А по повод йогата– и аз съм много запалена, но за да я практикувам, сигурно трябва да си взема CD- та и в къщи да си ги правя упражненията, че с малката не става...

.Ето от сутринта три пъти се разплаква 
Веднага отива и почва да се кара. Което ни най-малко не й пречи да пипа чуждите.
Мина пък беше точно обратното-много щедра с децата. Да види че плаче някое и веднага му носи играчка да го утешава 

Сума ти неща счупи, направо незнам вече. Купихме нови заключвалки, крушки и сума ти неща. Едно свясно огледало имах и то отиде, нямам думи просто. Не е лош, много е кротичък и както си кротува, така се започва едно хвърляне на разни неща, качва се на шкафа при телевизора, изкоруби един контакт, гризе кабелите, абе ... ясно ви стана 

).Не мога да ви опиша колко хубаво ми стана,поплаках си.малък,нищо не разбира,ама ми го подари сам,с едно гордо изражение.Та по повод привързаността,привързан е за мен,но като го оставя проблем няма.може би това е плюса на яслата,свиква.Сега сме на етапа,да иска да тича и да не ще да седне в количката,но като премине първоначалното плакане си седи спокойно.Само по някога се налага да го залъгваме със солети или бисквити,което знам,че не е много хубаво,ама започва да става и даже 5точковото закопчаване на количката не помага.Да се оплача,че не иска да яде моите манджи въобще.Госпожата в яслата е от Ямайка и им готви почти само риба със зеленчуци,които си яде с кеф,а моите бг готвени не ще!Хм!Също пипа навсякъде,но като му кажеш "не-не"после сам започва да си казва не като ходи та,сочи и не пипа.Много е смешен.А,на Веселушко честита племенница,много радости да ви носи.Уф,не се сещам друго,после пак! 
Профилактично!

Така, че за пореден път се убеждавам, че всяко едно дете си е различно и затова към всяко трябва да се подхожда индивидуално.
Ако разбира някакви думи, то това са " не", "чао( след което се започва голям рев)", "ела" и тем подобни, но от сорта:" Нели, мама ей сега ще си дойде и т.н."– със сигурност не. Но още веднъж казвам, че децата са различни и твоето, Татит, може и да разбира. А междудругото, аз също казах, че съм абсолютно съгласна с Една от нас, но това според мен при нас ще стана на малко по- късен етап.