Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Не съм се разписвала тук отдавна, но изкъсо ви следя  Wink
Кафее?

При нас няма нещо кой знае какво - Ники оздравя, но беше на инхалации и АБ. Confused
Вършее навсякъде и само бели прави. Една вечер излизах и замалко пожар да направи малкия - включил котлона без да го види баща му и една покривка, която бях оставила върху печката се запалила.  Mr. Green Сега пък у е много интерено да пуска разни неща през терасата - сигурно съседите си мислят, че си хвърлям отпадъците от там след като оня ден полетяха празна бутилка от мин.вода и няколко щипки за пране.  Thinking Та такива неща.
За говоренето - само мама, амам, тати, баба и дада / това е кака/ и айде. За всичко останало мучи, по интонацията го разбирам, обикновено мученето е много настоятелно, и ако не разбера какво е минава във фалцетно  Laughing

dimfand, бълхите хапят на пътечки т.е няколко ситни пъпчици една след друга наредени и много сърбят. Дано не е такова, че е много гадно.

Днес дали ще изгрее при нас ? Сега е мъгливо и мрачно.

Ири, бързо да оздравяваш, че трябва и да раждаш вече  Hug

Виола  Hug

Айде, че станах досадна. newsm78  Хубав ден  Sunglasses

# 196
Да напиша и аз-сутринта си направих тест-рано рано-1.00 през нощта(резултата знаех,че ще е отрицателен,защото ми текна по-силно).От онези с лентичките-ами нямаше помен от тази въображаема черта Sad та сигурно е имало бебе ама сега няма-то и на 3-те теста преди това все пак се виждаше тази въображаема черта-и снощи и мъжът ми я видя-та я е имало със сигурност).То преди да ми дойде вечерта много ме заболя коремът и имаше едно такова напражение.На лекар засега няма да ходя ако  имам отклонения в цикъла тогава ще ида де.
 Стискайте ми палци за този месец(ако сега не стане),ще се опитам да навия мъжът ми да продължим пък когато стане(че мислехме от юли да правим опити отново ама сега съм на друг акъл Grinning).
Аз съм с двурога матка и може и това да е проблем,макар,че с Хриси стана от 1-я път(чак неочаквах).

# 197
Добро утро и от мен!!! Моят лаптоп май е болен  #Cussing out
Виолка и на мен с дъщерята стана веднага, от първият път. А като решихме да правим второ 7-8 месеца не искаше. Даже ходих и на гинеколог и при ендокринолог, да не би нещо щитовидната.... даже си въобразих, че сигурно не мога вече да имам деца. Всеки месец като ми закъснее няколко часа и веднага тест си купувах  ooooh! И накрая се примирих и реших че каквото това е. Следващият месец забременях. Закъсня ми ден, два, три, но тест не си купувах. Но усещах, че най-накрая забременях.та мисълта ми беше, че има някаква психическа бариера. Може би трябва да се отпуснеш и ще стане  Hug Peace
И малкият в кухнята ми пуска газовият котлон, та се караме. В последните 2 дни се научи нещо да бърка и в паниците на кучето  ooooh! опасен е.Сега и с триста зора лягаме. Откакто се научи да се изправя, само обикаля из кошарата, протяга се до етажерката си и си докопва я капките, я други дреболии и няма лягане. Десетки пъти ходя до детската да го слагам да ляга, а той става... Shocked
Ири, бързо оправяне ви желая!!!!
Димфанд, ако наистина са бълхички не е лошо да се напръска с нещо, да не го изядат, че са много упорити #2gunfire
Хайде, че голям роман съм написала.Отивам да се оправям и навън. Приятен ден, момичета.

# 198
Момичета искам да ви почерпя, защото снощи на 31.03 в 21.30 ч. се роди нашата племенница Лилия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ни е жива и здрава   Hug

После ще пиша пак, че ще стане много голям поста  Grinning

# 199
Веселушко честито, да е жива и здрава, да носи много радост на цялото семейство   bouquet И не се сдържах ама да не сте роднина на Дони и Нети, и тяхното бебче е Лилия, но не разбрах вчера ли се роди или по-рано  Blush  Laughing
Ири да оздравяват всички във вас, бебе трябва да посрещат все пак Simple Smile

Ние с това ново време не можем да се нагодим, днес пак в 10.30 станахме, аз пия кафе още пък то станало обяд  ooooh! Кристина ме дърпа да излизаме пък не съм наготвила дори, къде ми е времето не знам  newsm78

# 200
Веселушко честито, да е жива и здрава, да носи много радост на цялото семейство   bouquet И не се сдържах ама да не сте роднина на Дони и Нети, и тяхното бебче е Лилия, но не разбрах вчера ли се роди или по-рано  Blush  Laughing
Joy Joy Joy hahaha hahaha
Не, абсолютно никаква връзка нямаме с Дони и Нети  hahaha Да, тяхното бебче се е родило няколко дни по- рано  Peace Днес и баща ми това вика "И тя Лилия, като на Дони и Нети бебето"  Crazy  Чисто съвпадение  Flutter Кръстена е на мъжо  Heart Eyes Благодаря много за хубавите пожелания  Hug
Всички деца са големи разбойници явно  Crazy И Анди тук все нещо прави та или ме разсмива много или ядосва. Ето преди малко седнах с една чиния пред компютъра да хапна, и той веднага дойде с една лъжица и взе да ми бърка в чинията и да "яде"  Laughing А като свърши беше видимо раздразнен и ядосан и ми нареждаше нещо на бебешки  Laughing После пък го гледам идва при мен в кухнята и слага на плочките една подложка за чаша, а отгоре си слага шишето с водата  Joy Joy Умници са големи  Heart Eyes
Ири дано всички оздравеят и бебчо като се появи да са на 6  Hug

# 201
Дано всички вкъщи Ири се оправите и всичко с раждането да е наред!На болните да оздравяват бързо-нашата кашлица се влошава!И мен нещо ми дрезни гърлото.
Честито Ви бебе Веселяшко-да е жива,здрава,палава,засмяна малката Лилия!

# 202
Честито, Веселушко! Да е жива и здрава и много щастлива!

# 203
Веселушко, честито племенниче, да е живо и здраво!
Да расте прекрасно дете като името си!

# 204
  • София - Дианабад
Веселушко, честита племенничка! Много хубаво име има детенцето! Да расте винаги здрава и да бъде нежна като цветето!  Hug

# 205
Честито ви племенничка Веселушко!!! Да ви е жива, здрава, щастлива и пакостлива!!!  ylinfant smile3525
Да питам мамите на момчета!! Как ще ги учите да пишкат? Мисля да започвам, но незнам как е правилно? Седнал или прав. За прави са малки още, нали? Който е наясно да се включва, че не съм била мъжка майка  hahaha hahaha
Едно приятелче ми обеща да преинсталира лаптопчето. Дано наистина в това да е проблемът и да не стане по-голям.
Бързо оправяне на болничките!!!!

# 206
Веселушко, честита племенничка! Да е здрава и винаги усмихната!   ylinfant

Ири, бързо оздравяване!

Ники, аз чакам още малко да се позатопли и пускам Светозар вкъщи с гащи вместо памперс, че тия дни голяма мъка е да му сложа памперс и гърне отдавна съм приготвила, ама да видим.  Simple Smile

# 207
Хора искам да ви споделя за притесненията които ме споходиха...Днес една малоумница от площадката пред блока след 2 часа игра на децата сподели че"нещо висяло днес на детето и от гъза(половината било вътре другата половина вън и тя го издърпала)и след малко се появи мъжа и и тя му каза и на него и той изровил памперса и това нещо още мърдало...та това за мен са си чисти глисти...Направо полудях ви казвам...разбрах че това нещо било много зааразно...Много ме е страх дребната или неините дружки да не са прихванали...Знаете ли колко време трябва да я следя и т.н???

# 208
Димфанд, не знам дали са бълхи или не, но това "Ниевъзможно" ме захили яко Joy Горе главата, те свекървите обикновено са такива едни особени птици създадени да ни морят, понякога и от смях.
Веселушко, честита племенница!

# 209
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Леле, Ради... ама така ли го каза?!  newsm78 УЖАС!!!
http://www.lekar.bg/news-56/info-316/%D0%93%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8/

Веселушко, да ви е жива и здрава красавицата!

Виолка Hug

Сиер, разсмя с това фалцетно мучене. И Марина има подобни пристъпи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт