С чудни плетени цветя, да посрещнем пролетта!

• 107 684
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Пуфи благодаря за новата темичка! Да не ми е празен записа да покажа едно бебешко одеалце над което се трудя вече доста време, зная че е лесно но ми е безинтересно само едно и също на ляво на дясно  Joy

# 16
# 17
Пуфи, а и всеки, който има желание да ми отговори Wink Embarassed,
изплетох я тая бримка за V-образното деколте, ама на другия ред какво правя? Praynig Все си мисля, че няма да е много сложно. Така ли е?

# 18
Поздравления за темата! Оформлението е чудно! Аз се записвам с една жилетка за Влади http://beboranche.snimka.bg/other/moi-neshta.354394.22771548.big и още няколко снимки след тази.

# 19
  • Варна

Благодари newsm51м за новата тема

По каква схема плеетещ тези цветз. Много са хубави  bouquet

# 20
  • Варна
Уф, кирилицата ми на клавиатурата на лаптопа  е различна и допускам грешки  bouquet
Пуфанче, благодаря за новата тема. Hug

# 21
# 22
Пуфи, а и всеки, който има желание да ми отговори Wink Embarassed,
изплетох я тая бримка за V-образното деколте, ама на другия ред какво правя? Praynig Все си мисля, че няма да е много сложно. Така ли е?

Нея я оставяш на маркер, безопасна, конец и плетеш симетрично лявото и дясното бие. Свиваш си, както е на снимките на всеки ред. Бримките си ги плетеш, както ти е плетката, нея не зная каква си решила да е.

Честита жилетка на Влади. Много му отива!  Hug

# 23
Пуфи ,благодарности за новата тема! bouquet Hug

Рая,много нежно става одеалцето  Heart Eyes Ще зарадваш някоя мама и бебчето Wink
Beborana ,и манекена и дрешките са супер сладурски Heart Eyes
Аз заради детето най-много се засилих да се науча да плета и все детски неща са ми в очите Heart Eyes
niunia ,супер са ти станали бижутата Heart Eyes
Аз сега се каня още гривнички да правя за подарък,после ще показвам Wink

# 24
# 25
таа .. отказах се от онова с бялото отчасти .. засега.. стой ми да го довърша др. път
и започнах с червено от едно списание едно каре с начало китка ..

има 8 листенца и става много сбръчкано и спрях с изработката.. започнах отначало но този път с 7 .. и пак е малко сбръчкано а ако са с 6 ще стане като купичка защото ще е тясно .. ще се оправи ли при гладене ?
и един съученик каза че можело да се сиропират и да се втвърдят в някаква форма нещата .. и че не е сигурен но се правело със захар и вода (разтвор) и се оставяло да съхне .. я кажете ?

<<клик за голям размер ..

# 26
Пуфанке, това е Орхидейката дето ти бях казвала.  Party

# 27
# 28
Благодаря за новата тема  bouquet

# 29
  • София
Здравейте и от мен  Hug

Raq, много хубаво одеалце си направила. На една кука е плетено нали? Би ли ми показала схемата за правене на зиг-заг?

Аз чакам да се сдобия с нова прежда тези дни и съм планирала да започвам това одеяло, но в цветове подходящи за момченце  Laughing

http://www.flickr.com/photos/janpugs/2298948594/in/photostream/#/

Общи условия

Активация на акаунт