Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Мдам,баш така си го каза...
но сега в статията дето си пуснала пише че обикновенно са дълги около 1 см а това което тя показа че е извадила от г*за на дъщеря и показа нещо поне около 5 см....Та се вкарах в размисли сега  newsm78

П.П и това НЕ Е първо-априлска шега (за тез дето си го помислиха)...

# 211
  • Тракийка в Софийското равно поле....
И мен това ме усъмни! Дано отидат на лекар, а не да разнасят находките си по градинките  ooooh!

# 212
Момичета, никой ли няма днес тука?

# 213
Ааа, Ренкси, тук съм, тук съм.но като не пише никой само влизам от време на време  Laughing Laughing Laughing

# 214
dimfand, не се ядосвай мила! Аз разбирам, че родителското тяло те дразни, влизам ти в положение, така да се каже Mr. Green! Искам да ти кажа, че бълхи аз съм си внасяла, без да съм ходила по села или мазета и т.н. За съжаление бълха може да ти се лепне навсякъде. Само дето детето и мъжа ми не ги хапят(за щастие), а само мен и е ужааааасно. За мазане от ухапано Фенистил е много добър, а пък за пръскане Биокил, безопасен е, дори домашни любимци се третират с него и е позволен в промишлени помещения, даже такива за производство на храна.

Виола, другия месец ще чакам да ни се похвалиш  Simple Smile!

ИриHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Никикол, седнал го уча. Почнах го с гърнето на 8 месеца, та няма как иначе. Познати с момчета ги гледам, че все седнали си ходят на по 2 и 3 годинки. Предполагам навън само прави.  Simple Smile

Рабитче и ние ще минаваме на гащи като се затопли Simple Smile Simple Smile Simple Smile, заредила съм се с 15-тина чифта!

Ради, виж и във ФБ сме писали по въпроса ти.  Ужас!!! Представям си колко ти е притеснено. Аз като бяхме бременни имах контакт с едно коте с острици и се бях ошашкала яко! Ама нищо ми нямаше! В линка на Таттит, има само за остриците, а има и други видове глисти. Дано не сте лепнали нещо!

Веселушко, чудесна новина! Честито!!!

Хайде приятна вечер!    bouquet

# 215
Честита племенничка, Веселушко.
Виола, не го мисли, ще стане. За хубавите неща трябва да се чака.
Тази майка с детето на площадката и нещото от г**а.... нямам коментар Sad
За нашите бълхи - чистих, прах, убих 2 паяка и 2 подобни на паяци мушици. Хубавото е, че няма нови ухапвания. Със свекито повече не сме говорили...
Днес беше хубав ден, ходиихме в градинката пред народния театър, беше спокойно и Лъчко много се радваше на музикантите. Има весели снимки. Ще взема да кача някъде.
Поздрави от нас, лек остатък от уикенда.
И Ири, чакамееееее вест Simple Smile

# 216
Еее Димфанд, качвай във ФБ в албунчето ни, ако искаш разбира се.  Simple Smile
Паяци и мен ме хапят, стават ми обаче доста големи пъпки, по-големи от колкото от комар. Мен ако питаш вземете напръскайте за всеки случай, ако е бълха само с пране няма да мине, гаранция. Сега може и да си я изпрала, но ако е снесла някъде яйце, след време ще се излюпи и т.н.
Прочети ако искаш за този препарат цък!

# 217
Мен нещо ме примързява да пиша напоследък. Пусна по някое бързо писание във Фейсбук, че ми се вижда по-лесно и после чета само.
Маргарит спи. Измори се, че днес направихме дълга разходка. Къде ли не бяхме само и само да му е интересно. В парка както си вървеше, изведнъж така се засили с щастлив крясък към две баби на близката пейка, че те избухнаха в смях и останаха доволни, че са били харесани;). После някакви тийнове му се хилиха на жокейската поза, как много обиграно с колене побутва баща си да забърза в галоп;). Вечерта похапна салата с кеф - то не беше осмукване на домати, то не беше гризане на краставица. Голямо щастие падна и почти забрави за всичко останало на масата. Естествено натопи и нос в бирата;).
Ох и аз съм много изморена... Изчезвам... Лека нощ.

# 218
Хей, здравейте и от мен.Честно казано, тези дни въобще не ми се пишеше и даже и не ми се четеше, та сега на един дъх ги прочетох всичките постове.
Разбрах, че имаме нов член към групата– ЧЕСТИТО ВЕСЕЛУШКО!!! Да ви е жива и здрава, и много да ви радва  bouquet stork-girl smile3522 И аз в първият момент се сетих за Дони и Нети, но сега пък си спомням, че тяхната се роди на 28.03.
Аз пък... от четвъртък ме мъчи кръста и с нетърпение чакам да дойде понеделник и да отида при личният лекар (не че ще ми каже кой знае какво,но нищо...). И не точно кръста, ами таза– ужас!
Ох, с това гърне нищо не се получава!....Айде, че малката се събуди!

# 219
Здравейте! Пак няма никой тука...
Ние прекарахме страхотен ден. Тони излезе с баба си, а ние с Мина карахме колела. После спахме вкъщи цялата банда (и аз като белите хора Mr. Green) Сега се върнахме от втората за деня разходка защото ламчо е гладна. Жалко само, че не излизахме с триколката- Тони така й се радва. Като я види на балкона почва да крещи от радост и да ми дава дрехите да я обличам и да излизаме. Ама нещо духа.
Хайде от нас толкова, разписвайте се вие де, скучно ми е самичка. Хубава вечер!

# 220
Здравейте, и аз съм тук! Навън вече се показа слънцето и дано днес е по– топло от вчера, че да може Нели да си поиграе с другите деца. И като гледам навън как започва да се раззеленява....супер!
Вчера ходихме до мола да си търся маратонки, ама нищо не намерих. Но за сметка на това си взех блузка за лятото на много добра цена! И да ви се похваля– от вчера вече не ме боли кръста, ама като гледам едва ли някой го интересува...
След мола ходихме и до "Техномаркет" да разгледаме сушилните– някой да има отзиви за тях?
Айде, че трябва да се къпя... и после до кухнята.

# 221
Чакайте сега да видя какво помня от прочетенето  Mr. Green
Нави, как на никой да не му пука, няма такова нещо!!! Аз даже съвсем искрено съчувствам за подобни болежки, защото самата аз си имам нон стоп в гърба и кръста, а през бременността беше истински кошмар  ooooh! Но само йога ме оправя - сега ходя 2 пъти седмично в обедната почивка и се чувствам страхотно  Laughing
А по повод на един предишен твой пост за привързаността на детето към теб - мисля (пък така пише и по дебелите книги), че правиш една грешка като го оставяш на някого - за да не плаче, се изнизваш крадешком - това не се прави, защото така детето изпитва още по-голям страх, че мама ще го изостави - по принцип първо правило е да се опиташ максимално да покажеш на детето, че никога и при никакви обстоятелства няма да го изоставиш. Друга грешна тактика, да речем, е да тръгнеш в обратна на неговата посока и да му кажеш, че си тръгваш, щом не иска да идва с теб и ще го оставиш само... Всичко това само засилва страховете, а от там - и привързаността на детето към майката. По-добре да му обясниш, че мама излиза, че еди кой си ще се грижи за него и мама бързо ще се върне след еди колко си време, дори и да се разплаче като види, че тръгваш, много по-бързо ще се успокои след това, а и ще ти има доверие - мама винаги ми казва когато излиза и винаги се връща да ме вземе Simple Smile
Мен така теоретично много ме бива да раздавам акъл, ама ела да видиш моето диване колко болезнено е привързано към мен и не ме пуска никъде без него  Joy  hahaha Хубавото е, че прочетох в една статия на психолози, че на тази възраст емоционално здравото дете било болезнено привързано към майка си, това е положението!  Crossing Arms
Ренкси, как сте с твоя мъж - той поддаде ли, ти поддаде ли? Поговорихте ли си?
Веселушко, честито!!! Супер новина!  Hug   bouquet
Ири както зачезна... стискам палци всичко да е наред и скоро скоро да ни зарадва тук  Praynig
Виола, дано да стане още този месец!!!
Нени, време за нищо не ми остава да ти кажа, но ми е добре - чувствам голяма пълнота в свободното си време, толкова ми е интересен сега Камен!!!  Heart Eyes
Иначе за нас - бяхме вчера на консултация, биха ваксината срещу морбили, другия месец - синфлорикс, мерки - 11кг и 80см... Друго какво... пребива се навсякъде и почти ежедневно е с разбита устна, излиза кръв и кал от устата, много е плачевен милият  Grinning

# 222
Здравейте и от мен Simple Smile
Нави, не така - щом сме тук, четем и пишем, значи определено се интересуваме. Аз лично много забравям, прочитам и после .. ъъъъ, кво щях да пиша, на кого щях да пиша. Бяло поле. Дано не боли повече, май някаква гимнастика трябва.
Много хубаво време, тичаме на вън, позволявам всичко без пясъчник (още не съм се престрашила), да прави каквото ще, не мога да преживея тръшкане. Вкъщи му давам да пипне там където не може и после се опитвам да привлека внимание с друго. А що се отнася до привързаността - да, привързан е, но не плаче като си тръгна, казвам му, че излизам от стаята, казвам му чао като излизам и го оставям на някого. Не е имало проблем, но като цяло сам не ще да стои. За сметка на това пък - повръща всичко което не е пасирано добре (не че има връзка с първото  Laughing ), не се усеща още да дъвче - има напредък при банан и зайо-байо.
Друго какво - следя за ухапване, за сега няма, дано не е била бълха. А свеки не е звъняла, определено е сърдита, здраве да е, точно пък за това няма да страдам. Гледахме лав.нет - не ме впечатли особено, много голотии, каква е тая лъскава българска модерна реалност...Има я, но не това е реалността.
Хайде стига от мен , поздрави  Hug

# 223
Момичета, благодаря ви от сърце, за прекрасните пожелания, за нашата племенничка  Hug Hug Много ме трогнахте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Страхотни сте   bouquet
А тя е прекрасна- разбира се  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Идвахме до София да я видим- в събота сутринта тръгнахме и в неделя вечерта се прибрахме  Crazy Анди се държа геройски по време на пътя- това му е първото голямо пътуване- много се тревожех дали ще стои в столчето без да мърда толкова много време, но той устиска  Simple Smile Е спирахме на 2 пъти естествено за хапване и щуреене от страна на малкия  Simple Smile В София времето е страхотно, слънце, топло- за къс ръкав, а тук е мрачно, студено и превалява- все едно сме в друга държава  Crazy
В резултат на дългия път и малкото сън, снощи всички спахме непробудно, включително и Анди, от което аз съм много доволна  Peace
navi дано кръста ти мине бързо, че е много гадно да те боли  Praynig
dimfand   надявам се да нямате повече такива неприятни преживявания.
Ири чакаме с нетърпение хубави новини  Praynig
edna ot nas   добре ти се отразява работата, определено  Simple Smile
Още исках да пиша, но забравих  Whistling Whistling

# 224
  • София
Опа  Mr. Green
Сигурно всички подскочихте, ама новината пак е че няма новина. Отивам на преносване, освен ако младежът не се засили тази нощ... а дано... Контракции си имам, хубави и болезнени от няколко дена, но са нередовни и непроизводителни... Така че си чакам. Мъжът ми е по-добре, но още си седи вкъщи и работи от къщи, съответно не мога да пипна компютъра  Rolling Eyes  Съжалявам, че не се включвам по актуалните теми, ама моята сега е само една и няма да ви занимавам толкова с нея.
Ще пиша пак, очаквайте с нетърпение  Wink

Общи условия

Активация на акаунт