първо посещение на кино,защото
до сега не искаше да слага очила за 3D.Днес докато отидем нямаше търпение и постоянно повтаряше,че много се вълнува.Като започна филма също беше много щастлив,но мина точно един час и каза,че от това гледане много му се доспивало и трябвало да ставаме.Та така и не видяхме края.....

# 176
Нани: честит ви рожденник, да ви е жив и здрав и много весел! Heart Eyes Hug   bouquet  bouquet  bouquet
Ирка: честито и на теб, много любов и здраве ти желая.  bouquet  bouquet
Скапана съм ще лягам. Лека Hug

# 177
Пак изтървах РД  Confused
Честит РД на КИКО! Весело детство и да слушка мама и тати!
Честит РД и на Ирка! Много късмет и любов ти желая!
Честит РД и на Марти! Да расте весело и здраво дете. Повече увереност в живота и сбъдване на всички мечти в бъдеще! Дано не съм сгрешила дата Crazy
При мен нещата никак не са розови, дано скоро се пооправят, защото все лоши неща се случват около мен. Опитвам се да си наложа оптимистично мислене та вече да ми потръгне-дано има ефект Praynig
Хайде, хубава седмица от мен! Почна работното време, леле цели 5 дена предстоят... Rolling Eyes

# 178
  • София
На патеричка:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КИКО, МНОГО ХУБАВА ТОРТА   Hug
ЧЕСТИТО НА ИРКА    bouquet
ЧЕСТИТО И НА МЕРТИ, ВСЕ ПОВЕЧЕ УСПЕХИ ДА ПОСТИГА   Hug

По късно ще се включа, че бях 3 дни в командировка и сега се чудя откъде да го похвана  ooooh!

# 179
Крис, наистина ми се стори малко дългичък филма от 13 до  15 без 20 повече от час и половина,но Юл и друг път е била на кино и издържа  Crazy на мен ми хареса, абстрахираш се че е анимация има си история,любов,и този карнавал потапяш се там...хихихихи ама как ги правят вече анимациите и за възрастни са интересни, имаше лафове които дете не би ги разбрало.Simple Smile

Искам да гледам Love.net,и Tilt  Simple Smile Дали Тилт вече няма да го има някъде по торентите,или във видеотека поне, че идва скъпичко за 2ма на кино и пуканки и хапване Whistling ooooh! Поне Тилт а Лов нет ще е на кино:)

Ние от днес сме на ДГ:)

Какво става с нашата новоизлюпена бремелинка къде се загуби,добре ли си Дидито?

Хайде хубав ден:) Hug

Общи условия

Активация на акаунт