Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 336
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Мерси за отговора, ох, дано нещата се оправят.Иначе много се е променила последните дни към лошо, но това в реда на шегата, качва се на всякакви мебели и вместо да слезе, както сме я учили с краката и дупето на долу се хвърля с главата напред, направо си скача от високото и ме докарва до инфаркт, такова лудо и готово на бели дете не съм виждала, момче да беше щеше да е по-кротко. CrazyТо явно си е до дете.

# 571
Здравейте момичета.
Нямах нет десетина дни и очаквах да сте изписали темичката, а то само три страници.
Честито на Виола за бебето, сега можеш спокойно да си бременееш.
Браво на Сами на мама Це, голям мъж е станал.
Ние сме добре, Стефани вече има 16 зъбчета, обаче продължават много да я мъчат, не знам тези ли допоникват или ще избият и последните кътници. И тя не яде почти нищо, но пие доста АМ, сега вече и сокове и като я гледам пак си расте, а и е вече близо 12 кила, така че не се притеснявам. Въобще не мисля да й спирам млякото, но ми се ще да се научи най-после от чашка и да махнем тези шишета. Племенницата ми, която е на 6 месеца вече пие от чашка със сламка (тя пък не ще шишета, че е само на кърма) и се надявам като дойдат лятото Стефани да се научи покрай нея. Покрай зъбките пак си развали обедния сън, тъкмо се беше научила да си спинка в къщи по 2-3 часа. Приспивам я навън в количката и след половин час е будна, вече й е малка и не й е удобно. Вечер също е зор докато заспи.
С гърнето също сме доникъде, обаче взех от тези приспособления за тоалетната и мисля направо там да пробвам, тя проявява голям интерес към банята в момента. Още я е страх от къпане и в момента я къпя права в мивката, след като пробвах всякакви други варианти. За сметка на това щом види локва или ако се добере до леген с вода примерно, цопва вътре и е голям кеф.
За мой ужас откри пясъчниците и й беше голям кеф да яде пясъка. Известно време избягвахме площадките с пясъчници, обаче вече се научи и си играе хубаво с кофичка и лопатка. Изобщо имахме един кошмарен период, в който най-голям кеф й беше да рови в боклуците и да лапа всичко. Още не е съвсем преминал, преодоляваме го като ходим на места с повече деца, за да й е интересно, иначе няма спасение. Установих че по-хубаво се заиграва с по-големи деца, тогава мога да си седна на някоя пейка и за известно време да забравя че имам дете.
Катери се по всички пързалки и аз тичам по нея, защото иска да прескача по 2-3 стъпала и да се пуска с главата надолу като големите или права.
Още не говори, само десетина думички казва.
Чао засега, че стана цял ферман.

# 572
  • Стара Загора
Гита, аз съм на сума ти години и още ми "претупва сърцето" като се кача в асансьор, имам страх от такива и клаустрофобия от тесни и тъмни помещения. А, ми се налага всеки ден да го ползвам  Rolling Eyes
Страх го е детето, според мен не е нещо притеснително, още повече че вие не ползвате асансьор ежедневно.

# 573
Здравейте!Не знам дали това е обсъждано по-рано, но вие кога спряхте ам.Аз още й давам и се чудя как да я откажа, пие го рано сутрин към 5-6 часа, после към 9-10 ч яде плодово кисело мляко с бисквити, освен с айран с какво да го заместя АМ, някой давал ли е купешко прясно мляко, то може ли да се пие всеки ден, досега не съм й давала такова, освен под формата на кремчета.Иначе са много умни тези дечурлига, аз имам една диадема за коса, от години не съм я слагала, нито пък съм й показвала за какво служи, днес сама си я сложи на главата и започна да се хили и кефи.Замислям се, че дори и на тази крехка възраст децата знаят много повече неща от това, което ни показват, не мислите ли?Лек ден на всички

# 574
Аз давам прясно след годинката, но домашно, вземаме от едни роднини в които съм сигурна. Обаче давам не повече от чаша на ден. Иначе АМ си пие и не мисля да го спирам скоро, защото в момента е в една зъбна криза от месец и само на мляко кара, а киселото го яде само с лъжичка и по малко.

# 575
Хриси яде само кисело мляко и то с лъжица(не го яде с бисквити и друго).

# 576
Кихам си и ми е запушен носа.С бременността за сега са наред нещата.Хриси пък получи един обрив-червени пъпчици.Освен това кашля като заспива,а иначе няма сополи.Май ще отложим ваксинациите-пък ми се искаше да приключим с тях,а и болницата е далече-ама ще видим доки като я прегледа какво ще каже.

# 577
Здравейте!По въпроса за яденето(не)май вече ви се бях оплакала,Криси в къщи почти не яде моите манджи,а пък детегледачката казва ,че при нея яде като разпран.Ето днес сутринта яде доста овесена каша(която тук е национална закуска едва ли не),на обед само малко от моя полу-крем супа от зеленчуци и сирене.И после не млъкна докато не си изпи 150 АМ.По повод това докога,току-що чета на кутията на Аптамила пише от 1-3год,така че няма проблем да му го давам все още.И Криси се промени към лошо.Напоследък ми се радва доста мечешката.Ръкомаха и направо си удря и то от радост,като му викна''леко-леко'',започва да се смее и удря още  повече.Незнам как да подходя.Прилагам съвета на Мама Це да го уча да гали,но....Димфанд аз му давам поне мляко,да не е много гладен все пак.Но пък вчера изгладня нещо и изяде 2 пюрета за около 3 часа.Да...ние все още ядем купешки пюрета.Има едни за деца над 1 годинка,тях му давам.А,и си спи по около 3часа.Ей сега ще погледна статията за храненето

# 578
Добър вечер  Hug
Ам го отказахме отдавна, по негово желание. Яде с нас нашата храна и кухнята и така отказа млякото. Като правя айран на нас и той го пие, но отделно не го иска.Днес бяхме на реваксинация с инфанрикс(пентаксим) и мина добре, ако не броим това че като видя докито и почна да се дере  ooooh! Mr. Green Свършихме вече с ваксините до 6 годишна възраст, мисля че така беше  Thinking
Иначе утре дъщерята свършва училище и мисля после да ги заведа на Главната да поиграят и да им поугаждам малко  Grinning
И моят като се ядоса започва да удря, но като му се скарам и се навежда и го хваща срам  Embarassed
Ядем вече всичко отдавна. Човек не може да седне да хапне от него или да пие  Sick
 Е, това е от нас. Лека вечер !
Виола, Хрисито да не се е претоплила? И малкият има обривче на вратлето и малко на гърдичките от топлото .

# 579
Ами не е претоплена.пъпчиците са основно на крачетата и едната ръчичка и малко около корема и вратлето.Снощи я мазах с маз-противоалергична и антихистаминова и и давам 1път вечер по 5 капки-противоалергични.Взеха да се свиват пъпчиците-дано минат,че да я ваксинираме,че хич не ми се ходи вече до болницата-пътят ми е25-30 минути и то все около 15.30-16 часа(демек в жегите).

# 580
Честит празник на всички дечица в темата! Да са много здрави, щастливи и безгрижни!   Heart Eyes

# 581
Честит празник на милите ни дечица, нека детството им е пълно с весели игри, много усмивки и забавни моменти  Heart Eyes

# 582
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛЧУГАНИ! ДА ИМАТ ПРИКАЗНО ДЕТСТВО, КОЕТО ДА ПОМНЯТ С РАДОСТ!

# 583
Седя си аз самотна тука в темичката и сама си пиша. Къде сте бе, хора? Скучноо ми еееееее!

# 584
Петъчно ми еееееее Simple Smile Утре отиваме да оставим детето на майка ми и после заминаваме да празнуваме на тати 15 и 10 годишнина от завършване на техникум и на университет. Самииииииии! Ще пътуваме като преди, колко готино, и ще седя отпред и ще си купя спирала да заприличам на жена малко Wink А пък на 7ми отиваме с Лъчко във Велинград, за да си празнувам рд-то. Ставам на 30 Wink Съвсем млада..още Wink И една смешка - оставих Лъчко да се приспива сам, отивам след малко да го наместя, че заспал по корем, а той наакан. Чудих се, мислих и реших да го сменя пък после да го полюшкам, ако се наложи. Смених памперса, без да помръдне и да гъкне...Поне добре спи за сметка на яденето. Днес е на половин бурканче от десерта от кухнята. Може би му е топло. В нас е страшна жега. Добре, че поне към 300 мл вода изпи. Поздрави от нас!

Общи условия

Активация на акаунт