Мен май ме хвана някакъв летен грип
Точно 

Звучиш добре, а и аз друго не съм очаквала от теб. Няма какво да се драматизира, махаш с ръка и напред. Сигурна съм, че е било за добро 
.
.Така е-всички това ми казват..че имам здраво детенце и че Природата си знае работата.Поплаквам си отвреме-навреме,но общо взето се възстановявам.
Тези хора не са ли учили маркетинг и реклама - че рекламата трябва да е дискретна! Тази е толкова нагла, че даже не виждам за какво е.
Та само събираме идеи. Иначе ще поръчаме от някоя местна фирма, то се знае.
.Как сте с мъжа ти,той за колко време е тук?Малкия сигурно не се отлепя от него.
?Аз много мразя и само като почнат спирам звука.Много мразя тези за превръзки и тампони или пък както си вечерям да дадат как някой плюе в мивката кръв,защото има проблеми със зъбите
.
.
?Аз много мразя и само като почнат спирам звука.Много мразя тези за превръзки и тампони или пък както си вечерям да дадат как някой плюе в мивката кръв,защото има проблеми със зъбите
.

,точно всяко изречение от цитираните е вярно и важи за нас,похвали за налични способности какво дават- нищо,чувство за превъзходство
И на труд е много важно да се научат,на запад нищо не получават даром,пораснат ли малко си изкарват сами парите и ги ценят.
абе изобщо много проблеми
) ама друго си е,а мен ме върти на луда ме прави,незнам....ама ето 3 дни духа лъхна я и пак подсмърча и покашля на на ДГ не ми се лекуват болести 
,аз имам трима именника днес да са ми живи и здрави
на всички
! За всичко останало -сме тук /макар и аз да не съм от най-редовните
! После не искаше да си стъпи на крака, пищя, уплаши ни и я водихме до Бърза помощ, където й првиха снимка. Казаха, че всичко е наред, само дето нея я е страх, да не я боли и не иска да ходи много-много. Затова днес остана с мен вкъщи.
. Въпрос на приоритети, нагаждане, адаптация и какво ли още не.

четирима са именниците ми ,мале мале 
.Има и по-зле-сестра ми в Гърция се оплака,че под 100евро няма.Но в клубчето,което ангажирахме всичко е включено-и празненство,и украса,и торта,та чак и свещичката и фоерверките са от тях.Има и кетъринг,та няма да мисля и за това-отиваш и сядаш.Но предполагам ще се преместим вкъщи после и пак ще трябва да се правят разни неща.
.