САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 65

• 81 256
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
а къде да гледам за код, по ймейл ли пращат?

# 721
  • София
Моля за помощ. Извинявам се ако е обсъждано, но понеже нещата са ми в кошницата и поръчката ми е на втора стъпка, нямах време да прочета всичко. На сайта на превозвача пише да се избере метод на доставка С COLISSIMO SUIVI 48h, което аз не откривам. Прегледах продуктите в кошницата, на никой не пише че ще е наличен след 48 часа...

Коригирам се - разбрах как става. Трябва да се смени и адреса за фактурата 

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 14:30 от Rouzi

# 722
а къде да гледам за код, по ймейл ли пращат?
Изпращат много рядко.
На първа страница са дадени няколко френски форума, където могат да се търсят кодове, но тъй като останах с впечатление, че и там по откриването на кодове действат основно български момичета (на Ева цял свят й е задължен Simple Smile ), не мисля, че има кой знае какъв смисъл да се рови там. Най-добре е да си отделиш време за нацелване на комбинации. Започваш да пишеш произволни букви (без гласни) или букви+числа и все на нещо ще попаднеш. Излишните раздаваш на момичетата тук и така  Simple Smile
Ако в момента спешно ти трябва код, кажи.

# 723
Mon offre du moment :
exoneration de la pft des 50E
Mon code offre spéciale : 23132

има ли някои представа как е тази оферта???
Уф,
чак сега загрях....ти ги гледаш в Mon Espace client..... ми, то там нищо интересно няма.
Конкретния код ти дава БД над 50 евро, и то предполагам, за фр. адрес.... Whistling

mersi

# 724
  • София
може ли на  мен?! Embarassed

# 725
Да похваля последния код.......

1            T shirt imprimé ras de cou man...
LA REDOUTE CREATION
18 ans - 180 cm
Ref : 6730132       3,00 €    
   ......................       .....    ..................................................................................       .......................................    
   1            Sweat zippé col montant enfan...
OKAOU
4 ans - 102 cm
Ref : 8146438       3,52 €    
   ......................       .....    ..................................................................................       .......................................    
   1            Débardeurs marcels col rond, l...
EDEIS
50/52
Ref : 4054903       1,71 €    
   1            Sweat zippé col montant enfan...
OKAOU
12 ans - 150 cm
Ref : 8146438       4,05 €    
   1            Slip enfant garçon (lot de 3)
LA REDOUTE CREATION
10 years/12 years - 138 cm/150 cm
Ref : 8429758       1,93 €    
   1            Slip enfant garçon (lot de 3)
LA REDOUTE CREATION
2 ans/3 ans - 86 cm/94 cm
Ref : 8429758       1,58 €    
   1            SET

Ref : 3074463       0,00 €

Или това са - 1 лот от 3 бр. слипове за бебето, 1 лот от 3бр. слипове за Първолакът, 1 суитчер за бебето, 1 суитчер за Първолакът, 1 бр. тениска за Батко, 1 лот от 2 бр. потници за мама....

Ненамалена цена - 83,60Е

Крайна сума за плащане - 15,79Е.....

1          T shirt jersey froissé enfant fille
ACTIVE WEAR
12 ans - 150 cm
Ref : 4708377       2,15 €    
   1          Bermuda enfant fille ado
LA REDOUTE CREATION
16 ans - 162 cm
Ref : 9717730       5,43 €    
   1          Jean 5 poches coupe large den...
ACTIVE WEAR
3 ans - 94 cm
Ref : 6726445       4,16 €    
   1          Jean 5 poches coupe large den...
ACTIVE WEAR
12 ans - 150 cm
Ref : 6726445       4,89 €    
   1          SET

Ref : 3074463       0,00 €

2бр. дънки за малките момчета, 1 бр. бермуди и 1 бр.тениска на Каката........

Total articles (prix initial)    85,60 €    
...    ...........................................................................................    ...........................    .....
   Réduction    - 48,97 €    
...    ...........................................................................................    ...........................    .....
   Réduction supplémentaire    - 20,00 €    
   Participation forfaitaire aux frais de traitement    GRATUIT    
   Total Réglé    16,63 €

Доволна! Да бяха и другите кодове такива - намаления не ми трябват! Хем е на спокойствие, хем няма опасност да взема излишни и ненужни неща, хем и мога да си избера наистина неща, които ми харесват и трябват!

# 726
  • Бургас
Бравос - уцелила си джакпота Mr. Green Hug

# 727
Браво, Маме - супер са нещата!
А може ли някой да публикува вече използван код от хубавите, за да се ориентираме и да търсим!
Благодаря предварително!  bouquet

# 728
20865,86025,50286 валидни са, но не мога да разбера какви са условията. Tired

# 729
  • София
Уж четох, но не разбрах Мама Цоцоланка с кой код си получила такова намаление - с този ли 34851 ? Какви са му условията и как подбра артикулите за най-голямо намаление? Мерси!

# 730
  • Монтана
Нещо изпуснах темата уж чета а не схващам какви са тези хубави кодове т.е колко намаляват и какъв е подаръка

# 731
Уж четох, но не разбрах Мама Цоцоланка с кой код си получила такова намаление - с този ли 34851 ? Какви са му условията и как подбра артикулите за най-голямо намаление? Мерси!

Кодовете са букени, еднократни......Условията не му ги знам, как подбрах артикулите - махам - слагам в кошницата, на принципа проба - грешка и с доста игра.....Гледайте да има добро намаление съответния артикул - поне 50% - тогава ще сте на сметка.

Колко намалят - ами според зависи.......На една сума от около 140е ненамалени, крайната цена ми се бе получила около 35Е.....Слагате децата да спят и се заемайте с въпроса........

Подарък - сет розе......

Използвани кодове - 0DW3N  30DWN 

Накрая трябва да има поне 15е намалена сума.....Поне аз не успях с по-малка сума.....

# 732
  • София
Оф, колкото и да въртя немога да махна проклетата доставка. Само хващам кодове за подаръци.

# 733
  • Бургас
Извинявам се за спама и след 2-3 часа с чиста съвест може да ми се затрие поста, но дотогава моля Стокрини, ако ме чете, да си почисти кутията, че не мога да ѝ отговоря Praynig

# 734
Оф, колкото и да въртя немога да махна проклетата доставка. Само хващам кодове за подаръци.
Thinking Щом ти дава подарък, трябва и да маха доставката.
Нали знаеш, че за да се махне доставката, в кошницата трябва да има нещо за 10 евро от новата колекция?

Общи условия

Активация на акаунт