Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
edna ot nas  а колко дни ти закъснява- да не провериш сега колко точни и сигурни са тестовете за бременност  Joy Joy Joy Спокойно може да има много обяснения- цикъла при някои жени колкото и да е редовен поне 1-2 пъти годишно може да прави номера и да закъснява, факт е и, че смяната на сезоните също оказва влияние Simple Smile
Сушилня нямам, та не мога да се включа по въпроса Simple Smile
Ири все ще излезе мъника, няма къде да иде  hahaha
Татитче радвам се, че си тук Simple Smile

# 241
Не съм убедена, една от нас, че всичко разбират– червеното кубче– да, жълтото пате–да и тем подобни, но словосъчетанието– мама сега ще си дойде и т. н. не вярвам! И това не значи, че смятам детето си за глупаво! Не смесвайте нещата и не преувеличавайте! След 2 мес. това, което го казвате може и да стане, но не и сега! По– скоро, една от нас, това го правиш за свое успокоение, а не за успокоение за детето. И още нещо– айде да не ми давате безплатни съвети без да съм ги искала относно гледането на детето и с това ще спрем да занимаваме останалите с това! Мерси предварително.

# 242
Добро утро и от мен!!! Hug
И аз чета, но понякога не ми се пише. ААААААаа, момичета, не с този тон  newsm78 Hug Все пак затова е форумът, за да се споделят мненията  Peace
Вчера времето беше разкошно и като излязохме на кухня, такава разходка му спретнахме, че се прибрахме към 17ч. Бяхме обиколили целият град  Laughing Малкият като легна към 19ч, стана тази сутрин в 7ч  Simple Smile
Вилица и моята едно време ядеше само кухнята, а моите манджи не  hahaha Но добре че малкият е лакомник и не отказва, а напротив  Joy Ири, чакаме, чакаме  Praynig
За цикъла, откакто родих не ми е редовен. Първо ми беше ад, после горе-долу ми се нормализира, но си остана нередовен, при това че преди бях като по часовник  Close
Е, лек, приятен и ползотворен ден ви желая. Аз като гледам времето навън, май днес няма да има дълги разходки, но здраве да е  Hug

# 243
Привет и от нас
Преди малко се прибрахме от болницата и ХЕИ. Взеха му кръв и урина за изследването и вече сме готови за яслата  Hug
Нави аз живея в Мездра и тук отивам и казвам кога смятам да го пусна и няма проблеми. По всяко време на годината става Peace

# 244
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Нави, извинявай! Като цяло споделяйки нещо във форум, се очаква другите да го коментират. Ние споделихме нашия опит и наблюдения. Извинявам се, ако съветите ни са били толкова нежелани!

# 245
  • Mediterraneo
 Whistling

# 246
Нави, а ти как смяташ да разбереш, че вече те разбира? Да не речеш че се заяждам, просто питам.
Споделяла съм и преди, че моя първи ясен спомен е от 1,2г. аз си мислех,че съм била по-голяма но сега като се появи малкия ми стана интересно и питах майка. Тя даже не си спомняше случката, та поспорихме, чак като и разказах как изглеждаше каката в яслата и други подробности се сети . Simple Smile
Та мисълта ми е, че съвсем ясно си спомням как ми се обяснява нещо, а аз започвам да рева и да се тръшкам. И много добре знам защо рева, защото искам да кажа/питам нещо, а не мога. Можех само да  и не, и вероятно още 2-3 като айде и дай. И като разбрах на колко съм била всъщност, взех решение за мен и моето дете, че то ще бъде третирано като личност и ще се държим сякаш разбира, защото няма начин да разберем кога ще започне.  И още много примери мога да дам лични и на приятели, които са ме убедили.
Имам приятели, които правеха като теб и когато детенцето им стана малко по-голямо и по-осъзнато, започна да реве всеки път когато някой от родителите излезе от стаята, явно си мисли, че няма да се върне. Детенцето е вече на 3 и те все още се изнизват, когато трябва да излизат.
Не ти казвам как да си гледаш детето, просто споделям.  Wink
Пропуснах нещо важно, този мой първи спомен е защото ме излъгаха и аз разбрах. Мисля, че затова ми се е запечатал.

Една от нас
, на мен винаги ми закъснява на пролет! Peace Дано е каквото искаш, ако знаеш какво е! hahaha

Вилица, драго ми е да те "видя", хайде разписвай се по-често, че яко оредяхме. Naughty

Ири, аде препери килимите, бре  Mr. Green  Hug
  202uu
Айде Ири, с теб сме!  Hug Hug Hug

# 247
АААА не с този тон ами Simple Smile Нави първо никой не се интересувал за твоите проблеми, пък после....Твоите проблеми са и наши проблеми, било за детето, било за нещо друго, кой с каквото може помага и дава съвети, току виж излезнало нещо полезно, нали затова е форума  Peace Simple Smile

И мойта шушумига всичко разбира, ама хич не й е изгодно  Mr. Green Онзи ден за пръв път беше "наказана", защото седнахме да вечеряме и по едно време си изхвърли купата с всичката зеленчукова яхния на земята  Close Направо не знам къде нямаше яхния, призля ми  Rolling Eyes И аз с назидателен тон "Наказана си, сега 2 дни няма да ядеш щом хвърляш храната"  hahaha Обаче явно съм вкарала много свиреп поглед щом плака 20мин милата и само ме дърпаше за крачолите и ме гушкаше да ме омилостиви  Mr. Green Е накрая не издържах и аз я гушнах, разбра че много е сгафила. Много искам само с говорене да се оправят нещата, ноо невинаги ни се получава, голямо диваче е, но и аз не се предавам Simple Smile

Ренкси откъде това Ариел, и аз докато се усетя  Mr. Green

Днес нашата кума ни идва на гости, а в събота и мъжа й с детето, ще постоят няколко дни и ще си имаме компания. С 2 опасни мадами няма да скучаем Wink

# 248
  • Стара Загора
Дзаааак Wink

Adelly, ти си правила великденско почистване след тази яхния, м?  newsm78 Като знам какво чудо беше Ники като изля една чаша айрян, представям си с манджа  Rolling Eyes

Пък за разбирането колко точно разбират незнам, но напоследък Ники го третираме като кученце - дай на тати дистанциооното, дай телефона ...ми върши работа човека  Laughing

Ири, айде бе - днес е хубава дата Grinning

Моя цикъл е редовен, но е на 25 дни съпроводен с менструална мигрена. УжасТ! Откакто родих щерката съм така, доктора рече че ако родя второ може и да се оправя, ама не. За трето не се навивам, ще пия обезболяващи  Sunglasses

Днес е много "шарено" времето тук - излязохме с дебело яке, после стана топло купих жилетка, защото не бях взела по-тънка дреха, много ми е трудно това обличане - все се чудя как.

Айде, отивам да се лакирам купих си един лак който като засъхне се напуква, да видим какво ще стане. Не помня откога не съм слагала лак, а преди ....еееееххх.

# 249
Привет! Ние обикаляме градинките от към 12 часа. Ама аз използвам намалението да хапна и да  се поизплакна, пък тя Тони с баба си.
Нави заради такъв непремерен тон много народ вече не влиза в темата. Като не ти харесва даден съвет, подмини го. Не искам съвсем никой да не влиза тука или да се дърлим все едно сме...
Тони определено разбира много неща. И е доста хитра съм забелязала. Уж не разбира, ама ела да видиш. Така че хич не си правете илюзията, че те са съвсем малки и глупави. А Мина какви ги измисля, шапката ще ви скрие.
Татитче, Валкирия радвам се, че се разписвате. Hug Тарти, чакам повече от една емотинка. Crossing Arms
Адели аз докато разбера, че може да се смени ника... Mr. Green Абе много ми харесва като звучене. А иначе по-скоро идва от една песен на Рейнбоу, не толкова от малката русалка.
Ири къде изчезна душа? Има ли малък мъж вече?
Хубав ден, отивам да превземам банята!

# 250
Адели аз докато разбера, че може да се смени ника... Mr. Green Абе много ми харесва като звучене. А иначе по-скоро идва от една песен на Рейнбоу, не толкова от малката русалка.
Да не ми се разсърдиш ама първо за прах за пране се сетих  hahaha Joy Joy

# 251
Да не ми се разсърдиш ама първо за прах за пране се сетих  hahaha Joy Joy
Лошо няма. Аз не се сърдя лесно, дебелокожо съм. Mr. Green

# 252
Мама днес се прояви подобаващо сръчна Simple Smile Първо счупих едно пълно бурканче от кухнята на плочките. Та и аз като Адели позачистих леко. После се порязах, ама това се подразбира. След това експериментирах като дадох на дребното едно йогуртче в кревата, така както си беше по пижама. Е хубаво, ама той човекът си го повърна след като си го изяде ... къде... в леглото. Сега имам и малко повече от обикновено за пране.
Не иска да яде това дете - отново! Днес много слабо яде. Аз да си призная го насилвам да яде, знам , че не е хубаво, но той е доста дребен и не ми дава душа да го оставя да си огладнее та тогава... И малък се роди, и ние сме дребни и аз го тъпча ли , тъпча. И той се научи да повръща. Другоооо...аз си мисля, че моето разбира. Мисля, че е манипулатор и че много добре знае как да си постигне целите. Не съм сигурна, че разпознава синьо от червено топче Simple Smile, но пък аз съм длъжна да говоря и да се отнасям с него като с личност. Едно време нас така не са ни възпитавали, или поне мен. И до ден днешен ми говорят в среден род  Laughing все едно продължавам да съм малка и неразбираща. Днешните деца са по-различни, не случайни са теориите за децата от новата раса - индиго, кристали и какви ли не камъни. Ама да не се караме, всеки се справя както може. И сме тук за подкрепа в борбата - доброволно, не на сила. Аз много харесвам форума. На кого друг да се похваля, оплача или попитам, ако не на вас. На вън 90% от хората гледат враждебно...
Ири продължава да се спотайва   bouquet

# 253
Ей голям спамер съм аз Wink Адели ей за тази
песен ми е ника.

# 254
  • Тракийка в Софийското равно поле....
...но напоследък Ники го третираме като кученце - дай на тати дистанциооното, дай телефона ...ми върши работа човека  Laughing
hahaha hahaha hahaha И ние такаааааа! Толкова е якооооо  Joy

Ренкси, не знам отде иде Ариел, ама много ми харесва!   bouquet

Адели, сори, ама се развеселих ....  Blush Mr. Green Ми много пък е сладко!

Общи условия

Активация на акаунт