РУСЕнска пролет

• 32 383
  • 733
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе
А какви са цените?  Thinking

# 721
Кои цени ?

# 722
  • Русе
Колко струват купоните?
Сори за глупавия въпрос, но ми е за пръв път да се занимавам с такава кухня и не съм се интересувала кое как е....  Confused

# 723
  • русе
Здравейте, момичета. Някой да е преживявал операция от херния в детското хирургично, при д-р Кожухаров? Моля да споделите. И лапароскопска ли е?
Хубав следобяд!

# 724
Колко струват купоните?
Сори за глупавия въпрос, но ми е за пръв път да се занимавам с такава кухня и не съм се интересувала кое как е....  Confused
Ами 3ката е 1.10лв(за купон), 4ката, ако не се лъжа 1,15. Сега сме на 5ца, цената на купон е 1,20.
Дано не греша за 3ката и 4ката, но приблизително са толкова Simple Smile
Е, защо да са глупави въпросите   Peace

# 725
Колко струват купоните?
Можеш да си купиш 10 или 20 купона-3-ката и 4-ката са по 1.05лв за 1 купонче, а 5-цата е 1.20лв за 1 купонче.

# 726
Така ли беше  Blush
Извинявам се Simple Smile

# 727
  • Русе
Втори въпрос - какви са тия 3-ки и 4-ки..? Blush

# 728
Втори въпрос - какви са тия 3-ки и 4-ки..? Blush
Ами от 3ката се почва. Съобразени са с възрастта  на детето. Какво може и какво не може да яде. Въпреки, че аз като ходих да запиша моята, там ме питаха дали 3ка или 4ка искам. Но ти като почнеш, ще си прецениш кое се харесва на детето ти Simple Smile

# 729
  • Русе
и аз това щях да питам ,за тези тройки и четворки не ми стана ясно
на каква възраст отговарят

# 730
Айдееее  sun се скри ... След малко ще  buria

# 731
При 3-ката всичко е тип "пюре", при 4-ката и 5-цата всичко си има вид-грах, леща, спанак, постен/месен гювеч и т.н. Десертите обикновено са кремчета или пудинги

# 732
При 3-ката всичко е тип "пюре", при 4-ката и 5-цата всичко си има вид-грах, леща, спанак, постен/месен гювеч и т.н. Десертите обикновено са кремчета или пудинги
При петицата, вече има тортички, кексове. Не съм сигурна, дали има точна възрастова група, която е наложена от самата кухня. Всеки сам си преценява.

# 733
Даниела беше само 1 месец на 3-ка и после й взех 4-ка, преди 2 месеца взех само 5-ца, но не всичко ми харесва от десертите. Сега си взех 4-ки и 5-ци  Peace

Общи условия

Активация на акаунт