Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 23 897
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
А може и вече да е открил голямата си любов и затова да реагира по този категоричен начин. Thinking
В интервюто е казал,че няма любима.

Това съм го изпуснала. Stop Еми, обнадежди ме!

Честно да ви кажа и аз май не бих искала да имам вземане - даване с актьор, ще го канят в различни сериали, ще се целува и прегръща с други жени, пък може да вземе и да ми изневери.О не не, мен това не ме устройва изобщо. Crossing Arms

Големи претенции, сестричке  Laughing

Офф, измъчих се докато наглася толкова неща, нали каза без празни пространства  hahaha Не съм предполагала, че е толкова трудно да я карам без твоите подаръци.

# 601
Снежка, видях, че и ти пробваше някакви нови неща  hahaha но нещо не излязоха изчисленията. И при мен така и затова оставам така. Все пак запълних празното място, че много се притеснявахте.  Mr. Green  Станахме като коледни елхи  Mr. Green Нова мода!
Пробвах, пробвах и нищо не се получи. И аз така си оставам. Не става и това е. ooooh!

# 602
Снежка, видях, че и ти пробваше някакви нови неща  hahaha но нещо не излязоха изчисленията. И при мен така и затова оставам така. Все пак запълних празното място, че много се притеснявахте.  Mr. Green  Станахме като коледни елхи  Mr. Green Нова мода!
Пробвах, пробвах и нищо не се получи. И аз така си оставам. Не става и това е. ooooh!
Няма как да ти се получи, защото остава за половинка място  Wink

Ако някой тръгне да ни чете  Shocked Сигурно всички ще ни помисли за Бихтерки  Mr. Green

# 603
  • в очите на дъщеря си
ще видиме как ще им се развият отношенията

Ангелче , то при актьорите е мн трудно да имат сериозна връзка защото половинките им 90% от тях мн ревнуват, сякаш е по лесно да си с човек от тази среда , че поне да те разбира

# 604
Сиси, най-накрая ще си избера един хубав Фемир-аватар и ще оставя само Фахрие в подписа (не мога да я изоставя). Така ще стана по-пригледна. Wink

П.П.: Ей сега ще пробвам. Wink

# 605
Сиси, най-накрая ще си избера един хубав Фемир-аватар и ще оставя само Фахрие в подписа (не мога да я изоставя). Така ще стана по-пригледна. Wink

П.П.: Ей сега ще пробвам. Wink
Но ти и така си добре.  Hug Аз само се шегувам. Ако така ти харесва, си го остави. Аз обаче ще махна едното, че много ме дразни. Не обичам претрупаните неща, а май до там я докарах.  Sick Единствено склоних, защото цветовете си пасваха, но ще го махна.

# 606
И аз не харесвам да ми е претрупано, затова ще пробвам да се обновя. Wink

# 607
ще видиме как ще им се развият отношенията

Тинче, ти обаче продължаваш да си настояваш  Grinning Не се отказваш. Аз много им се радвам, дано!

# 608

Офф, измъчих се докато наглася толкова неща, нали каза без празни пространства  hahaha Не съм предполагала, че е толкова трудно да я карам без твоите подаръци.

Абе въртиш, сучеш пак ще се върнеш на "големите". Mr. Green

# 609
  • в очите на дъщеря си
Сис, не настоявам просто живота може да ти предложи всичко- никой не знае къде ще ни отведе живота

# 610
Сис, не настоявам просто живота може да ти предложи всичко- никой не знае къде ще ни отведе живота
Така е, но на нас просто ни се иска да се съберат. Дори не знаем в какви отношения са извън снимачната площадка. Няма как да преценим дали си подхождат. Може да ни харесват като двойка, но например характерите им да не си подхождат. Времето ще ни покаже.

# 611

Офф, измъчих се докато наглася толкова неща, нали каза без празни пространства  hahaha Не съм предполагала, че е толкова трудно да я карам без твоите подаръци.

Абе въртиш, сучеш пак ще се върнеш на "големите". Mr. Green
е някой ден ще се върна аз  Mr. Green Няма накъде, но и сега съм си добре  Flutter Добре, че се върнах на старото положение. Да ми се чуди човек защо си губих времето  ooooh!

# 612
Готова съм. Ако си намеря по-голям Фемир-аватар ще сменя този. Спирам с преобличането. hahaha hahaha hahaha

# 613
Готова съм. Ако си намеря по-голям Фемир-аватар ще сменя този. Спирам с преобличането. hahaha hahaha hahaha
Снежка, да ти кажа честно, сега ми харесваш много повече  Hug

Ние се въртяхме, преобличахме hahaha, накрая си признахме, че не ни харесва да е прекалено претрупано. Не знам какво ни беше прихванало.

# 614
Снежка, да ти кажа честно, сега ми харесваш много повече  Hug
Ние се въртяхме, преобличахме hahaha, накрая си признахме, че не ни харесва да е прекалено претрупано. Не знам какво ни беше прихванало.
Благодаря,   bouquet и аз се харесвам така повече. Само мъничко по-голям може да е аватарът, ама и така става.  Wink
И аз не знам, ама спирам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт