Лиерак Фитоластил са капсулите и са за стрии в който има още кръв.
mama_Iva , листовката е от 2008 на тази ваксина и е само 32 лева а Пентаксима е двойно.

Пу аман от болести, а и с две деца ту едното ту другото ... май ще е така и за напред

В понеделник даже му попекох крачетата, много се кефеше

/
Утре сме на преглед при ортопед и ще видим как са нещата
всичко да ни е наред. Днес въпреки ветреца си направихме разходката. Мишето е голяма скица и иска да става от количката и се напъва през цялото време...Сега след разходката ми е заспал блажено...вече час и половина спи...
Дано скоро всичко това е само лош спомен 

. На 3 месеца и половина сме със завидните размери - 7600 кг. и 65 см. само на кърма. Сложиха ни най-после пентаксима и синфлорикса, първи прием, мина безпроблемно, дано и за напред е така. Продължаваме с приема на витамин Д, давам Деавит, по 2 капки. Нощно време спи, с една пауза за кърмене. За сметка на това заспива много късно, ето и сега докато пиша, той се смее с глас. Смяната на времето ли си казва думата, и ние ли сме в някакъв период не знам, ама късно, много късно заспива.
Хваща играчка, пее, бръмчи с уста, крещи когато е радостен. Страшно много се кефи на кака си, все я търси с поглед и толкова сладко й се смее. Тя пък е такава картинка с него, няма такова гушкане и мачкане, новото е - " стадуран и капазан". Ааа и да знаете - Ники си е само на Александрина - дай си ми го, той е МОЙ. Да му мислят девойките след време.
:

. Каката не го е правила никога това и хич не съм радостна от този факт
.
, личи, че ме сърбят ръцете да щракам по клавиатурата
.

Имаме нощна пауза от 7-8-9 часа. Обачеее иска да спим двамата гушнати на леглото. Дали дето го кърмя легнала и той до мен и свикна така...сега спи добре само ако съм до него . АКо се пробуди и не го гушна и се събужда и се кокори... Само вечер като заспи го местя в кошарата и няма проблем , пристига при нас сутрин рано за закуска
ЕЙйййй за пореден път се убеждавам ,че сме с най-скапаното здравеопазване ...иначе искат космически здравни осигуровки , на време и на среща нищо! Отиваш на преглед с направление, ама си плащаш за ехограф , полагат ти се лекарства някакви , ваксини , ама ги няма просто....абе ..

Аз след 22:00ч ставам толкова неадекватна, че освен кърмене нищо друго не мога да направя 

. Не се откавай. Хубаво е , че си взела решение да се придържаш към предписанията само на един човек, че иначе всеки си знае неговото и става голяма каша. Дано да има ефект от хомеопатията, но си трябва търпение и упоритост. Много съжалявам, че трябва да си на такава страшна диета, ама приеми го че е за няколко месеца само и най- вече за здравето на детето. Айде и времето се оправя, така че ще става за разходки, което пък ще те разсейва 
Бързак

Дано има резултат хомеопатията.