Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 10 Обичам те и те целувам

• 23 922
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Клипчето е тъжно така че който не иска да се натъжава да не си го пуска ,обаче песента е убийствена тя е от един друг мой любим филм Любов и Наказание
и аз го гледам филма е много интересен по последно време няма суб  и не съм гледала 6 епизода тази песен е за такива тъжни момент този които е направил клипа е оцелил в десятката с песента Peace
да бе много  гадно че няма суб ама явно момичета са много заети а някой май са се отказали щото има много нахални девойки и само питат ли питат и се косури намират  #Cussing out #Cussing out

# 556
Вили, сега ще те ползвам малко за моден консултант  Mr. Green че да съм готова преди сестричката да ме е видяла. Разбрах, че ми търсила миниатюри  hahaha

Нещо се притесняваш от моята строга оценка на вида ти ли?! hahaha Лошото е, че не намирам вече нищо хубаво и в стил " по - така", има изоставащи, които не са хубави. Rolling Eyes

# 557
  • в очите на дъщеря си
еййййй, голям шопинг

# 558
Вили, сега ще те ползвам малко за моден консултант  Mr. Green че да съм готова преди сестричката да ме е видяла. Разбрах, че ми търсила миниатюри  hahaha

Нещо се притесняваш от моята строга оценка на вида ти ли?! hahaha Лошото е, че не намирам вече нищо хубаво и в стил " по - така", има изоставащи, които не са хубави. Rolling Eyes
Ти не ми беше в плана сестричке  Mr. Green Ти, когато трябва не идваш да те видя, сега подрани  hahaha

Всички накуп пристигнахте  Shocked Да не е имало нещо семеен съвет  hahahaСори, но ще се наложи да изтърпите модното ревю на вашата Бихтерка  Mr. Green

# 559
  • в очите на дъщеря си
Какво ли става с Емито newsm78 никаква я няма.

Момичета пожелайте ми успех , отивам да 1ironing

# 560

Успех, душко  Hug Бързо да свършвам със задълженията. Като се върнеш , може пак да не ме познаеш  Laughing

# 561

И аз това се чудих днес никаква я няма  newsm78
успех в гладенето  Hug

# 562
Вили, аз сега ще пробвам идеята  Wink

# 563
Успех, Тинче.

Аз пък ще почерпя едно следобедно кафенце и още нещо.  Wink

# 564
Успех, Тинче.

Аз пък ще почерпя едно следобедно кафенце и още нещо.  Wink

О Snejka много ти благодаря тъкмо за това си мислех   bouquet

# 565
Моля, моля.   bouquet Да ви е сладко.

Сиси, ти пак ли ще се преобличаш? Направо задмина Бихтер. hahaha hahaha hahaha

# 566
 hahaha hahaha един пиян Емир ама те толкова малък го направили че не може да го видиш
ей тука не знам защо ама ми стана много мъчно за Корай

# 567
Моля, моля.   bouquet Да ви е сладко.

Недей така да се оплакваш от мен  Stop Вчера цял ден за вас се грижих, сега ми е дошла музата да си правя и аз ревю  hahaha Благодаря ти за кафенцето  Hug Аз ще съчетавам да си пийвам и да се преобличам  Grinning

# 568

Недей така да се оплакваш от мен  Stop Вчера цял ден за вас се грижих, сега ми е дошла музата да си правя и аз ревю  hahaha
Давай мамче тя snejka само се базика с тебе и тя е добро дете като всички нас  Mr. Green

# 569

Недей така да се оплакваш от мен  Stop Вчера цял ден за вас се грижих, сега ми е дошла музата да си правя и аз ревю  hahaha
Давай мамче тя snejka само се базика с тебе и тя е добро дете като всички нас  Mr. Green
Много сериозен проблем ми възникна  hahaha Компютърът не ми зарежда докрай страниците в темата и точно миниатюрите ми бягат  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт