Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 24 032
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • в очите на дъщеря си
Добро утро Hug Hug Hug

Олллллллеееееееее не мога да ви стигна 7 страница Shocked

Хриси благодаря за новата тема  bouquet

Сиси
благодаря за кафето и песничката

# 92
  • в очите на дъщеря си

# 93
Добро утро.

Чета тук, че сте подстрекавали непълнолетни да пият алкохол.  Wink Хм, ще се обадя на съответните служби. hahaha
ДидиHug
Успешен ден!  bouquet

# 94

Kak сте момичета newsm78

# 95
  • Варна
За спането с изчадието и Емир си мисля че са почнали да се събличат но не са стигнали до същинската част  Thinking

# 96
  • в очите на дъщеря си
искам ав с целувката на емир и Фери

# 97
  bouquet  bouquet  bouquet

Добре сме, Славенка. Преживяхме снощната серия, можеше и да е по-зле Grinning
Много свежо изглеждаш  Flutter

# 98
  • в очите на дъщеря си
гледам, гледам и така ми се свива сърцето , че не знам  Sad . Много ме докосна снощната серия. И музика и действие и думи- всичко си беше на мястото

Емир и Фери много добре си играят ролите, и много си подхождат като двойка- чуден подбор на актьори

# 99
  • Варна
Не знам за вас но според мен действието в тоя сериал се развива по бързо от ЗП  Thinking

# 100
  • в очите на дъщеря си
Не знам за вас но според мен действието в тоя сериал се развива по бързо от ЗП  Thinking

в смисъл newsm78

# 101
гледам, гледам и така ми се свива сърцето , че не знам  Sad . Много ме докосна снощната серия. И музика и действие и думи- всичко си беше на мястото

Емир и Фери много добре си играят ролите, и много си подхождат като двойка- чуден подбор на актьори
Страхотни са!  Heart Eyes Ние със Снежка останахме малко след теб снощи да повторим момента с целувката, че покрай другите трагедии, малко остана по- встрани. Бяха невероятни- първата им нежна целувка. Жалко, че Ханде пак успя да развали момента.

# 102
  • в очите на дъщеря си

Страхотни са!  Heart Eyes Ние със Снежка останахме малко след теб снощи да повторим момента с целувката, че покрай другите трагедии, малко остана по- встрани. Бяха невероятни- първата им нежна целувка. Жалко, че Ханде пак успя да развали момента.

аз от снощи на сам съм я повторила около 50 пъти, но ми нхареса повече момента когато той и кава:
Е: Любов моя
Ф: искам винаги да ми казваш така
Е:  Винаги???
Ф: Еми винаги!
Е: Винаги............. и я целува

# 103
  • Варна

в смисъл newsm78
Ми действието е по бързо и не чакаме до двадесет и някоя си серия да се целунат Бехлюл и вампира а всъщност аз чаках 60 серии за да се целунат мойте любимци  #Crazy

# 104
  • Варна

аз от снощи на сам съм я повторила около 50 пъти, но ми нхареса повече момента когато той и кава:
Е: Любов моя
Ф: искам винаги да ми казваш така
Е:  Винаги???
Ф: Еми винаги!
Е: Винаги............. и я целува
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама и аз искам да ме нарича любов моя  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт