Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 24 068
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
аз от снощи на сам съм я повторила около 50 пъти, но ми нхареса повече момента когато той и кава:
Е: Любов моя
Ф: искам винаги да ми казваш така
Е:  Винаги???
Ф: Еми винаги!
Е: Винаги............. и я целува
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 106

аз от снощи на сам съм я повторила около 50 пъти, но ми нхареса повече момента когато той и кава:
Е: Любов моя
Ф: искам винаги да ми казваш така
Е:  Винаги???
Ф: Еми винаги!
Е: Винаги............. и я целува

Страхотно е!  Heart Eyes Добре, че вчера ни светна какво са си казали, иначе нищо нямаше да разбера. И Емито липсва  newsm78 Малко да преведе някои сцени.

# 107
  • Варна
Еми нали е на училище Момичето е сериозно и се учи

# 108
Еми нали е на училище Момичето е сериозно и се учи
Да, следобяд ще дойде  Wink

# 109
  • в очите на дъщеря си
ами това онова разбирам , че ако искате питайте нещо, ако съм го разбрала ще ви го преведа ( до колкото мога)

# 110
  • Варна
ами това онова разбирам , че ако искате питайте нещо, ако съм го разбрала ще ви го преведа ( до колкото мога)
Знаех  си че рано или късно ще научиш турски  Joy

# 111
добро утро Simple Smileизчетох ви и гласувах с първа опция-гадно ми е но ...
   на мен ми е жал за Корай и той пострада-загуби най-добрия си приятел,а се разочарова и от Х.
   за всички ситуацията е много сложна newsm78 newsm78 и болезнена,а за Фери и опасна ooooh!
   не знаем превода,но може и да е нямало нищо м/у Е и Х,ако е отишла при него уж да си ближат ранита заради Корай,че Х. страда за него,ама ако е така-леле болния мозък-уф ще чакаме Rolling Eyes

# 112
  • в очите на дъщеря си

ами не да се хваля, но ми се отдават езиците- лесно запомням

# 113

Магосница хайде помагай,че само от картинки-трудно

# 114
  • в очите на дъщеря си
добро утро Simple Smileизчетох ви и гласувах с първа опция-гадно ми е но ...
   на мен ми е жал за Корай и той пострада-загуби най-добрия си приятел,а се разочарова и от Х.
   за всички ситуацията е много сложна newsm78 newsm78 и болезнена,а за Фери и опасна ooooh!
   не знаем превода,но може и да е нямало нищо м/у Е и Х,ако е отишла при него уж да си ближат ранита заради Корай,че Х. страда за него,ама ако е така-леле болния мозък-уф ще чакаме Rolling Eyes

ами то нямаше диалог м/у Емир и Ханде и няма как да разберем какво се е случило, но по въпроса за Корай той ясно заяви , че вече нито от нея нито от Емир се интересува

# 115
  • в очите на дъщеря си

кой е магосница newsm78

# 116
  • Варна

Много се радвам за теб а и за нас  Wink Hug Hug Hug

# 117
Тина извинявай  bouquet  bouquet  bouquetпомислих,че Магьосница ще превежда ooooh! ooooh! ooooh!

# 118
нов преводач си имаме  Mr. Green Аз схващам основния смисъл, но друго си е като ти го преведат. Аз и преводите на англ. като гледам пак не е идеално, мн беден език използват  newsm78 но все пак сме им благодарни, че се заемат да превеждат. Най-добре е Емито като го преведене на бг. но няма да откажем и на теб, душко  Hug за това онова.

# 119

кой е магосница newsm78
Хриси би трябвало  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт