Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 23 933
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • в очите на дъщеря си

# 526
ама много сме се здухалИ А, от един филм почваме да ревем hahaha

ами и аз това се чудя  newsm78 и аз си поплаках ама само за малко  
Naughty Naughty стига с тези снимки сега пак ще ревнете всички  Mr. Green Mr. Green и пак не мога ви успокоя всички  #Crazy
за какво да ревем хората само си спят  Mr. Green
така е спят си  Mr. Green  ама знам ли дали някой няма си помисли че са правили кекс и да се натъжи  Rolling Eyes не искам тъжни Фемирки

# 527
  • в очите на дъщеря си
аз въобще не съм ревала , но ми стана мъчно  Sad

# 528
аз въобще не съм ревала , но ми стана мъчно  Sad
аз пък пуснах сълзички няколко като се караха пред училището и когато ферито рева в тях и майка и дойде тогава направо не издържах  Cry

# 529
  • Дъблин
да споделя нещо : аз чак сега се осмелих да гледам след целувката епизода. толкова много четох тази част - за музиката, за лицата на ФЕ и чак се сабрах куража да го гледам. честно да ви кажа за мен няма и грам съмнение че ХЕ не са спали заедно. ако бяха направили нещо, повярвайте щеше да се почне пене с целувка между ХЕ. а те нищо такова не показаха. затова за мен не е имало нищо. а те какво ще си спомнят е отделен въпрос. ами това е от мен за сега

# 530
Вили, нали всеки е тръгнал да си казва -да знаеш, че мама не е плакала  Stop Много желязна излязох  Mr. Green Само снощи ми стана мъчно  Thinking но днес вече съм добре. Ама и ти взимай пример от мен.  hahahaАз бях толкова заета да следя как е облечена Хандето, че нямаше кога да се разстройвам.

# 531
  • Сливен
Вили, нали всеки е тръгнал да си казва -да знаеш, че мама не е плакала  Stop Много желязна излязох  Mr. Green Само снощи ми стана мъчно  Thinking но днес вече съм добре. Ама и ти взимай пример от мен.  hahahaАз бях толкова заета да следя как е облечена Хандето, че нямаше кога да се разстройвам
аз ще те имам за пример  Hug другата събота  #Crazy

# 532
Вили, нали всеки е тръгнал да си казва -да знаеш, че мама не е плакала  Stop Много желязна излязох  Mr. Green Само снощи ми стана мъчно  Thinking но днес вече съм добре. Ама и ти взимай пример от мен.  hahahaАз бях толкова заета да следя как е облечена Хандето, че нямаше кога да се разстройвам.
Добре маме ти ще си ми с стимула няма повече  hahaha hahaha
И в крайна сметка ся Хандето с роклята беше нали  newsm78 уф дано да не вземе да изнудва сега Емир и да претендира че са спали  Crossing Arms
Аз се сетих още един вариант - може да се събудят и да си знаят че нищо не е имало между тях ,ама Фериха да е решила да пробва пак да му се извини и да отиде до тях и да ги завари в леглото и после иди обяснявай   ooooh! ooooh!
Какво ще кажете възможно ли е такъв сценарий  newsm78
А извинявам се Маме честита премяна много си хубава както винаги  Party

# 533
Вили, нали всеки е тръгнал да си казва -да знаеш, че мама не е плакала  Stop Много желязна излязох  Mr. Green Само снощи ми стана мъчно  Thinking но днес вече съм добре. Ама и ти взимай пример от мен.  hahahaАз бях толкова заета да следя как е облечена Хандето, че нямаше кога да се разстройвам.
Добре маме ти ще си ми с стимула няма повече  hahaha hahaha
И в крайна сметка ся Хандето с роклята беше нали  newsm78 уф дано да не вземе да изнудва сега Емир и да претендира че са спали  Crossing Arms
Аз се сетих още един вариант - може да се събудят и да си знаят че нищо не е имало между тях ,ама Фериха да е решила да пробва пак да му се извини и да отиде до тях и да ги завари в леглото и после иди обяснявай   ooooh! ooooh!
Какво ще кажете възможно ли е такъв сценарий  newsm78
А извинявам се Маме честита премяна много си хубава както винаги  Party
И аз се обърках, че беше рокля, но Снежка ме поправи, че е била с панталон и потник. Нарочно беше с тънки черни презрамки, за да се заблудим като я видим в леглото.

И това е възможно.  newsm78

Благодаря. Днес бях най-ранобудна и вече с настроение поогледах какво се предлага.  Wink

# 534
Пускала съм го, но някои са толкова хубави,че се изкушавам да повтарям  Grinning

# 535
  • Дъблин
Ох ама таз ханде на 4ри крака се носеше. олееееееее много беше смешна - нафиркана до козирката Simple Smile

# 536
Хрисииииииии, я слез да те видим как си  Hug Hug Hug
Пак изчезна нещо. Много ме притесняваш такава мълчалива.

# 537
Ох ама таз ханде на 4ри крака се носеше. олееееееее много беше смешна - нафиркана до козирката Simple Smile
Смешна картинка беше  hahaha

# 538
  • Дъблин
Смешна картинка беше  hahaha

меко казано

# 539

Общи условия

Активация на акаунт