Веселушко - да ти е жив и здрав рожденика и много да ви слуша!
Друго освен, че очите ми са кръвясали от недоспиване няма. Чакам по-добри времена и междувременно живуркам.
Дано Краси бързо започне да суче, както трябва, за да нямаш притиснения, а Ели бръзо да оздравява, но пък поне имате баби да помагат, което е супер
да се оправят всички бързо и да взима да засуква тоя голям мъж, че ще му трябва
аз също благодаря за разказа и стискам палци да потръгне всичко. За съжаление и аз не мога да се включа за сученето , ние други проблеми имахме, но не със засукване. Дано някой се обади с добър съвет или консултантите помогнат наистина да си папка бебето
Хубав празник да си изкарате.
Хич не се е метнала на мъжа ми, той е бил най-кротък от тримата. Бе и аз не съм била палава, единствено дето съм се силила да карам колела дето не ми подхождат на ръста, ама това е дребна работа.
Е и няколко пъти съм се ''губила''
/, сяда, става, пада с него, та и аз се принудих да го скрия. Засега е на терасата, че там няма достъп. Свекърва ми днес ме подсети, че и с каката беше станало така. Бяхме й взели такова столче около годинката, тя пък се люлееше на него, два пъти падна назад и си удари главата, та й го скрихме чак до към 2,5 годишна възраст. Тогава го извадихме и се ползваше общо взето по предназначение.