Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 23 975
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • в очите на дъщеря си
ангелче , почваш с големите неща а hahaha

# 466
Сестричке, вчера не намина след Мечтатели, но Хриси каза, че не било за разказване  ooooh! Да вземат да правят по-поносими филми, няма да е зле.

От сутринта нова доставка  Grinning Само да не решиш, че ще си грабна, аз държа на думата си  Stop Използвах,че бях най-ранобудна, да си потърся нещо. Малко почивка от твоите подаръци няма да ми се отрази зле, иначе ще взема да ги приема за даденост  Mr. Green

# 467
Тинче, ти как си днес  Hug Оправи ли се?  newsm78

# 468
Аз по малки не се заглеждам. Laughing

Сестро, много тежка серия беше, а и свърши към 1 без 15 и очите ми се затвориха. Tired

# 469

Сестро, много тежка серия беше, а и свърши към 1 без 15 и очите ми се затвориха. Tired
Ейй, че се и управдаваш  Laughing

Просто питам как си, защото снощи всички много ме притеснихте  Thinking Уж ви успокоявах, накрая и на мен се прехвърли  ooooh! и реших да си легна. И да беше дошла, не бях тук вече.

Вече ставам все по-добра да ти се похваля  hahaha Като видя 2 скрити, знам, че сте ти и братчедката. Ако са 3 скрити, има вероятност Славенка да се е появила отнякъде  hahaha

# 470
  • в очите на дъщеря си
Тинче, ти как си днес  Hug Оправи ли се?  newsm78

ами уж съм по добре, ама пак си превъртях момента с целувката около 10 пъти Mr. Green

няма да тъжим  Naughty после ще се сдобрят и всичко ще бъде толкова романтично и красиво. Очаквам когато се сдобрят най накрая да си кажат, че се обичат и , че не могат да живеят един без друг. Също така ми се иска да видя физиономията на Емир когато разбере истината. За Ханде няма да мисля защото накрая лошите си получават заслуженото. Mr. Green

Сиси ти как си  bouquet??? Честита премяна , много си хубава

# 471
  • в очите на дъщеря си

Ейй, че се и управдаваш  Laughing

Просто питам как си, защото снощи всички много ме притеснихте  Thinking Уж ви успокоявах, накрая и на мен се прехвърли  ooooh! и реших да си легна. И да беше дошла, не бях тук вече.

Вече ставам все по-добра да ти се похваля  hahaha Като видя 2 скрити, знам, че сте ти и братчедката. Ако са 3 скрити, има вероятност Славенка да се е появила отнякъде  hahaha

ще те направим медиума на групата Turn-l

# 472
Тинче, ти как си днес  Hug Оправи ли се?  newsm78

ами уж съм по добре, ама пак си превъртях момента с целувката около 10 пъти Mr. Green

няма да тъжим  Naughty после ще се сдобрят и всичко ще бъде толкова романтично и красиво. Очаквам когато се сдобрят най накрая да си кажат, че се обичат и , че не могат да живеят един без друг. Също така ми се иска да видя физиономията на Емир когато разбере истината. За Ханде няма да мисля защото накрая лошите си получават заслуженото. Mr. Green

Сиси ти как си  bouquet??? Честита премяна , много си хубава
Аз съм добре, душко  Hug За вас се тревожих, че и след теб какво беше.  newsm78В нашия филм нищо не представлява трагедията пред Мечтатели. Добре, че не го гледам.

Благодаря  Hug Гледах да не ви повтарям много, но то нямаше особен избор.

# 473
Братчедке, пусни някое от твоите хубави парчета да разведрим обстановката и да се заредим с положителна енергия. Peace

Систър, много "ask"  лъха от профила ти. Heart Eyes

# 474
  • в очите на дъщеря си
Да добре , че не го гедаме #Crazy на ЗП  хич и не съм плакала  щото толкова ми беше писнало от Бихтерката , че чак ми идеше аз да я  #2gunfire

# 475
Да добре , че не го гедаме #Crazy на ЗП  хич и не съм плакала  щото толкова ми беше писнало от Бихтерката , че чак ми идеше аз да я  #2gunfire
И аз така  hahaha Чак си помислих толкова ли съм безчувствена  hahaha Mr. Green

# 476
Братчедке, пусни някое от твоите хубави парчета да разведрим обстановката и да се заредим с положителна енергия. Peace

Много ask  Grinning но пише там някаква си ask , но и аз не знам какво означава  hahaha

# 477

Много ask  Grinning но пише там някаква си ask , но и аз не знам какво означава  hahaha

Ask е любов. Wink

# 478

Много ask  Grinning но пише там някаква си ask , но и аз не знам какво означава  hahaha

Ask е любов. Wink
не бе сестричке, има още някаква дума  Mr. Green Като се замисля, може и да е потреб. име на този, който го е правил  Thinking Ще питам аз Емито. Тя най-добре ще каже.

# 479
  • в очите на дъщеря си

много ме кефи това парче и е специално за 2 брачедки

Общи условия

Активация на акаунт