Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Днес излизахме чак следобеда.Сутринта имах работа ,а и времето беше студено при нас.Прибрахме се 18.30часа.
За разбирането-и аз съм на мнение,че разбират.Хриси доста думи знае.Бързо схваща и е много хитра.Като не е на найното ляга, дере се и се тръшка(това дето най го мразя) ама като види,че няма да мине номера и спира.карам и се и я тупвам леко по памперса(не я боли ама се сърди ама бързо и минава)-това като прави непозволените неща(и затова бях против ама сега съм на друго мнение).Иска да каже милата още повече неща отколкото може-голяма е бъбривка.
 За излизането-излизам понякога ,когато се е улисала-тогава не се и сеща за мен.Излизали сме и така,че да ме види-мрънка в началото после и минава.Като и омръзне пита за мене и ходят на прозореца за ме чакат Grinning,но на нея много и се говори.Малките деца не са ориентирани за времето(дали ще излезем за 20 минути или за 2 часа-те не могат да преценят-знаят само,че мама я няма).
 Хриси пак я мъчат зъбите-последният предкътник му остават 2-та върха и 4-те кучешки им виждам белите точици,но още не са пробили(от 3 деня вечер си поревава,но и даваме Нурофен и Дентокинд и с тях и е по-добре).
 Днес изкарах цветята на терасата(тя е остъклена) и Хриси излезе на терасата голям кеф-тича и се радва(но съм изненадана не закача цветята).
Друго-чистене,пране готвене,гладенеи разходка.За утре ми остава един прах да забърша и съм изцяло нейна.
 Една от нас-ако пък искаш ти ни зарадвай Grinning
Ири с теб сме!
А сега Лека нощ!

# 256
  • Стара Загора
...но напоследък Ники го третираме като кученце - дай на тати дистанциооното, дай телефона ...ми върши работа човека  Laughing
hahaha hahaha hahaha И ние такаааааа! Толкова е якооооо  Joy

Аха  Laughing Сега е момента да се възползваме, че ето щерката вече не иска, била заета  ooooh!

Я, да ви питам вашите деца танцуват ли и имат ли предпочитания към определена музика? Ники като чуе народна музика и пощурява, на друг стил не се впечатлява толкова. Пък в къщи музикални канали не се слушат, явно ще е хоротропец като баща си Laughingотвътре му идва хихихихи.

Днес май ще вали, да видим дали ще има разходка, че как ще го озъптам в къщи незнам, вчера ми изля олиото за секунди, няма да ви казвам какво бърсане беше, добре че нямам килим в кухнята. Joy

# 257
Я, да ви питам вашите деца танцуват ли и имат ли предпочитания към определена музика? Ники като чуе народна музика и пощурява, на друг стил не се впечатлява толкова. Пък в къщи музикални канали не се слушат, явно ще е хоротропец като баща си Laughingотвътре му идва хихихихи.

Същият го имаме вкъщи- като пуснем канала с народната музика и гледа като хипнотизиран и се поклаща танцувайки  Laughing И ние вкъщи не пускаме музикални канали, като ги въртим и мъжо нарочно го пуска понякога и винаги резултатът е един и същ- Сиер, ще ги записваме на народни танци май  Flutter  Другите музикални канали изобщо не  са му интересни.

# 258
Добрютроо! Радвам се, че се разписвате! Гледам и аз да съм често тук, но то си зависи от настроението - като го няма, понякога е по-добре да не пише човек;).

Моето кученце и то поразбира, ама само когато му изнася;).
Вчера го изведох на разходка след като се беше наспал доволно. Нашия изхвърча със сериозна скорост от входната врата - направо се изстреля. Почти се блъсна в един чичко и явно реши, че нещо го е стреснал, та почна да му маха за "здравей". После махаше на всички, раздаваше целувки, а на бабите и дядовците говори (мож да не го видят случайно;)). Най-смешен е като седнем на някое кафе (то кафетата така ги избираме, че да има пространство и той да си обикаля наоколо) и има някоя влюбено-гушната двойка. Застава пред тях,, зяпва ги и започва да се закача.

За танците - супер е танцувален! Всякакви тактики се сменят и редовно ми сервира някое ново движение. Преди време имитираше баща си, сега гледам, като се разтанцуват, баща му го имитира Grinning
Ох, после пак, че ми е задърпал ръцете от клавиатурата...

# 259
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Хаха, и Марина е луда по народна музика, но вече обича и други....
Аз самата ходя на народни танци, та мисля да я взема някой път да гледа с тати.....

Все се каня да ви кажа - скоро даваха Алвин и катеричоците по HBO, така се смя това дете, че и ние се попикахме  Mr. Green. Само като ги чуе да говоря и почва едно кискане...........

# 260
Моето дете танцува когато си иска, а не когато се чуе музика. Може и да съм пуснала музика, но то да не танцува. А иначе вкъщи не се слуша само народно, може би най– вече музиката от Радио 1 Grinning Айде, че трябва да ходим на кухня... и после пак ще продължа Sunglasses

# 261
И Хриси танцува на народна музика , но обича и хард рок-Мейдън,Металика Grinning(даже тати я научи да си тръска главата).Най-обича да гледа балерините от Шоуто на Слави и Господари на ефира.Даже като спи щом чуе музиката,в която момичетата излизат на сцената -става и вдига крачето или е седнала и така го хваща и държи много е сладка.
 Моят час за гинеколог е чак за 9.05 Sad и то следобеда.

# 262
  • София
Момичета, само големият мъж си гушкам още, малкият си седи на топло Wink Да се похваля все пак - разхождам се с 3.5 см. разкритие, наполовина омекнала шийка и целодневни контракции, но все още са нерегулярни и не вършат работа. Вчера с мъжа ми пробвахме да му дадем малко начален тласък  Embarassed ама не се впечатли особено Wink А и шийката не се е изгладила напълно, нали уж спермата помагала, някакви други средства за изглаждане да знаете? И тежко нося (Ели) и пак не се е изгладила... Миналият път отидох да раждам с наполовина омекнала шийка и доста ме тормозиха, за да омекне и да не се разкъса при раждането... та това малко ме тормози сега. Иначе разходка с кола по софийските улици върши чудеса Simple Smile веднага ме стягат контракциите и мислим с мъжа довечера да пробваме пак. 
Та в общи линии нищо ново от мен - продължавате да сте на stand by  Mr. Green

Ели танцува много смешно, само се друска в общи линии, но пък и е забавно Wink Рокът май и допада Wink

# 263
ИрииииHug! Отпусни се, момиче, не се тревожи! Много, мнооого, мнооооого прегръдки от нас и още толкова положителни мисли! (Къде ще раждаш?)

# 264
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Готина тема сте захванали!
 Моето детенце много обича народна музика, но не му пускам по телевизията, а онлайн избрани неща, като каба гайди и т.н. На тежката музика куфее много сладко, довечера ще му направя клипче, пълни ми душата просто!  Heart Eyes  Класическа музика също му пускам, тогава се гушка в мен и се отпуска, все едно ще спи, така я слуша. Mr. Green
Обаче тотално отказва да говори, само "тати" и това е. Преди време казваше и други думички newsm78. Други като нас?

Ири, ми то му хубаво на момченцето, явно! Чакаме чакаме, той все ще излезе, няма къде да ходи! Hug Hug Hug

# 265
Момичета да се включа и аз. Бяхме за по една седмица при майка ми и при свекървата не можах да си почина особено докато бяхме при свеки. Жената много се старае дори май прекалено и това явно дразни малечка и постоянно бягаше да се крие от нея. Сега с мъжа мислим да отидем някъде тримата та да си починем от почивката при бабите. Да се похваля имаме си 5то зъбче. И още една радостна новина кумата ни е бремена. За танцуването малечка е невероятна вкарва невероятни движения едни приклякания едно въртене на дупето смеем се от сърце. Само дето народната музика не и харесва дори не и обръща внимание, но чуем ли Rihana,Shakira и в последно време новата песен на Jlo полудява. Стана нещо много дълъг пост за това лека вечер.

# 266
_valkiria_, ние сме като вас, само "тати" е на почит и "мама", но когато е гладен  Laughing
Танците, много ги обича, каквато и музика да чуе започва да се танцува, а след това си ръкопляска сам  Laughing Яна пее песнички и казва стихчета много често, а той милия и в другата стая да е пристига специално, за да й каже "браво"  Heart Eyes
Ири, тук ли си, или ...  Hug

# 267
И Лъчко танцува много. Мислех си, че това е негова запазена марка, но явно повечето деца се забавляват по тоя начин и си се връткат на воля. Обича всякаква музика, на народна много често яде (използвам момента до като е захласнат, за да го натъпча). Скоро открих, че бейби тв имат радио и сега и то върви до втръсване. Много са сладки малките танцуващи дребосъци Simple Smile
И ние нищо не говорим (мама, ряяядко тата и баба, гага), нищо кой знае какво. Надявам се от веднъж да отприщи. Навън е много общителен, който му подаде ръце веднага скача да се гушва. Надявам се да е социален за по-дълго време Wink и да не го пресече детският пубертет. За сега не се тръшка особено, но забелязвам, че колкото повече му позволявам толкова по-недоволен и взискателен става Sad Няма на кого да се метне Sad Започва да се очовечава, има попадения при реденето на кубчета едно върху друго и започна да нанизва халки. Това е, въртележка ежедневно и еженощно. В този ред на мисли тази нощ дремнахме има-няма 4 часа  #Crazy
Много усмихнат ден и късмет на Ири  baby_neutral

# 268
Iri, с теб сме Simple Smile не остана , още малко и ще се радват тука 300 души с тебе и малкия мъж Simple Smile

Днес ще гоним времето и вятъра навън та да се отчета набързо. По темите: танцуваме, най-странното е, че момичето ни е хард-рок и  предпочита тази музика, без да сме натрапвали съзнателно. Гледам все детски песни да й пускам, но тя като хване радиото и го върти докато не дойде рок и чак тогава почва да друса дупе и да се върти. Адски се кефя на това. Все пак явно нещо се предава и без влияние на дечицата Simple Smile

Откакто родих цикълът ми се побърка тотално: няма зима , няма пролет и стана доста по-тежко всичко особено първите дни. Преди толкова леко карах и беше като атомния часовник на БАН просто, даже можех да си сверявам календара ако живеех на самотен остров , ама това беше преди. Сега е пълен произвол и само се стряскам Simple Smile

Излизането: и аз се измъквам, мисля, че я натъжава като тръгвам без нея. Оставям я обикновено на баби (2бр), дядо (1 бр) и леля (1 бр.) - това са хората освен тати, с които мога да я оставя. Не много често, но пък си вземма въздух, но не й обяснявам поне засега. Не знам, не плаче така и на мен ми е по-добре.

Не се косете за нищо, хора Simple Smile толкова е готино да си намериш единомислие с някой и да ти е приятно да си лафиш, не се напрягайте излишно.

На йогата аз съм страшен фен, страшен , голяма сила е Simple Smile

Хармония и радост днес и чакаме Ири с най-добри новини Simple Smile

# 269
И Нели танцува, когато види " Господарите...", но за "Слави.."– не го дочакваме и вече е в кошарката.
За халките и кубчетата– отдавна си ги нареждаме, може би преди 3-4 мес. и даже вече не ги поглежда. Явно трябва да ѝ купя нови играчки, че да се занимава.
За цикълът– както преди, така и след раждането е точен като часовник.А това за смяната на сезоните е вярно– в смисъл, че е възможно да се разцентрова, но после се нормализира.
Ири, чакаме с нетърпение новият човек! Hug
Иначе, днес беше супер ползотворен ден, най– вече за Нели– от 11.30ч. до 17ч. бяхме с още една майка и нейното детенце(1г.и 7мес.) и падна голяма игра! dancing Времето беше невероятно!!! Grinning Дават го и утре слънчево и даже мисля да я скипря с рокличка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт