Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Не съм се записала в тази темичка, нещо напоследък нямам настриение за интернет Thinking

От както родих ми идва на една и съща дата всеки месец, нещо което никога не е било, март месец обаче ми закъсня с два, три дни заради късия февруари месец, предполагам Simple Smile

Ири, стискам палци Hug

# 271
Добър вечер и от мен. Къщата спи и аз реших малко да се разпиша. Вчера се изръсихме от кошарата, носът и челото ни се подуха, но го намазах с крем от арника и днес сме добре. За сметка на това днес  на обяд като се прибрахме ми дойде музата за пролетното почистване  newsm79 wash hang и резултатът е налице. Прозорците, пердетата и т.н. са чисти и съм готова до посрещам Великден  Sunglasses. Свърши почти ваканцията  Sad, през почивните дни ако е хубаво времето мислим да отскочим малко на село   car003 Някак си като отидем там и ми се отпуска душата. Тихо, спокойно, изобщо далеч от цивилизацията  Peace
Приятни почивни дни момичета  Hug

# 272
  • София
Здравейте, мили мами  Hug

Тази нощ, точно в 00:02, се роди моят голям малък мъж - Красимир (4350 гр. и 55 см.). Роди се нормално, изключително бързо, като мен малко ме кръцнаха и ме пошиха, но и двамата се чувстваме чудесно  Grinning Благодаря на всички зза стиснатите палчета - помогнаха  Hug

Прегръдки на всички, ще пиша пак  Wink

# 273
Ири честито!  bouquet Да ти е жив и здрав! Да спинка много и да папка!

# 274
 smile3525Честитоооо!  newsm51
Здраво и кротко бебенце да бъде малкия Краси!
А на теб - бързо възстановяване!

# 275
Ири, честито! Голям мъж си родила, да е здрав и много щастлив! Бързо възстановяване ти желая!  Hug

# 276
Ири ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ   bouquet ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО, ДА РАСТЕ ГОЛЯМО, СИЛНО, ВЕСЕЛО И МНОГО ЛЮБОЗНАТЕЛНО    bouquet Голям мъж се е родил той, браво  Hug Бързичко да се приберете вкъщи  Hug

# 277
Е, каква новина само-Ири -да ви е честит малкия Красимир!(е той не се е родил много малък Grinning).Да е жив и здрав-и да Ви носи много радост.Кака Ели сигурно много ще му се зарадва!На теб Ири-бързо възстановяване!  bouquet

# 278
Честито Ири на цялото ви семейство!!!! Нека бъде много здраво и спокойно детенце!!! Браво на теб за големият мъж!!!!! Честито!!! Бързо възстановяване мамче!

# 279
  • София
Е, БРАВО! Най-накрая тоя красавец реши да се покаже! Ири, честит ви Красимир! Да расте здрав, послушен, умен и красив! Целувки на кака Ели - да е добра, нежна и всеотдайна към малкото си братче и много да го обича! Весел празник на цялото ви семейство!

# 280
Ири, честит мъж, да  ви е жив и здрав малкия голям Красимир, весело и  щастливо детство му желаем   bouquet На кака Ели също  честито, да е грижовна и послушна и да слуша много, а на теб  бързо възстановяване   bouquet

# 281
  • София - Дианабад
Ири, честит момък! Нека Красимир да расте здрав, спокоен, да папка, спинка и слушка и кака Ели да го обичка много и да падат игри!    bouquet

# 282
ИРИ, ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ!!! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!

# 283
ИРИ, ЧЕСТИТО !!!  - Голямо момче, БРАВО, БРАВО на теб най-вече! Вкъщи ще има нов човек, колко е хубаво само Simple Smile Да е страхотен късметлия, да го обожават и да е добро бебе, да може мама да гледа двете слънчица лесно. Много се радвам покрай тебе, страхотна новина Simple SmileКкакъв хубав ден! Довечера ще се черпим по едно за теб и за вас всички Simple Smile

# 284
Ири, ти си голям герой!!!!!!!!!!!!
Честито!!! Да ти е жив и здрав Краси и много много да те радва, да има прекрасно детство и много да се обичат с Ели!!!   bouquet  Hug
Още нямам цикъл, но правих тест - отрицателен, така че явно е от сезона  Hug

Общи условия

Активация на акаунт