С чудни плетени цветя, да посрещнем пролетта!

• 107 727
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
а как да вкараш перлички в преждата,Пуфи newsm78

Аз нанизвам перлички предварително на конеца и ги намествам по време на плетене там където искам да бъдат и да се виждат - когато дупките на мънистото са по-малки и не може да се бръкне с кука.
https://picasaweb.google.com/PamiraM/vboIKL#5565070224625552338

Да се запиша и с последното ми завършено жилето-палто, което може би ще успея да облека преди края на сезона:

Преждата е Легенд Балки. Отиде 1 кило Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 11:17 от pamira

# 151
Брилянтно изпълнение, Памирка. Само това мога да кажа. Подбор на прежда, цвят ..., измедитиран модел. Уникат!  newsm20 Много рядко се намират плетачки, които подбират цвят, състав на прежда, съчетание, модел и ... измислят всичко в едно, а не папагалстват! Евала, искрено и лично!

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 10:56 от big pufana

# 152
  • София
Брилянтно изпълнение, Памирка. Само това мога да кажа. Подбор на прежда, цвят ..., измедитиран модел. Уникат!  newsm20 Много рядко се намират плетачки, които подбират цвят, състав на прежда, съчетание, модел и ... измислят всичко в едно, а не папагалстват! Евала, искрено и лично!

"Голямо" благодаря! Simple Smile за високата оценка Simple Smile
наистина го измедитирах Simple Smile и като го завърших видях какво се получи.....

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 11:18 от pamira

# 153
  • София
Докато се наканя да се запиша в темата, и тя се напълни с уникати!
Силве, неповторима рокля, и аз съм в списъка за едно кръгче с нея Simple Smile,
Ябълка, много ми харесаха пуловерите и особено зелената жилетка,
Калинка-Малинка, пак си измайсторила сладурско блузе,
Памира, страхотно манто, тъкмо му е сезонът.

От мен едно "чудовищно" пуловерче за племенника ми, което плетох три пъти (за късмет  Grinning), докато
уцеля цветовете и размера:

http://www.flickr.com/photos/34041801@N02/5549281231/

# 154
http://onejournal.org/ искам да изтегля нещо от този сайт,някой би ли ми казал как става,благодаря за което.

# 155
  • София/Овча купел 2
pamira,Carmela Biscuit,страхотни дрешки сте спретнали  bouquet.

Хайде и аз да се похваля с новата шапка на Мими,завършена снощи.

# 156
http://onejournal.org/ искам да изтегля нещо от този сайт,някой би ли ми казал как става,благодаря за което.

Натискаш ПОДРОБНЕЕ и после Найти файл в сети. Отдолу имаш линкове, от които можеш да ги сваляш безплатно след като изчакаш 60 секунди. Успех!

Да похвал Кармелитка с мериното цветово любимо мое и Нюнка със слънцето за шапката! Hug

# 157
Пуфи,страхотно семейство е станало Heart Eyes Браво на Пепито  bouquet А коя е мис Каприз,аз пак не съм в час нещо Laughing
pamira , да си носиш със здраве жилетката,много е хубава  Hug Не се бях сетила за предварително нанизване,много идейно е и това,ще го имам в предвид  Peace   bouquet
Кармела,поредна красота и от теб.В комплект с дънките и ризката,някой младеж ще е много готин  Wink   bouquet
niunia ,много морско това синьо  Heart Eyes Готови сте и за лятото вече  Wink

# 158
  • София/Овча купел 2
niunia ,много морско това синьо  Heart Eyes Готови сте и за лятото вече  Wink

Да,плетох я специално за новите и бански Mr. Green.

Пуфанке,играчките са страхотни,искам и аз Cry.

# 159
А коя е мис Каприз,аз пак не съм в час нещо Laughing

Мойто мило дИте, с китайските учебници отзад зад семейството.  Joy Нюнка, посъветвах Пепито да отваря магазин за играчки, ама ... нинам. Embarassed

# 160
а как да вкараш перлички в преждата,Пуфи newsm78
Аз нанизвам перлички предварително на конеца и ги намествам по време на плетене там където искам да бъдат и да се виждат - когато дупките на мънистото са по-малки и не може да се бръкне с кука.

аз да го онагледя,че не всеки интересуващ се ще го разбере Laughing

Кармелита, пуловерчето е като марково от магазин,браво...
Нуня, чудесна шапка

# 161
big pufana thumbsup къде го дИтето,я да не го криеш  Laughing  Hug
tuly ,и аз така си го представях с повече мъниста  Wink   bouquet
niunia ,надушила съм идеята значи Wink  Sunglasses  Nature Sunny

# 162
Мани, Тюли, влюбих се в нея. Като нищо ще си направя една за мен. Луд на шарено!  Joy

Пуфи, и на мен много ми хареса!!!
АМа нали все ме няма п разчитането на схемите Embarassed та на някоя среща ще се донеса, да ми покажеш как става Hug

# 163
S_SIYANA, много ми хареса моделът на жилетката, която си плела. Ще споделиш ли как я плете, с кой номер куки, с  каква прежда, а ако може и снимка Simple Smile

извинявай,че толкова късно отговарям,но трудно се добирам до PC от моите сладурковци - 2бр.- а и като ходя на работа.......
жилетката се плете като един огромен шал с два отвора за ръкави.Бримките за ръкавите са извадени от самите отвори.Ще кача снимка и подробно обяснение,надявам се още довечера

# 164
  • Варна
Показвам си цветето, с много кусури но плетено с много труд Blush

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 21:30 от ивка27

Общи условия

Активация на акаунт