Кафее?
При нас няма нещо кой знае какво - Ники оздравя, но беше на инхалации и АБ.
Вършее навсякъде и само бели прави. Една вечер излизах и замалко пожар да направи малкия - включил котлона без да го види баща му и една покривка, която бях оставила върху печката се запалила.
Та такива неща. За говоренето - само мама, амам, тати, баба и дада / това е кака/ и айде. За всичко останало мучи, по интонацията го разбирам, обикновено мученето е много настоятелно, и ако не разбера какво е минава във фалцетно
dimfand, бълхите хапят на пътечки т.е няколко ситни пъпчици една след друга наредени и много сърбят. Дано не е такова, че е много гадно.
Днес дали ще изгрее при нас ? Сега е мъгливо и мрачно.
Ири, бързо да оздравяваш, че трябва и да раждаш вече

Виола
Айде, че станах досадна.
Хубав ден
та сигурно е имало бебе ама сега няма-то и на 3-те теста преди това все пак се виждаше тази въображаема черта-и снощи и мъжът ми я видя-та я е имало със сигурност).То преди да ми дойде вечерта много ме заболя коремът и имаше едно такова напражение.На лекар засега няма да ходя ако имам отклонения в цикъла тогава ще ида де.
).
И накрая се примирих и реших че каквото това е. Следващият месец забременях. Закъсня ми ден, два, три, но тест не си купувах. Но усещах, че най-накрая забременях.та мисълта ми беше, че има някаква психическа бариера. Може би трябва да се отпуснеш и ще стане 

И не се сдържах ама да не сте роднина на Дони и Нети, и тяхното бебче е Лилия, но не разбрах вчера ли се роди или по-рано

Чисто съвпадение
Кръстена е на мъжо