С чудни плетени цветя, да посрещнем пролетта!

• 107 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Ето какво ми подари Пепито за мис Каприз - . Просто ей така! Стана семейство направо.

Тази в средата е купена, не е плетена!

Пуфи семейството е супер, но аз се впечатлих и от фона, на който си го заснела. smile3501 за Мис Каприз

Добре дошла russof, мисля че повечето тук имаме подобни чувства към плетенето, хем релаксираме, хем творим хубави неща за нас и нашите семейства. Абе, болни сме от една болест Laughing

# 181
  • Варна
niunia, виждам че са ти отговорили за цветето.  bouquet
Аз сега се уча и общо взето ми е много трудно.
DG, големи красоти си показала.  bouquet
Пуфи, благодаря ти за помоща ,която ми оказа за първите ми стъпки в плетенето на една кука. Heart Eyes
Семейството е страхотно, както и чантата.
Ще я разгледам подробно и ако сметна , че е по силите ми да оплета нещо подобно , ще свиркам, ако може. Wink
Момичета всички сте страхотни майсторки. #Crazy

# 182
Да не пропусна някой,аз мерудията днес ще изброя всички Embarassed
ивка27 ,цветенцето ти се е получило идеално  Peace Аз като не мога на 1 кука,много се радвам на всички,които майсторски се справяте с куката  Wink
Пуфи,комплекта става жИсток,както би казала ти  Laughing Давай бързо,че утре вече ще е пролет,да си Flutter Heart Eyes  Wink Покривчицата за Пепито също е страхотна,нежно шаренка  Heart Eyes Wink
moonDream ,много готино това бяло пончо или както се води Heart Eyes
DG ,много интересни нещица,всичките  Heart Eyes
IPG ,страхотна жилетка,много хубав модел  Heart Eyes

# 183
ивка27, радвам се, че се учиш. Цветето се е получило, защо не го харесваш?! Щом аз се научих на 40 години на 1 кука, няма страшно ... Желание да има!

IPG, много изпипана жилетката. Браво!  coolcool Сподели преждата, иглите ... схемата ... за протокола.

А бялото блузе също не е за подценяване и за него искам подробно инфо.

# 184
  • Варна
big pufana Аз съм на повече от 40 год

# 185
big pufana Аз съм на повече от 40 год

Е, и?! Имаме време да поплетем значи ...  Joy  Hug и то на една кука.

# 186
От кога чакам да се запиша при вас, ама рекох да събера малко материал. Simple Smile
Надявам се приемате нови попълнения! Simple Smile

И малко да се представя. преди 4-5 месеца видях една снимка с едно плетено одеало... Изрових целия интернет, за да си купя такова, но се оказа, че за да имам подобно, ще трябва да си изплета. Simple Smile Така се озовах в един магазин за прежди. Grinning Купих си кука и прежди и започна всичко. След като го завърших, от време на време започна да ми идва музата да плета. Шапки най-вече и само на една кука. Изплетох няколко по модел и започнах да добивам все повече увереност. Сега плетенето ми доставя безкрайно удоволствие и забавление и е страхотен начин за почивка. Направих албум с някои от нещата, които създадох.

Ето и линк към тях: https://picasaweb.google.com/109453580230387658903/SpYIqC?authke … gCOrRqOCHt4KLvQE#

# 187
Браво,бе, Диване! За 4-5 месеца много добър напредък!!!!!!
Последните три шапки са невероятни, мишленце май не съм виждала до сега! А малкото диване е готово за изяждане!  Heart Eyes Как ги раждате такива красиви....!!!!!!!!

# 188
Amelly, вярно че малкото диване е прекрасно, че и шапките му Peace, ама сякаш пък твойто гардже не е красиво Wink
чета ви за отмора...
Ивка, не си 27-ми набор нали? Wink

# 189

Винаги! Добре си ни дошла.   bouquet

Прасешката снимка/шапка/детка ми е фаворит! Жив десктоп е!

Ще плеткаш ли благотворително с нас одеялца?

# 190
  • Варна
Е , чак пък 27 набор. hahaha
Направо ме развесели, че тук във Варна едно мрачно и подтискащо време  bouquet
Лек ден момичета.  bouquet
ПП: Малкото Диване много хуба во бе. Laughing, Пу, пу, пу.

# 191
Благодаря ви за посрещането! Simple Smile

С удоволствие, стига да са на 1 кука. Simple Smile Малко повече инфо за инициативата? Simple Smile

# 192
мисля че повечето тук имаме подобни чувства към плетенето, хем релаксираме, хем творим хубави неща за нас и нашите семейства. Абе, болни сме от една болест ......За определението,,болест,, и аз се съгласявам,ама много приятна болест.Аз от месец съм в къщи,безработна,та реших да си запълвам времето с плетене,иначе си плета от малка,наследство ми е от баба ми.В момента съм на тема кошнички за велик ден,като се поразрових тук там намерих страхотни неща,вече съм си изплела 4ки много са ми хубави,не мога им се нарадвам,скоро ще ви ги покажа,не съм ги снимала още.И чанта плета ама я позабавих за момента...
малкото диваненце наистина е много сладичко,моите вече са големи,викам им домашните ми любимци Simple Smile
много хубави неща показвате,възхищавам ви се Simple Smile

# 193

Винаги! Добре си ни дошла.   bouquet

Прасешката снимка/шапка/детка ми е фаворит! Жив десктоп е!

за одеялцето и аз бих искала да се включа но трябва да знам с какви цветове и каква прежда ги плетете.

# 194
  • Варна

Има, страхотен сайт!

Общи условия

Активация на акаунт