Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 24 105
  • 744
  •   2
Отговори
# 450
smile3545 smile3545 smile3545
Какво става  newsm78
Ей днес подмокрихме темата  Naughty я стига вече  Mr. Green утре само смях никакви сълзи не приемам  Naughty

# 451
  • Варна
Свърши като водят главния герой към моргата  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

и думите му ето какво каза Ефе:искам да умра преди тебе ..... не искам да живея без тебе..най добре ме изгори..в стаята на камината ме сложи ...... в урна от стъкло за да мога да те  виждам....отказах се да се превърна в пръст......отказах се да се превърна в цвете...за да мога да бъда с тебе...и ти като умреш ще дойдеш при мене в моя свят и моята урна.....и там ще живеем заедно.......твоята пепел и моята .....където и да ни хвърлят винаги ще бъдем заедно ....заедно в пръста ще попием......и един ден на тази пръст може да поникне някое красиво цвете....задължително ще цъфне с два цвята......едното ти,другото аз .
smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 452
Свърши като водят главния герой към моргата  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

и думите му ето какво каза Ефе:искам да умра преди тебе ..... не искам да живея без тебе..най добре ме изгори..в стаята на камината ме сложи ...... в урна от стъкло за да мога да те  виждам....отказах се да се превърна в пръст......отказах се да се превърна в цвете...за да мога да бъда с тебе...и ти като умреш ще дойдеш при мене в моя свят и моята урна.....и там ще живеем заедно.......твоята пепел и моята .....където и да ни хвърлят винаги ще бъдем заедно ....заедно в пръста ще попием......и един ден на тази пръст може да поникне някое красиво цвете....задължително ще цъфне с два цвята......едното ти,другото аз .

Кофти работа  Rolling Eyes
Ама я си погледни подписчето и ще се зарадваш при гледката на Е и Ф  Heart Eyes Heart Eyes

# 453
  • Варна

Ама я си погледни подписчето и ще се зарадваш при гледката на Е и Ф  Heart Eyes Heart Eyes
Ако и те решат да мрът  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 454

Ако и те решат да мрът  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Няма бе споко  spoko spoko  smile3545 smile3545

# 455
Ох жал ми е да те оставя Хриси ама доста ми се доспа вече  обещай че няма да се мъчиш повече  Praynig

# 456
  • Варна
Свърши като водят главния герой към моргата  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

и думите му ето какво каза Ефе:искам да умра преди тебе ..... не искам да живея без тебе..най добре ме изгори..в стаята на камината ме сложи ...... в урна от стъкло за да мога да те  виждам....отказах се да се превърна в пръст......отказах се да се превърна в цвете...за да мога да бъда с тебе...и ти като умреш ще дойдеш при мене в моя свят и моята урна.....и там ще живеем заедно.......твоята пепел и моята .....където и да ни хвърлят винаги ще бъдем заедно ....заедно в пръста ще попием......и един ден на тази пръст може да поникне някое красиво цвете....задължително ще цъфне с два цвята......едното ти,другото аз .

Кофти работа  Rolling Eyes
Ама я си погледни подписчето и ще се зарадваш при гледката на Е и Ф  Heart Eyes Heart Eyes
Ако и те решат да мрът  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Няма бе споко  spoko spoko  smile3545 smile3545
много си сладка  Hug Hug Hug
Лека нощ колкото може да е лека за мен  Weary Weary Weary

# 457
Свърши като водят главния герой към моргата  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

и думите му ето какво каза Ефе:искам да умра преди тебе ..... не искам да живея без тебе..най добре ме изгори..в стаята на камината ме сложи ...... в урна от стъкло за да мога да те  виждам....отказах се да се превърна в пръст......отказах се да се превърна в цвете...за да мога да бъда с тебе...и ти като умреш ще дойдеш при мене в моя свят и моята урна.....и там ще живеем заедно.......твоята пепел и моята .....където и да ни хвърлят винаги ще бъдем заедно ....заедно в пръста ще попием......и един ден на тази пръст може да поникне някое красиво цвете....задължително ще цъфне с два цвята......едното ти,другото аз .

Кофти работа  Rolling Eyes
Ама я си погледни подписчето и ще се зарадваш при гледката на Е и Ф  Heart Eyes Heart Eyes
Ако и те решат да мрът  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Няма бе споко  spoko spoko  smile3545 smile3545
много си сладка  Hug Hug Hug
Лека нощ колкото може да е лека за мен  Weary Weary Weary
  remybussi  remybussi  remybussi лека

# 458
  • Сливен
докато напиша думите на Ефе клавиатурата ми подгизна  Embarassed Embarassed Embarassed

# 459
  • Сливен
smile3545 smile3545 smile3545
Какво става  newsm78
Ей днес подмокрихме темата  Naughty я стига вече  Mr. Green утре само смях никакви сълзи не приемам  Naughty
ти не приемаш ама след тази вечер цяла седмица ще мие на сълзи докато не дойде събота

# 460
  • Варна
Момичета и аз така newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Не мога да спра, не знам как ще заспя... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

това го знаете,но да ви го пусна...
http://www.hazalkaya.net/forum/cem-adrian-aylin-aslim-herkes-gid … r-mi-t-14697.html

# 461
Добро утро!  Hug Hug Hug Да се постараем да започнем деня позитивно  Flutter

# 462
               Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 463
  • в очите на дъщеря си
Добро утро Hug Hug Hug

# 464
Здравейте! Hug

Общи условия

Активация на акаунт