Ренка
дано бързо го израсте и дано не е вярна диагнозата.Ронка прибрахте ли се?
Дидито удпех при зъболекаря!
Аз пък мисля, че за съжаление не можем да избегнем да чуват лоши думи децата ни- има ги по телевизията, в градината, на улицата, в песните, във филмчетата..... В тази възраст всяко ново нещо е интересно и започват да го повтарят без дори и да знаят какво значи

Тази вечер бях на ресторант с колегите и свекъра трябваше да гледа Алекс- прибрах се в 21.15 часа- свекъра се затворил в стаята, угасил си лампата и хърка на пуснат телевизор, а Алекс в неговата стая на затворена врата играе на компютъра
И благополучно след около час моя свекър се събуди и излезна от стаята, аз вече събличах детето за къпане и му казах- ти спиш, Алекс си играе на компютъра, а той ми се хили и вика на детето- ооо, кво станало бе- дъртака заспал

ама не винаги го правим с камъните им по главата,но има го и другото,по някога възрастните не го осъзнават,детето наистина не е само иска си своето и си играе той какво да прави заспал е...трябва да се гледа и от на другия камбанарията не винаги е лесноооооо
.Пак добре,че малкия не е тръгнал да излиза навън да те търси
мноооого си права
по принцип като си е тук мъжа ми още повече ме дразнят с техните караници- не се понасят с баща си 
Трябваше да си направя изследвания и затова не си пих "сутрешната доза"
, но сега се наслаждавам на горещата напитка.
Добре, че нищо не е станало иначе не ща да си помисля. Вярно е , че децата ни са вече по-големи, но още им нямам доверие на тази възраст.

.