С чудни плетени цветя, да посрещнем пролетта!

• 107 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Овча купел 2
И аз ще пропусна,а много ми се искаше Sad.

# 76
...
Нела, готина шапата. От меджик ли е?
...
Peace Да - YarnArt, Magic

Лесна и весела детска блузка -  Ann E. Smith , PDF

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 12:18 от nela_66

# 77
От тук получих вдъхновение    за рокличката     http://crochetclub.net/blog/2009/10/29/plate-i-panamka-belosnezhka/   

отгоре ли се започва

# 78
  • с. Драгоево, обл. Шумен
От тук получих вдъхновение    за рокличката     http://crochetclub.net/blog/2009/10/29/plate-i-panamka-belosnezhka/   

отгоре ли се започва

Да, отгоре се започва. Рускинята е писала, че започва с 115 бримки синджира и продължава да разширява (плела е  обратно на схемата). Аз също така плетах и с получи добре. 
Ако не разбираш нещо, питай. Ще помагам. Плете се много лесно и приятно.
Не питай за преждата, защото я имам от много отдавна, бялото е от бобина, незнайно как попаднала при мен, червеното от чилета (мисля че се казваше котон кроше) намерени в архива на майка ми от преди(няма да казвам години, защото някои от вас не са били родени, когато са копувани  newsm47 ). Все пак преждата ми е 100% памук.

# 79
Привет в новата ни чудесна тема!!! Hug  bouquet
Аз минавам да почерпя за рождения ми ден!!!
Днес ставам за 30 Flutter Hug
Заповчдайте:

# 80
˙·٠Bulechka™٠·˙ честит празник!

# 81
  • на Русе
момичета приемам съвети как се получава товаhttp://hokkapokka.vuodatus.net/blog/1307353
 не ми е ясно къде се свива
http://atziina.vuodatus.net/blog/category/Hahtuvavillahousut+ohje тези лесно ,ама първия модел newsm78
J_M_M ето едно описание, но е  на английски /в pdf/. Има схема обаче, където можеш да се ориентираш къде се свива. Мился, че при осинките има отделна тема за такива "гати", но не можах да я намеря.
Петьо, много красиво цвете се получава. Браво! Да ти покажа, че имаш и последователи  Heart Eyes

˙·٠Bulechka™٠·˙, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Бъди здрава и много щастлива!

# 82
  • с. Драгоево, обл. Шумен
Честит Рожден Ден ˙·٠Bulechka™٠·˙ newsm38    Бъди жива и здрава, от здраве да не се оттървеш!!

# 83
Булече-Танче, ЧРД и честит юбилей. Желая ти безпроблена бременност и раждане на втория важен в семейството ти мъничък човек!  Heart Eyes

Да се фръцна с измедитираната си чанта от петък полунощ:

Просто една стара моя чанта получи неочаквано ново облекло. Преждата е Лана голд батик 1560, кука номер 5, разход 200 гр. без малко.  Embarassed

# 84
Булечка,честит рожден ден! Пожелавам ти здраво бебче,време за плетива и много положителни емоции Two Hearts
Венчи,благодаря...когато реша да я започна, а то не  едалеч времето,ще с еконсултирам,ако имам проблеми.
Биг Пуфи,предпълнолунието, а и самото то ,добре ти се отразява -плетеш и взъхновяваш останалите....защо не показа по-рано,тъкмо изхвърлих една подобна чанта отпреди 10-ина год.

# 85
˙·٠Bulechka™٠·˙, честит Рожден ден!!! Да си жива и здрава, и много щастлива!!
 Tada nbirthday Gift Tada newsm18  ura

Срещата се състоя в МакДоналдс на завет и на топло - три прекрасни девойки... особено двете други! Heart Eyes Heart Eyes
Обсъдихме международното положение и цените на памука на световните стокови борси...
Дори поплетохме!

eat. sleep. knit...

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 18:00 от dodofit

# 86
Цоп. Април се надявам вече да съм сред вас....

# 87
Уж писах,пък къде ми се затри поста  Confused

˙·٠Bulechka™٠·˙,
ЧЕСТИТ Юбилей!Добре дошла в отбора на 30 годишните Blush
Да си жива и здрава,най-големия подарък за тази година ще ти донесе щъркела след още малко време Hug Всичко останало,каквото си пожелаеш,нека да ти се сбъдне!

Събра ми погледа с твоята почерпка! Crazy

Пуфи,бързо оздравяване  Hug

Додо,супер че сте си изкарали хубаво Hug Другия път в по-голям състав  Peace
Ето и най-бързо изплетената от мен рокличка  Mr. Green

# 88
И аз бях на срещата.... Laughing и ядохме .,пихме и се веселихме с кълбета и куки от различно естество Joy и дори решихме пак да се срешнем при по-благоприятни атмосферни условия и с по-голям кворум Laughing

# 89
Здравейте, всички луди по плетивата!

Аз съм само начинаещ любител с цел да стана и майстор! Имам много да уча, ще ми бъде приятно да чета всичко интересно тук.

Uploaded with ImageShack.us

Това златно цвете вплетох в моето първо бижу за приятелката ми Златка...Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт