Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 23 901
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • в очите на дъщеря си
Снежка ,мерси за кафето  bouquet

аз си свърших работата- до следб малко

момичета вече сме на 39 страница #Crazy направо нямаме спирачки
няма ли опция страниците на темите да са повече от 50 newsm78

неееее

# 586
  • в очите на дъщеря си
Еми публикувах ти част от едно интервю ще го погледнеш ли да го преведеш Praynig

# 587
Емиииииии, моля те преведи този откъс от интервюто

HAZAL BENİM İŞ ARKADAŞIM
- Hazal Kaya ile ilgili yakıştırmalar var. Bu konuyla ilgili ne düşünüyorsun?
Dizideki karakterler birbirine uyduğu için insanlar böyle yakıştırmalarda bulunuyor olabilir. Onun dışında sadece iş arkadaşım.
- İş arkadaşınla beraber olmaz mısın?
Hayır olmam. Daha doğrusu bu sektörde olan hiç kimseyle beraber olmam; çünkü benim özel hayatımın boyutu başka yerde iş hayatımın boyutu başka yerde. Bu sektörden öyle biri çıkarsa da kesinlikle kaçarım.
ХАЗАЛ МИ Е КОЛЕЖКА
-Има хора,които казват,че много си подхождате с Хазал Кая.Какво мислиш по тази тема?
Понеже си подхождаме в сериала,нормално е да има хора,които мислят това.Тя ми е само колежка.
-Не би ли бил с някаква колежка заедно?
Не,не бих!По точно от този сектор с никой не бих бил,защото работата ми е на отделно място,а личният ми живот на друго място.Ако излезе някоя от този сектор бих избягал.

# 588
  • в очите на дъщеря си
Емиииииии, моля те преведи този откъс от интервюто

HAZAL BENİM İŞ ARKADAŞIM
- Hazal Kaya ile ilgili yakıştırmalar var. Bu konuyla ilgili ne düşünüyorsun?
Dizideki karakterler birbirine uyduğu için insanlar böyle yakıştırmalarda bulunuyor olabilir. Onun dışında sadece iş arkadaşım.
- İş arkadaşınla beraber olmaz mısın?
Hayır olmam. Daha doğrusu bu sektörde olan hiç kimseyle beraber olmam; çünkü benim özel hayatımın boyutu başka yerde iş hayatımın boyutu başka yerde. Bu sektörden öyle biri çıkarsa da kesinlikle kaçarım.
ХАЗАЛ МИ Е КОЛЕЖКА
-Има хора,които казват,че много си подхождате с Хазал Кая.Какво мислиш по тази тема?
Понеже си подхождаме в сериала,нормално е да има хора,които мислят това.Тя ми е само колежка.
-Не би ли бил с някаква колежка заедно?
Не,не бих!По точно от този сектор с никой не бих бил,защото работата ми е на отделно място,а личният ми живот на друго място.Ако излезе някоя от този сектор бих избягал.

брейййй, че е категоричен Rolling Eyes ще го питам аз ако му забият хормоните в главата какво ще прави #Crazy

Еми , благодаря Hug

# 589
Еми, мерси
Да избяга? Shocked Говори така, защото не се е влюбил, тогава едва ли ще гледа каква е професията на любимата му. Wink

# 590
  • в очите на дъщеря си
Еми, мерси
Да избяга? Shocked Говори така, защото не се е влюбил, тогава едва ли ще гледа каква е професията на любимата му. Wink

Снежка , еднакво мислим

# 591
Еми, мерси
Снежка , еднакво мислим
Hug newsm10

# 592
А може и вече да е открил голямата си любов и затова да реагира по този категоричен начин. Thinking

# 593
А може и вече да е открил голямата си любов и затова да реагира по този категоричен начин. Thinking
В интервюто е казал,че няма любима.

# 594
"Ако излезе някоя от този сектор бих избягал."  Shocked Shocked Shocked Поне ще знаем ако нещо му стане на Емир в филма, каква е причината  hahaha

# 595
  • в очите на дъщеря си

като например бабата ли newsm78

а и нека си спомним 1001  нощ

# 596

като например бабата ли newsm78

а и нека си спомним 1001  нощ
Не знам за него, но Хазал явно има доста сериозни отношения с фотографа.

# 597
В едно интервю "бабата" каза, че нямат нищо общо. Виждали ги заедно, защото му била мениджър. Wink
Ама пък Хазал си има гадже, но Халит Ергенч от "1001 нощи" май е бил женен.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 18:01 от Snejka

# 598
Снежка, видях, че и ти пробваше някакви нови неща  hahaha но нещо не излязоха изчисленията. И при мен така и затова оставам така. Все пак запълних празното място, че много се притеснявахте.  Mr. Green  Станахме като коледни елхи  Mr. Green Нова мода!

# 599
В интервюто е казал,че няма любима.

Това съм го изпуснала. Stop Еми, обнадежди ме!

Честно да ви кажа и аз май не бих искала да имам вземане - даване с актьор, ще го канят в различни сериали, ще се целува и прегръща с други жени, пък може да вземе и да ми изневери.О не не, мен това не ме устройва изобщо. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт