Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Ири, страхотен разказ Hug Heart Eyes

Веселушко - да ти е жив и здрав рожденика и много да ви слуша!

# 316
Да ВЕСЕЛУШКО -И АЗ ИСКАХ ДА ПОЗДРАВЯ РОЖДЕННИКА-ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ТЕ СЛУША!
Ири с интерес прочетох разказа ти за раждането-дано кака Ели се оправи, а на малкият ключицата бързо да се оправи.Като прочетох разказа ти ми се прииска пак да раждам Grinning

# 317
Ири, браво за куража и самообладанието. Аз съм голяма паника и не съм способна втори път. Ели бързо да оздравява, времето да е хубаво и Краси да го види светът и дано не го боли ръчичката. А за кърменето - аз нямам опит.
Честито и на рожденика на Веселушко.
При нас нищо ново. Сутринта падна от един стол на колелца, заблеях се, возих го и той се изтърси. Спи оттогава вече 2 часа. Не мисля, че се е ударил, за това още се старая да не изпадам във филми. Цяла нощ не спа, та се надявам сега да си наваксва  Praynig Друго освен, че очите ми са кръвясали от недоспиване няма. Чакам по-добри времена и междувременно живуркам.
Поздрави на всички. Днес празнували Дениците, честито ако има такива.

# 318
Веси, честит рожденник, да ти е жив и здрав и много да те слуша   bouquet
Ири, стрехотен разказ, супер преживяване, а на момчето браво, че не те е мъчил, защото толкова голям мъж по принцип не се ражда лесно, Дани също така лесно го родих, без да разбера с такова разкритие, а и той се роди голям  Heart Eyes Дано Краси бързо започне да суче, както трябва, за да нямаш притиснения, а Ели бръзо да оздравява, но пък поне имате баби да помагат, което е супер  Hug

# 319
  • София
Ири, браво на теб! И как хубаво си го разказала! Дано Краси бързо се научи да суче, а и аз мисля, че консултантите най-много биха могли да помогнат, и бързо да му минава ръчичката. Дано и Ели бързо да се оправя. И да не вземеш да ни оставиш сега, ще чакаме (особено аз) разкази как върви ежедневието, как се оправяте с каката и така.
Веселушко, представих си го Анди с този сешоар Laughing Да е жив и здрав рожденика и много да ви слуша!

# 320
Опа, пак съм аз. Минана и моят така с обувките за навън почна да се спъва, а вътре е добре. И аз отпреди новата година не бях купувала. А сега направо е фортуна  newsm68 newsm44 Влизам, да честитя:
Жив и здрав да ти е мъжът Веселушке. Много да ви обича и гледа  Laughing

# 321
За кърменето и аз не мога да се включа.Хриси засука веднага-роди си се научена Grinning.

# 322
  • София - Дианабад
http://www.podkrepazakarmene.com/

Пускам тук сайта на асоциацията "Подкрепа за кърмене" - Ири, а и всеки, който има нужда, може да се обади за консултация. Асоциацията е НАЦИОНАЛНА  Peace

# 323
Iri, невероятна си! Браво, силно момиче Simple Smile да се оправят всички бързо и да взима да засуква тоя голям мъж, че ще му трябва Simple Smile аз също благодаря за разказа и стискам палци да потръгне всичко. За съжаление и аз не мога да се включа за сученето , ние други проблеми имахме, но не със засукване. Дано някой се обади с добър съвет или консултантите помогнат наистина да си папка бебето Simple Smile

Veselyshko , да ти е жив и здрав мъжа, че да те носи на ръце , нали? Simple Smile Хубав празник да си изкарате.

# 324
Здравейте и от мен! Първо честит ти рожденник на патерици, Веселушко! Да ти е жив и здрав, и много да те слуша!!! newsm24
Ири, разказът ти е страхотен! Много се уплаших, като разбрах за ключицата...Дано се оправи бързо! А иначе е супер, че си родила така бързо и лесно, защото като се сетя как родих аз и направо ми се изправя косата! Браво– направо си герой!!! newsm10  Kissing Heart
Днес ходихме на консултация– за реимунизация със Симфлорикс(не съм сигурна дали е с 'м" или с "н"), за теглене и мерене. Педиатърката каза, че тази ваксина минава малко по- тежко от досегашните и затова ми препоръча едни лепенки, тип компреси за евентуална висока t. Малката се събуди... 

# 325
Здравейте! Най-после някой писа в тази тема. Забравихте ни тука ...
Веселушко честит рожденник на патерица и от мен! Да ти е жив и здрав и много да се обичате!
Ние сме все още леко хремави, обаче като мъжо е на работа аз си я извеждам. Той ем иска да я калява, хем малко да се разкиха и гледа да я остави вкъщи. Ох с този вагабонтин все се чудя къде да крия детското столче на Мина. Само се катери, пада и продължава. Ката час си ходим сини. По-опасна е от момче. В количката почва да се изправя и да се обръща. Направо... ooooh! Хич не се е метнала на мъжа ми, той е бил най-кротък от тримата. Бе и аз не съм била палава, единствено дето съм се силила да карам колела дето не ми подхождат на ръста, ама това е дребна работа. hahaha Е и няколко пъти съм се ''губила''
Мама Цоци даже не се е разписала в темата, сърдита съм пък. Crossing Arms
Това е от нас. Спокойна вечер!

# 326
Веселушко, честит ти рожденник и от мен! Да ти е жив и здрав и много да ви гледа двамата с Анди!
Ири, радвам се, че е минало бързо. Спомням си, че и разказа ти за първото раждане  звучеше така положително. Силна жена си ти.
Ариел, на колко години става Мина /че нещо не мога да видя линийката ти/? Като спомена за това столче и аз да кажа какъв автогол си вкарах. Преди два дена купих такова пластмасово с идеята да качвам Габи на него, докато й мия ръцете или зъбите на мивката, че досега я държах на коляното си, но не ми е удобно така.  Обаче тя прави всичко друго с него, но не и за целта, за която го купих. Разнася го постоянно из стаите, тътри го по земята, успя и паркета да надраска /добре, че мъжа ми още не е видял  Grinning/, сяда, става, пада с него, та и аз се принудих да го скрия. Засега е на терасата, че там няма достъп. Свекърва ми днес ме подсети, че и с каката беше станало така. Бяхме й взели такова столче около годинката, тя пък се люлееше на него, два пъти падна назад и си удари главата, та й го скрихме чак до към 2,5 годишна възраст. Тогава го извадихме и се ползваше общо взето по предназначение.
Днес и ние ходихме до педиатърката, че каката ми се оплака, че не виждала добре на дъската в училище. Даде ни направление за очен лекар и междувременно направи и консултация на Габриела. То всъщност само теглене и мерене беше. Струва ми се, че и кантара не й беше много в ред, защото я изкара 11 кг, а тя на годинката беше 9 кг. Изобщо не ми се вярва да е наддала два кг за три месеца. Иначе е 80 см. Минахме и през очния за каката. Установи се ,че има - 0,50 и -0,75 диоптъра късогледство. Малко е, но й изписа очила.
Това се сещам засега. Лека вечер! 

# 327
Та тези лепенки се казват "Куул Пач"- 2бр. за 2,50лв. Наистина тази вечер не вдигна t. Иначе не плака много. Иначе Нели е 12,100кг. и 81см. Едричка е, но педиатърката ни каза, че за тази височина, килограмите не са много– в смисъл не е дебела. И аз така мисля, де...
Вчера сутрина, докато си правих принцеси на парти–грила, се обърнах за секунда и в същият момент нагорещената  решетката с тавичката от грила, заедно с принцесите, се озоваха върху главата на Нели! За щастие се разминахме само с мако белегче върху нослето и върху десния клепач. Чела съм, а и от мъжът ми зная, че ако веднага се намаже изгореното място, много по–бързо се оправяло. И аз така направих, а по-късно ѝ купих и Дефламол. Така, че това е засега от нас– пак малкият дявол!!! Twisted Evil Confused

# 328
Имах предвид, ако веднага се намаже мястото с мазнина( пропуснала съм да доуточня!). Grinning
Куин, ние също за 3 мес. сме наддали 2кг.( от 10,200кг. на 1 г. – 12,100кг. на 1г. и 3 м.) и от 79см. на 81см.

# 329
Куин, има едни упражнения за очи от руски лекар. Целта е да се стимулира мускула на окото и така да се намали диоптъра.

Общи условия

Активация на акаунт