За разбирането-и аз съм на мнение,че разбират.Хриси доста думи знае.Бързо схваща и е много хитра.Като не е на найното ляга, дере се и се тръшка(това дето най го мразя) ама като види,че няма да мине номера и спира.карам и се и я тупвам леко по памперса(не я боли ама се сърди ама бързо и минава)-това като прави непозволените неща(и затова бях против ама сега съм на друго мнение).Иска да каже милата още повече неща отколкото може-голяма е бъбривка.
За излизането-излизам понякога ,когато се е улисала-тогава не се и сеща за мен.Излизали сме и така,че да ме види-мрънка в началото после и минава.Като и омръзне пита за мене и ходят на прозореца за ме чакат
,но на нея много и се говори.Малките деца не са ориентирани за времето(дали ще излезем за 20 минути или за 2 часа-те не могат да преценят-знаят само,че мама я няма).Хриси пак я мъчат зъбите-последният предкътник му остават 2-та върха и 4-те кучешки им виждам белите точици,но още не са пробили(от 3 деня вечер си поревава,но и даваме Нурофен и Дентокинд и с тях и е по-добре).
Днес изкарах цветята на терасата(тя е остъклена) и Хриси излезе на терасата голям кеф-тича и се радва(но съм изненадана не закача цветята).
Друго-чистене,пране готвене,гладенеи разходка.За утре ми остава един прах да забърша и съм изцяло нейна.
Една от нас-ако пък искаш ти ни зарадвай

Ири с теб сме!
А сега Лека нощ!

Другите музикални канали изобщо не са му интересни.
и то следобеда.
Да се похваля все пак - разхождам се с 3.5 см. разкритие, наполовина омекнала шийка и целодневни контракции, но все още са нерегулярни и не вършат работа. Вчера с мъжа ми пробвахме да му дадем малко начален тласък
веднага ме стягат контракциите и мислим с мъжа довечера да пробваме пак.
! Отпусни се, момиче, не се тревожи! Много, мнооого, мнооооого прегръдки от нас и още толкова положителни мисли! (Къде ще раждаш?)
Класическа музика също му пускам, тогава се гушка в мен и се отпуска, все едно ще спи, така я слуша.
. Други като нас?

Времето беше невероятно!!!