С чудни плетени цветя, да посрещнем пролетта!

• 107 818
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
сега преждата е за втората

Виж Хаваната за бял - 02 цвят и за меланжа - http://www.stenliyarn.com/site/index.php?page=shop.product_detai … mart&Itemid=2 - цвят М1, пак в няколко нишки.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 17:01 от big pufana

# 631
  • Враца
Здравейте момичета!
Искам да оплета на моята малка принцеса ето такава шапчица.
http://media.snimka.bg/7754/021762642.jpg?r=0
Ако може някой да ми даде схема(за съжаление мога да плета само по схема,не по описание Embarassed)
Ще ви бъда безкрайно благодарна Hug
Всички схеми които съм разглеждала  са за шапки за големи и нещо не мога да се ориентирам как да я смаля за да стане за нашата главица.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 17:18 от Венито

# 632
Пуфанче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquetпървата съм я изплела сега преждата е за втората

Нещо ми се привидя "papirgarn/Japanese paper-yarn" Wink

eat. sleep. knit...

# 633
Да, бялата става но меланжа трябва да е много тънка ,като се увеличи и се вижда разликата между двете прежди е голяма. newsm78

# 634
Горската, бялата я правиш в много нишки, меланжа оставяш с "производствената".

Венито, няма нужда от схема. Започваш кръгче и увеличаваш нагоре пълнежите, примерно през три синджирчета, три високи пълнежа. Това е!

# 635
  • Враца
Венито, няма нужда от схема. Започваш кръгче и увеличаваш нагоре пълнежите, примерно през три синджирчета, три високи пълнежа. Това е!

Много благодаря,не се бях сетила за това Embarassed
Повече от 6 години не съм пипвала кука Hug Hug Hug

# 636
[Повече от 6 години не съм пипвала кука Hug Hug Hug

А мен Додо ме научи миналото лято, ама то е като велосипеда, не се забравя лесно ...

# 637
dodi, мила моя, какво пак направих обясни ми  Embarassedне разбирам, аз старата жена сега да се чудя и мая какво съм направила.ЧЕ ЯЙЦАТА са ти прекрасни и че ми се иска и аз да си имам от тях го разбирам ама това дето си написала на ЧЮЖБИНСКИ не разбирам Heart Eyes HugПуфанче ще го направя така ще си поръчам и ще видя като не стане за Вако ще стане за Свако все ще стане за нещо.

# 638
dodi, мила моя, какво пак направих обясни ми  Embarassedне разбирам, аз старата жена сега да се чудя и мая какво съм направила.ЧЕ ЯЙЦАТА са ти прекрасни и че ми се иска и аз да си имам от тях го разбирам ама това дето си написала на ЧЮЖБИНСКИ не разбирам Heart Eyes HugПуфанче ще го направя така ще си поръчам и ще видя като не стане за Вако ще стане за Свако все ще стане за нещо.

Еее, пише че преждата е хартиена - японска прежда от хартия. Може би разноцветната е такава. Бях срещала хартиена прежда в каталога на KATIA. Явно са измислили начин да не стои като канап.
Аз пък си харесах мохерни роклички от същия сайт -

А мен Додо ме научи миналото лято, ама то е като велосипеда, не се забравя лесно ...
горят ми ушите Laughing

еat. sleep. knit...

# 639
  • София
Ее, Додо, права е Пуфка бре Hug А яйцата ти, Додо, са много хубави - нападнала те е музата, значи Laughing
Аз да докладвам - пратих моето нещо на другарчето, а получих вече от него много симпатичен подарък - в тази връзка да питам, кога ще пускаме полученото в темата?
Много хубави неща видях отново - браво, момичета - не се спирам поименно, че не помня никове, но плетките не забравям Laughing  bouquet

# 640
Здравейте момичета!
Искам да оплета на моята малка принцеса ето такава шапчица.
http://media.snimka.bg/7754/021762642.jpg?r=0
Ако може някой да ми даде схема(за съжаление мога да плета само по схема,не по описание Embarassed)
Ще ви бъда безкрайно благодарна Hug
Всички схеми които съм разглеждала  са за шапки за големи и нещо не мога да се ориентирам как да я смаля за да стане за нашата главица.

Хи-хи, тази шапка аз съм я плела. И снимката е моя. Гледам, че Пуфана вече се е намесила и няма нужда да ти търся схема.

# 641
  • Враца
Steisi да снимката е твоя Peace.Видях я в библиотеката.
Пуфана ми отговори,аз заплетох ,но....
Получи се нещо тясно и дълго Embarassed,не се разширява като шапчица.Лесна е плетчицата,ама нещо не се оправям със наддаването без схема EmbarassedЛуда работа,обаче така ме научи бившата ми свекърва все да гледам схеми като плета Embarassed.
Аз и в предния пост казах,че имам проблем с плетенето по описание и съм свикнала само от схема.Така,че ако не те затруднявам пусни ми схемата, може и на лични.
Много благодаря  bouquet

# 642
Здравейте! Ех че красоти има пак тук!

Аз само набързо да ви покажа и моите цветни кошнички за яйчица и една шапка: https://picasaweb.google.com/118029692460366709455/zwdOIE?authke … 95338162352104706 . Има и още една шапка готова, но като я изпрах се разтегли доста и сега ще се превърне в торбичка за госпожицата... като я украся ще покажа какво сее получило.
Сега ще бягам да приготвям празничната трапеза за утре....

# 643
  • с. Драгоево, обл. Шумен
Честит празник момичета! Поздрави от мен и една малка принцеса, въплатила се в малка пеперудка, която няма търпение да се стопли и да облече новите летни тоалети      http://ven4i.snimka.bg/hobby/malkata-nikoletka-vd-hnovenie-za-vs … a.454332.23071987
Пак сте натворили големи красоти!!! Извинете баба Венчи, че не изрежда поименно добрите плетачки, но тук всички са отличнички!!!

# 644
Ей това много интересно  Flutter
Някъде в Бг намира ли се,виждал ли го е някой?В Америка по няма и 4 долара Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт