Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Виола, честито!Бледата чертичка си е черта, просто ден-два след закъснението няма как да е по-тъмна.
Нави, много кофти с това приспиване с носене, вече си тежат. Няма ли как да пробваш да се приспивате пак с гушкане, но да не се носите? Стефани обикновено я приспивам на един определен стол, а тя гушната в ръцете ми, подрусвам я леко и се унася. Или лягам на спалнята, а тя върху мене. И това става много бързо напоследък, но забелязах че важното е да улуча момента на приспиване, да й се е доспало хубаво и да не е преуморена. С баща си пак с гушкане се приспиват. Като се успи хубаво я пъхам в чувалчето и я местя на легълцето й.

# 181
Да вметна и аз: къде е Ирииииии?Wink
Виолка, малко търпение само Hug.
Ех, днес мъника е с хрема - да се запишем и ние,че скоро не беше боледувал... Точно си казах, че ще пропуснем и Хоп. Все си мисля, че ще е от зъби, но се заблуждавам... Сополи от зъби, айде айде, настинало е детето. Ами така ще е като вчера рева като магаре от скука и излезнахме за малко в дъжда. Съответно двакахме из локвите и даже се разбльокахме в цял ръст в една голяма (майка му докато си погледне телефона какво друго да се случи...). Пък колко беше щастлив, че се е омазал подобаващо - няма такава нахилена муцуна:D.
Почти не успях да спя тази нощ, къде от мрънкането на дребосъка, къде от глупави сънища, а и ме болииии зверски гърба. Това вероятно от постоянното разнасяне, ама пита ли ме някой искам ли, не искам ли?!

# 182
Да явно ще трябва търпение няма как.Отказах се да присвивам очи и ще чакам по-ясна линия след 2 дена. GrinningБлагодаря Ви за подкрепата момичета.
 За приспиването -Хриси я приспивах на ръце носейки я в кръг на фона на детски песнички(пуснати на компа),когато заспиваше на обяд.Това беше преди месец-два.Вече ми тежи доста и сега я приспивам на спалнята гушвам я-и и тръскам леко дупето или раменете(че тя понякога не заспива веднага и ми умалява ръката да я тръскам.Викъм и  ъ-ъ-ъъ-ъ(нещо такова(-тя ми приглася и после заспива като ми ровни в косата.Напоследък става доста бързо заспиването по обяд.Преди се смеех на майка ми на този метод ама си действа(снаха ми само така приспиваше племенникът ми като беше бебе).
 Ири се загуби Grinning ще чакаме новини.

# 183
  • София
Вили, ще чакаме с теб!
Буриту, бързо да му минава на мъника! И да се оправя това време, че да не скучаят дребосъците и ние де!

# 184
Привет момичета Hug

Да ви се оплача от лелката, която раздава кухнята - за пореден път ми прави забележка, че се качвам с количката, да взема храната. Обяснявам й много културно, че аз детето на улицата няма да го оставя. Не знам докога ще ми стигне търпението и ще й тегля една Mr. Green Много е досадна и антипатична, дори една жена днес ми каза, че мислели подписка да правят срещу нея Laughing
И Вики е като залепена, пък по-интересното е че ми носи да гушкам и разни кукли и плюшки и така да си седим.  Даже ако реши, че са гладни ми ги дава да ги кърмя Crazy

# 185
Да, veselyshko, точно така ще да е, най– веройтно гледат терминът, моя е на 11.01.Мерси за подсещането! Grinning
Този хотел може да е пенсионерски, но изглежда добре, little rabit. Аз лично нищо не мога да кажа, защото не съм ходила там.
За приспиването съм я люшкала и на спалнята, но наистина трябва да улуча момента. Иначе, когато се гушнем и си легнем двете– безотказно си заспива. Но проблемът е там, че аз не искам да заспивам толкова рано! Confused

# 186
Здравейте! Виолке, много се вълнувам, все едно на мен ми предстои. Това са много хубави емоции, жалко че наш тати не иска трето. Sad
Сутринта с него се скарахме жестоко и ми е едно криво сега, но... Аз съм си виновна, все гледам да му угодя, да му е добре и накрая нулева благодарност. Преля ми чашата днес и му казах че съм до тук. Решила съм, че този път няма да отстъпя, ама голям егоист е станал и не се усеща. Писна ми да слушам тъпите му оправдания.  Уморен бил и на него не му било комфортно, дето детето спи при нас. Ами да купи по-голям апартамент, да отделим децата в отделна стая.Направо съм бясна.
Ох, Тони е кисела и се дере, не мога да пиша повече. Спокойна вечер!

# 187
Момичета да се отчета.Този месец бебче няма да има-лелката ми дойде тази сутрин.Слабо ама ще е тя.Нищо другият път ще чакам повече дни и чертичката да е розова поне(тази приличаше на сянка). С Хриси стана от първия път и явно и този път бързам.Дано стане този месец,че иначе трябва да преговарям с таткото да продължаваме с опитите, а не да ги подновяваме  чак юли.
 Ренкси,мила що ли твоята история ми звучи позната GrinningИ аз все затова се карам.
 Освен това май пак ме захапа прешлен(дано ми се намести,че иначе вече за кой път ще ме наместват).
 Благодаря Ви за подкрепата!

# 188
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Виолка, и мен ми дойде точно на сватбата - бледо и малко. Ама си бях бременна. Просто организма още не се е напаснал. Не че те навивам - просто ако не е нормален цикъл си направи тест пак и отиди на лекар ако резултата е положителен

# 189
Виолка, сподели как си после? Или утре? Всички сме с теб и стискаме палци. Само няма да се разстройваш и нещата ще си дойдат на мястото!
Ири, тук ли си?

# 190
  • София
Тук съм, ама с болен татко, аз подкашлям, не можах да спя, кисело ми е... Ще се отчитам при по-добри времена  Wink

# 191
Добър ден! Ние днес сме на рожден ден и разчитам на приятни емоции, та да забравя малко ядовете с половинката. Снощи господинът нищо не направи, дума за извинение не продума, нито пък сутринта. Тоя път ще има да чака аз да предприема първата крачка. Crossing Arms
Виола, на мен две бремености ми започнаха уж с лелка. Едно такова кафяво което по принцип после минава в нормално, ама не и тогава. Та не знам... Точно след като не стана нормално си направих тест и  EFP Абе аз стискам палци пък когато тогава.
Ири, мила, да се оправяте бързо у дома.  Hug
Отивам да оправям къщата, че рожден ден ме чака. После няма да ми остане време нищо да правя. Хубав ден и много положителни емоции!

# 192
Аз първо да кажа на Виола да мисли позитивно. Когато плодовият сак се закрепва за матката, може леко да прокърви. Дано да е това.
Ири, оздравявайте, стискам много палци!
Хора, сега да се оплача  Twisted Evil . Адски съм бясна. Нали свекито беше тук и последният ден, в който тя беше на Лъчко му се появиха червенинки като от спукано капилярче. Минаха 3 дни до като аз стопля, че това всъщност е ухапано от бълха. Последните 2 дни до като свеки беше тук, Лъчко не е излизал. Според мен бабата ги е донесла с багажа от село (няма да ви обяснявам каква е хигиенистка и чистофайница, просто такава друга мърла и миризливка няма). Днес на вратлето на детето имаше повече от 20 ухапвания. Реших да звънна и да я информирам. Тонът ми беше спокоен, казах и също че според мен е от нея. Тя отговори, че "туй ниевъзможно ма Дзимие", защото тя ги виждала и не е усетила да я хапе нещо. Както и да е, аз и казах, че просто я инфрмирам за детето. Току що се обади на сина си и му каза, че е вдигнала кръвно, че е зле и че много се е притеснила, но не е донесла бълхи тя. Нейният предан син помрънка, не каза нищо определено, нищо в смисъл "който и да е причината - това е положението в момента с детето и ще следват и мн по-трудни моменти, ако от това вдигаш кръвно...". На майка ми сме го оставяли болен да ходим на море, по екскурзии, по молове и никога не е измрънквала, че и е лошо, тежко или квото и да е... Бясна съм на мъжа ми, казах му , че е мекотело и че е много лесен за манипулиране. Майката му е толкова псевдо загрижена за нас точно заради него. Той никога за нищо не я е уведомявал и си е стояла на страни без притеснения. Защо мъжете са толкова зле? Аз отглеждам един малък мъж... Ще има ли той трезва преценка и мнение?

# 193
Виола и аз със Светозар, когато чертата ми беше бледа имах такова зацапване, и аз като теб бях решила, че ми идва, ама не дойде.  Wink Не бързай с изводите. Освен ако не е обилно ярко червено кървене. Ако е ръждиво зацапване, има голяма вероятност да не е цикъл.

# 194
dimfand, както го описваш, не ми прилича на ухапано от бълхи. И само на едно място ли е? Сърби ли го детето, чеше ли се? Ухапаното от бълха не сърби ли обикновено и да прави почти правилни зачервени кръгове с центърче ухапаното? Може друго да е...
Виолка,  Praynig Hug Heart Eyes
Zornichka, аз също много се дразня да оставям количката с детето вън и отскоро и рядко го правя. Ами въпроса е принципен, особено пък за детска кухня, където ходят само майки с колички.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 22:58 от Ева Луна

Общи условия

Активация на акаунт