Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 675
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Ауууууу какво е това време навън Wear Umbrella Днес ще е голямото мрънкане, че няма да излизаме. Ники все си носи маратонките да му ги обувам и сочи вратата  Mr. Green

Ири - страхотно раждане си имала, а и как разказваш заразително чак... подозирам, че ще има втора вълна бременни Laughing Някоя да се похвали, м?

За кг - моя юнак е 13 кг Laughing и 84 см. Бухтьо си е. Но той яде по 6 пъти като новороден  Laughing

Айде, спокоен ден. Аз докато го чакам да стане спретнах един шоколадов кекс, нали имам нов миксер и сега експлоатацията е пълна   chef

# 331
Добро утро и от мен. За мерките ще докладвам чак след 27.
Сиер, има, има, похвалиха се във фб  Laughing
времето наистина е отвратително, вятър и студ, пак ще ни секнат разходките  Tired
Куин, защо не изчакате с очилата? Чувала съм, че сложат ли се още повече с времето падат диоптрите. А и знам, че има един период на израстване, в който временно пада зрението. Аз така като дете си спомням, че на един преглед( по онова време нали имаше всеки срок в училищата) не можах да позная половината от написаните и лекарката веднага ми беше препоръчала очила. Такъв рев в къщи му ударих на майка ми  Crazy Тя изчака и наистина се оправих, очевидно е бил някакъв такъв момент. Дано и при вас нещата се наредят  Peace
Ох, да взема и аз да направя едно кексче, но много ще ме съблазнява, а пък искам да сваля тези кг вече  Twisted Evil
Това е от мен, лек и приятен ден на всички и по-малко ревлив и инат  Mr. Green

# 332
Добро утро! Ние осъмнахме със сняг. Ще пиете ли кафе дами?
Куин на 6 става каката. То има много време де ама аз трябва да го измисля, че да отделя пари.

# 333
Слава богу, в Стара Загора нямаше сняг, но си беше дъждовно, та се наложи да ходим до кухнята с такси! Така, че днес не излизахме никъде, та по едно време ми хрумна идеята да правя сладкиш, който взех от нета–"Жадната монахиня". Отзивите за него бяха много добри, пък и аз не съм го правила (и без това имам нужда да кача 3-4кг. Heart Eyes). Но нямах какао, а в дъжда не ми се излизаше. Та оставих го за утре– точно и мъжът ми ще си дойде (от вчера е на конференция извън града  Whistling– умрях от скука!).
За очилата мисля, че е неизбежно– казвам го от личен опит. С очила съм от 6 клас. И колкото по-рано се сложат очилата е  по–добре, поне да не се мъчи детето.
Сега като си размишлявам, въобще нямам желание да съм отново бременна и отново да започна всичко от начало! Абсурд...! Даже си мисля, че второ дете няма да имаме– пък и без това мъжът ми не иска Grinning Така, че идеално newsm10
За храненето– ние може би от 7-8мес. сме на 4-кратно хранене и от тогава не смея да ѝ го увелича– страхувам се от наднормено тегло на тази възраст. Rolling Eyes
Ами, това е от мен засега! wavey

# 334
navi, аз имам доста излишни килца, ако искаш веднага мога да ти прехвърля 3-4 от моите  Joy. И аз не съм се чувствала добре като бременна. Чувствах го като огромна отговорност и тежест. Като родих, родих се и аз. А като разбрах, че съм бременна за втори път, големият ми син беше на 1,7 г., седях поне час като вдървена и като си представих, че пак ще минавам през шишета, ревове, недоспивания, направо се разревах........ А то се оказа, че второто си дете отгледах най лесно...........
В момента правя козунак в машината за хляб. Стискайте палци да стане.......

# 335

Дани, да почерпиш после с козунак......

Ири, много хубав разказ.......Аз щях да родя второто си дете в предродилна зала, всичко се разви много бързо и без проблеми.......Лично аз нямам никакви забележки към първото си и към второто си раждане, специално второто си раждане го пожелавам на всяка жена......Към третото имам известни забележки, но за четвъртото не искам да си спомням и не го желая на никой - нищо, че родих за 30 мин........Но...на моменти ми се сториха 30 часа......Та скъпи мами, спокойно и напред към второ детенце.........

# 336
Добро утро момичета и благодаря за кафенцето!!! Party Party
Днес едно слънце се е показало, а дано се оправи това време, че вчера вятър, вятър и пак в къщи  Shocked Ей, навремето като родих дъщерята даже не си и помислях за второ. бях сигурна, че едно ми стига. Но минаха години и .......ето го сладура.Даже ако не бяхме на квартира, може би бих си родила още едно  Laughing
От вчера сме с разстройство и мрънкане, очевидно някакъв зъб ще ни излиза. И със спането е трудно, за пръв път откакто се е родил със зор си ляга  newsm78
Пак ви няма никакви  Crazy Crazy Cry Е, хайде, слънчев ден ви желая!! newsm08

# 337
Здравейте Simple Smile

Ей хората молебен за дъжд правят обикновено, ние молебен за хубаво време трябва да правим  Laughing Мойта шушка вече съвсем не издържа в нас, само стои на прозореца и ми обяснява нещо, или пък отива на вратата и започва да дърпа ключовете...Каква е тази "пролет"  Rolling Eyes

Ири страхотен разказ, герой си ти, такъв голям момък да родиш Simple Smile
Повлече крак, втората вълна бремелинки се задава, но не мисля да се включвам засега   Mr. Green Naughty Много прясно ми е всичко още, да поработя малко първо, да се социализирам малко, пък после ще видим Simple Smile

Ние имахме гости за няколко дни - кумувете ни с тяхното декемврийче 2009 Simple Smile Е много добре им беше на децата, играха си, милваха се, сутрин като се събудят първо се търсят коя къде е и следва голяма радост и усмивки  Heart Eyes С 2 дечица определено е още по-хубаво Simple Smile

А на Криска й избиха 7 зъба за 1 месец - 4 кътника и 3 резци Shocked Тя милата както беше с 4 зъба само, изведнъж напълни устата. Обаче през какво ли не минахме - температура, разтройство, подсечено чак до ранички, кашлица и т.н. Слава богу вече почти мина. На кг е 13.600 по домашния кантар, както не ходи още, няма да казвам как ми е кръста  ooooh!

Аз пък днес ще се пробвам с едни милинки, диетата остава на заден план, дано станат хубави, може да  почерпя после Laughing

# 338
Ох, сигурно сте прави, но честно да ви кажа много ми се работи– изтрещявам вече в къщи! Shocked #Crazy Но това няма да стане по–рано от септември. Sad , че даже може и догодина– януари.  Whistling Така, че има време– дотогава ще се гледаме с Нели.
Дано стане хубав козунака– ще чакам отзиви. Grinning
Днес времето май ще е по– хубаво от вчера...Ами, друго не се сещам.
Къде са останалите– пак останаха 2-3 сериозни мами! Confused

# 339
Привет и от нас  Hug
Тук също е студено и много ветровито. Опитва се и слънце да изгрява, но този вятър.....

Иван от сряда е на ясла. Ходи само сутрин и на обяд си го взимам Първия ден влезе без проблем, но вчера и днес се усеща и започва да плаче още от вратата Cry И е най-малък. Всички дечица са около 2 години. Мъчно ми е за малката мишка, но нямаме някакъв избор, тъй че се надявам да свикне Sad

Гледам че вече има бременни мами, което е похвално. Много се радвам, когато повече майчета се навиват за второ. Според мен по- малката разлика се понася по-лесно и от по-голямото дете. Аз лично не си харесвам бременностите, въпреки че минаха леко и безпроблемно, но това качване на кг и тази тромавост ми идва в повече, тъй че ако може някой да бременее пък аз да си го родя бебето ще е супер. Раждането- каквото и да е важното е да е с хубав край за всички, пък хубаво, болезнено- все минава.
За протокола- навита съм на още едно дете, но искам да мине малко време Peace

Хайде отивам за кухнята и да взимам Ванко
Хубав ден на всички Hug

# 340
Здравейте момичета Simple Smile

Мерси за кафенцето и от мен.

И ние седим вкъщи, добре, че идват баби и дядовци да й създават разнообразие и да минава по-лесно. На нас също изведнъж ни тръгнаха няколко зъба и дори 1 предкътник, та голямо звереене е и хапене Simple Smile Даже почна да удря всичко под път и над път и нас ни хапе и удря и направо в чудо сме се видяли. Дори не знам откъде го е видяла и страшно ме е страх да не удари някое детенце на площадката. Доскоро беше толкова гушкава и така им се радваше и май всичко почна от една пищяша кака дето ни идва на гости и я блъсна. И оттогава или от зъбите дето съвпаднаха ..мене това много ме притеснява, дето удря, по нас, по баби , по кукли ...ужас някакъв. Не знам.

Иииий хора, какви кексове, какви милинки Simple Smile и аз се опитвам да свалям малко, особено около корема имам едни кифли не е работа.... До месец два трябва да съм готова за изглед по бански Simple Smile правя йога, уж ограничавам сладкото (с не голям успех засега Simple Smile

Второ дете: много ми се иска ама някакси имагинерно. Ужасно се умилявам от бебета и бременни и всичко, но буквално за няколко месеца съвсем почнах да размислям. Нещо ми се взеха силиците в последно време. Не знам. Може да е период, но точно сега не искам да чуя Simple Smile

Navi, как е детенцето, то на тях всичко им минава много бързо де?

dimfand, пиши и ти как сте ,  мина ли му от падането? ние също падаме доста , засега все малко, но с това тичане навън - не иска да я държа за ръка и сама не ходи ами даже тича.

Кой какви планове прави за Великден? Ние мислим да ходим на село при прабаба й - да види животни, дивотия ....

Готино да е днес макар и студ! Пролетта май иска да ни накара да чустваме липсата й ...едва дошла и се фръцна нанякъде Simple Smile

# 341
Ние на Великден естествено ще сме при майка ми. Но тя не може и пържени яйца да направи, никога не е готвила, така че аз пак ще си правя всичко. В четвъртък ще ходим до нашата вила в Боженица, Ботевградско да си купуваме агне, че е поне чисто и българско. За това агнешко по магазините, особено тук, в София не ща и да чуя. Два пъти купувах миналата година, няма такава отврат, от къде го внасят този боклук, при това ужасно скъп, не знам. Леля ми онзи ден купила малко агнешко да готви рецепта на Звездев, каза, че снаха й е щяла да  Sick, никой не е могъл да го яде, само кучето.  Та така ще мине нашия Великден. Мъжа ми или баща ми ще направят агнешкото, аз ще боядисам яйцата и ще направя козунак в хлебопекарната, кекс в новата ми великденска формичка и всяка година правя праскови, че са едни такива червени и ми стоят хубави и пъстри с яйцата. А майка ми през цялото време ще мрънка и ще ме обижда, че съм готвачка и чистачка. За какво съм била учила 18 години, другите жени ходели нагласени и с маникюри,а аз съм готвела..... Но на мен ми е приятно. Преди да родя децата си и аз имах огромни маникюри и само за дрехи мислех........ Та такива ми ти работи..... Много гадно това време. А как ми е мъчно за Мишиииии, като го видя довечера така ще го намачкаммммммммм дебелия пух  Heart Eyes.

# 342
Здравейте!Аз пак съм тук.Стефа е пораснала много-вече е 85 см и 13,400 кг.Има вече 8 зъба и е направо неконтролируема.Преди броени дни беше със възпалено гърло, но това не й пречи да се катери по мебелите по цял ден и да прави бели.Ще ви чета по-подробно по-късно и ще кача няколко нови снимки в албума.Усмихнат ден на всички

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 13:22 от gitadam

# 343
Е не, не може Стефа да е 13400 кг  Joy........... А аз си мислех, че Мишо е дебел  hahaha. Гита, благодаря ти, че ме разсмя така, много весело ми стана... С най добри чувства пиша това, понякога стават много забавни грешки...... Да ти е жива и здрава малката Стефи  Heart Eyes  Hug.

# 344
Ееее , Дани 77 , ти с 4-ма мъже у дома няма как да не готвиш според мене Simple Smile да бяха момичета - те или ще помагат, или ще са на диета Simple Smile ама мъжете си искат храна и тва си е!  И аз също много обичам да готвя , но само солено. Сладки неща хич не ме бива. Само как ги описа тия праскови, козунаци ...лелеееее как ще се слабее не знам ако така продължавате тука Simple Smile  Аааа 18 години образование !!! включват ли началното училище, че ме втрещи? Иначе май само докторите учат повече от 10 години или...

Общи условия

Активация на акаунт