Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 24 095
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • в очите на дъщеря си
аз гласувах с НЕ не съм сигурна какво се е случило , но ще дам един шанс на Емир. Все пак голямата любов идва веднъж и дори и да не са заедно двама души  завинаги , то чувството в сърцето остава завинаги. Човек се научава да живее с него и дори и да го заключи в хиляди катинари , в крайна сметка , то си е там. С първата истинска любов всичко е наново( сякаш си нямал друг до сега), съмнявам се , че дори и пиян Емир може за 2 дена да загърби всичко и да се отдаде на плътски удоволствие с Ханде , а и да не забравяме , че той я приема като приятел.

# 121
  • в очите на дъщеря си
еми кажете кое де - това онова ми е много общо  Shocked

# 122
еми кажете кое де - това онова ми е много общо  Shocked
Емир след като удари Корай и Фери тръгна да го гони, какво й каза Емир? Като слязоха от хеликоптера пак нещо си говориха  newsm78 Само разбрах, че той я пита харесали ти Истанбул.

# 123
  • Варна
Добре че не дават всеки ден по серия че щях да пускам всеки ден нова тема  #Crazy #Crazy #Crazy

# 124
Добре че не дават всеки ден по серия че щях да пускам всеки ден нова тема  #Crazy #Crazy #Crazy
Направо се изумих как минахме през темата вчера  Shocked Аз не очаквах чак толкова да изпишем. Само се шегувах, че буташ напред да свърши  hahaha

# 125
добро утро Simple Smileизчетох ви и гласувах с първа опция-гадно ми е но ...
   на мен ми е жал за Корай и той пострада-загуби най-добрия си приятел,а се разочарова и от Х.
   за всички ситуацията е много сложна newsm78 newsm78 и болезнена,а за Фери и опасна ooooh!
   не знаем превода,но може и да е нямало нищо м/у Е и Х,ако е отишла при него уж да си ближат ранита заради Корай,че Х. страда за него,ама ако е така-леле болния мозък-уф ще чакаме Rolling Eyes

ами то нямаше диалог м/у Емир и Ханде и няма как да разберем какво се е случило, но по въпроса за Корай той ясно заяви , че вече нито от нея нито от Емир се интересува
Добро утро  Hug
За разговора с Корай го схванах малко поразлично, накрая той не и ли казва че вече няма да мълчи за нея пред еМИР, а преди това че никога м/у нея и Емир няма да има нещо newsm78, но не съм мн сигурна в това де, май Еми ще има тежката дума

# 126
  • в очите на дъщеря си
сиси превода ще е горе / долу  нали ти е ясно hahaha

там пред хеликоптера я пита за Истанбул дали и харесал , но какво каза тя не ми стана ясно

когато го гонеше

Е: Недей Фериха, недей
Ф: не мога да разбера как можеш да повярваш на това
Е: Видях , ви Фериха , ти ме излъга.Каза ми , че си в хотела , а аз ви видях в кафето. Излъга ме право в лицето, но бях толкова глупав , че ви видях и пак не повярвах. С очите си ви видях и не повярвах.
С Корай , Корай приятелят ми от дете.
Ф: Емир , кълна се нищо няма м/у нас, защо ще те лъжа.
Е: Защо не ми каза, какво криеш?Аз толкова те обичах, че не смеех да те целуна , да те докосна, но за какво ти си............по дяволите, язък Фериха
Ф: Емир , не си отивай,Емир..............Емир не си отивай

# 127
  • в очите на дъщеря си
   на мен ми е жал за Корай и той пострада-загуби най-добрия си приятел,а се разочарова и от Х.
   за всички ситуацията е много сложна newsm78 newsm78 и болезнена,а за Фери и опасна ooooh!
   не знаем превода,но може и да е нямало нищо м/у Е и Х,ако е отишла при него уж да си ближат ранита заради Корай,че Х. страда за него,ама ако е така-леле болния мозък-уф ще чакаме Rolling Eyes

ами то нямаше диалог м/у Емир и Ханде и няма как да разберем какво се е случило, но по въпроса за Корай той ясно заяви , че вече нито от нея нито от Емир се интересува
Добро утро  Hug
За разговора с Корай го схванах малко поразлично, накрая той не и ли казва че вече няма да мълчи за нея пред еМИР, а преди това че никога м/у нея и Емир няма да има нещо newsm78, но не съм мн сигурна в това де, май Еми ще има тежката дума

Каза и , че не се интересува какво става с Нея и емир , че вече тя и Емир не са в живота му

# 128

Добро утро  Hug

Каза и , че не се интересува какво става с Нея и емир , че вече тя и Емир не са в живота му
ОК, не споря

# 129
сиси превода ще е горе / долу  нали ти е ясно hahaha

Естествено  Hug Даже се притесних да не съм те затруднила много, но ти си се справяла чудесно! Благодаря ти   bouquet
А на следващия ден след скандала,какво каза Ханде на Фери, като бяха в университета  Rolling Eyes Схванали нещо?

# 130
  • в очите на дъщеря си
Емито като дойде ще каже как съм се справила

# 131
Магосница хайде помагай,че само от картинки-трудно
hahaha hahaha hahaha

Тина, права си за първата истинска любов, но човек на 2-3 чашки обикновено не знае какво прави, а техните бяха доста повече. Освен това е доста наранен и не разсъждава трезво. А онази и без алкохол ще му се хвърли в леглото.

# 132
Не го гледай другото, да не те мъча повече. Добра си, добра си, ще видиш  hahaha няма да има нужда от много корекции.

# 133
  • в очите на дъщеря си
Не го гледай другото, да не те мъча повече. Добра си, добра си, ще видиш  hahaha няма да има нужда от много корекции.

сега ще го видя не се тревожи , че то и работа няма поне с нещо да се занимавам

# 134
Сега като пуснах някои неща, музиката към филма е много добра. Подсилва въздействието от по-емоционалните сцени много добре.  Heart Eyes Като в ЗП музиката е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт