Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 672
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
viola, готова си - да знаеш! При тестовете за бременност не е като при тези за овулация, бледата втора чертичка да не значи добър резултат! Напротив - ако ще съвсем бледичка да е - значи "Охоооо, нов човек на хоризонтааа!". Ама айде да изчакаме с цяло гърло да се похвалиш;)!
Днес са ми превели майчинство - някакви 260лв newsm78... Идея нямам това за кога е. От януари досега пари не бях видяла...

# 166
Виола тихичко честито! И на мен на Тоничка първия тест беше с доста бледа черта, така че... Embarassed
Отивам на пазар, спокойна вечер,  дами.

# 167
Виолка, тихичко честито! Hug
Влязох за новини покрай Ири, пък то друга била водещата новина...

# 168
Здравейте и от мен в този дъждовен ден  Crazy
Viola - дано , стискам палци!
Ние синфлорикс не слагаме, за набор 2009 не е задължителен и честно казано нямам против.
Друго какво - баба си тръгна, а сега кой да критикувам и на кого да се присмивам... зла съм определено, но това е провокирано от едно супер смахнато поведение , иначе не бих си го позволила чак до такава степен. Жената не говори с никой, ни със сина си, ни с внука си, а пък с мен да не уточнявам. Учудват я всякакви неща - от това, че искам да казва сутрин на детето добро утро, от това, че яло било горкото хляб само на закуска, а всичко останало за нея е нишесте... Не пита какви са тези капки, какви са тези хапчета които му се дават (дентокинд)...абе смахната работа. Уж покани сина си и семейството му на Великден на гости, пък после нещо не прояви интерес като казахме, че може и да дойдем. Коментар дори единствен за детето не чух - сладко, добро, непослушно, каквото и да е... Чудя се, как се е пръкнал синът и толкова различен. Както и да е, аз все пак починах. Сега чакам по-добро време, за да минава и по-лесно Wink

# 169
eola, да се оправи пак малко времето и може да си организираме някоя разходка другата седмица.

За пищенето за мама - днес за пореден път бяхме в драма. Трябваше да отида на лекар и оставих малкия при сестра ми да играе с нейния син (2.5 месеца по-голям). Даниел изпадна буквално в истерия, пищеше отчаяно и драпаше за мен. Много ми беше жално.  CryГушна го и млъква, ама като тръгна да го оставям. А не му е за пръв път да го оставям. Последния път бе едва преди 10 дена и изобщо не ме отрази като си тръгнах.

Дано минава бързо този период. Ще видя утре как ще е като го оставя при баба му, че трябва да отида до офиса за служебни срещи.

Куин, замислих се, че времето за гоблена е само ако не хвана компютъра, че седна ли ... отива вечерта.  Laughing

# 170
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет мамета!

Къде е Ири  Flutter Flutter Flutter?

Виолка, аз си направих първия тест на първия ден от закъснението и чертичката беше почти въображаема. Ама....... ей сега ...... търчи наоколо като фурия  Mr. Green .... Така че..... почти съм сигурна, ама и аз тихичко ще те чакам  Hug

n3ni, и при нас имаше такъв период, но слава Богу мина. Сега само понякога като се прибера ме наказва с рев. Прибирам се примерно, тя заиграна, весела и като ме види и започва да реве неистово, ама чак с яд....  ooooh! Но и това все по-рядко....

Времето ме побърква  Crossing Arms, но тъкмо гледам прогнозата и има надежда!

# 171
Виола, честито!!! Ако все пак държиш, повтори теста след няколко и вече ще имаш наситена чертичка! Simple Smile И на мен със Светозар чертичката ми беше бледа на теста, но не повторих, знаех, че резултата е положителен. Wink))

eola моят Светозар е същата милост, постоянно върви след мен и ме държи за крачола! А дойде ли непознат, голям рев и криене пада. Вчера го оставихме за малко у майка ми и не спрял и от баба ми да се крие и дори не се приближава до непознати. Коренна противоположност на брат си, който пък е нахален като конска муха.  Crazy

# 172
Виола и Мишо беше една мноооого бледа чертичка, пък сега е едно силно изразено момченце  Mr. Green  Joy!!! И от мен тихичко Честито!

# 173
За майчинството– едва тази вечер получих съобщение, че от НОИ са превели обещетението.Само неможах да разбера, защо за януари ми беше преведена сумата от 180 лв.?! newsm12
Назнам как е при вас, но ние все още всяка вечер се приспиваме на ръце и вече направо ми се откъсват ръцете– сигурно е вече 11 кг.!Явно така я научих и незнам как ще я отучвам.
На 04.01. ѝ подадох документите за ясла, чийто прием ще е септември, но си сега си мисля как ще се разделяме, като тя не ме пуска да излезна от стаята и от много време ходим до тоалетна заедно– в смисъл, когато съм на гърнето, тя е до мен и си ме наблюдава.Следи ме навсякъде! Оставяла съм я на баба ѝ или на приятелки за по 1 ч., но успявам да изляза без да ме усети.Много е привързана към мен и незнам за яслата...
За зъбките– вече не дава да ѝ ги мия! Но все още несъм се отказала.
Ами засега това е от мен. Wink

# 174
Нави-180лв. е остатъкът от майчинството януари.Например-Хриси се роди на 10 ян,уари-и първо получих майчинство за тези дни до 10-ти,а после за остатъкът от януари(базата им е различна)-моите бяха 182лв.-вторите за януари.За февруари ни вест,ни кост.Както се вижда от вълнение не мога да заспя-искам да знам със сигурност за 2 черти(ама ще трябва да почакам(.Като стане по-ясно ще пиша.
 Да Ири нещо се изгуби. Grinning

# 175
Много благодаря на Виола за разяснението. Само, че Нели е родена на 03.01., а също получих 182 лв. или 184лв.(не помня тоната цифра). Както и да е!
Дано по– скоро стане ясно за чертичката на теста и да имаме нов член към групата Grinning Ще чакам добри новини! Praynig

# 176
Снощи в 2.30 направих тест-лента-ами пак много слаба 2-ра черта(почти въображаема,даже не е розова).Ще изчакам до 1 април и тогава ще си направя тест,че снощи сигурно 20 пъти се взирах в първия(Шуър чек).То е почти като сянка(2-рата черта)-ама пък е точно на мястото за 2-рата черта.Ох как съм любопитна-ама какво да се прави ще чакам.Мерих си базалната температура днес е 36,7(според нея не би трябвало да съм бременна)-ама пък само тази сутрин я мерих и може и да не съм я премерила правилно.

# 177
Виолка, на 48 часа се удвояват нивата на ЧХГ, така че изчакай толкова и прави пак тест. Но, втората черта, бледа или наситена, си е втора черта! Peace

# 178
viola78   както е писала вече Ева Луна   ЧХГ се удвоява на всеки 48 часа, така че след 2 дни чертичката трябва да е по- ясна, след още 2 още по-наситена и така.  ЧХГ- Това е хормонът, който показва наличието на бременност и активира оцветяването на втората чертичка (това казано с най- прости думи )  Peace  А тест на толкова ранен етап се прави с първа сутрешна урина , защото тогава концентрацията на ЧХГ е най- висока. Така че след 2 дни сутринта рано рано в тоалета с теста и пак да пишеш  Peace
navi   а термина ти на раждане кога е бил ? Защото те гледат кога е бил термина и на тази база изплащат това обезщетение.

# 179
Някой има ли отзиви за тоя пенсионерски хотел в Слънчев бряг: http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=877 Казвам пенсионерски, понеже е от соц.време и в него е сниман филма "С деца на море". Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт