Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 670
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
А доколкото за зодиите– аз и Нели сме Козирог, само че аз съм на 22.12; а моят мъж е Телец– така, че цялата група сме с рогца! cow Grinning

# 61
Честита първа пролет!Влизам набързо да се похваля,че днес сложихме на Хриси обеци-плака по-малко от минута.После раздаваше целувки!

# 62
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Уууу, Виолка, много полезно инфо.

Ние за петък имаме час за пробиване на уши и ми е голяма драма. Много ми е мъчно направо...  Rolling Eyes

# 63
Аз пък мисля да ѝ пробия ушенцата, когато се стопли времето– към април- май ( поне това съм чувала). Айде, че "Стъклен дом" започна.

# 64
Може ли някой да ме ориентира как могат да ми се отразяват публикациите на аватара?

# 65
Айде бе, няма ли с кого да си говоря? Умирам от скука! smile3507

# 66
# 67
Ок, разбрах.Много благодаря на Куин за информацията Wink Извинете ме, че постоянно ви питам за разни неща, но за пръв път влизам във форум и малко са ми сложни компютрите.Още веднъж благодаря и дано не съм досадила на някого. ConfusedАйде лека нощ! Two Hearts smile3524 newsm46

# 68
Ок, разбрах.Много благодаря на Куин за информацията Wink Извинете ме, че постоянно ви питам за разни неща, но за пръв път влизам във форум и малко са ми сложни компютрите.Още веднъж благодаря и дано не съм досадила на някого. ConfusedАйде лека нощ! Two Hearts smile3524 newsm46
не пиши толкова поста един след друг, можеш с ""редактирай "  да си добавиш или коригираш нещо.

# 69
Добро утро! Бурито, липсваш в темата! Веднага на отчет!

Хайде, дами няма сама да закусвам. Раничко е да сте излезли на разходка. Но днес баба Марта ни черпи с хубаво време(пу-пу)

# 70
  • Стара Загора
Охо, след тая богата закуска ще ми се иска да гушна възглавницата пак  Laughing

Аз да се оплача, че и Ники е сополив. Днес ще водя каката на УНГ, ще го видя и него като стане как е ...уф само по доктори ходим. Майка ми трети ден идва милата. Ако не е тя трябва да водя и двете деца по лекарските кабинети. За капак пък мъжа ми беше дежурен 36ч  по изключение, ама точно когато разчитах на неговата помощ беше на работа. Сдухвам се вече. Rolling Eyes

# 71
Добро утро!
renxy, тук съм, тук. Поздравления за първата страничка Hug!
Нещо и аз сдухвам на моменти, та се спотайвам кротко. Чакам да дойде доброто настроение покрай слънчевото време. Дано да е днес.
Сиер, излизайте днес на припек и дано мине без лекарства. На всички ни трябва слънце вече...
Като заговорихме за липси - Мамо Цеееее????
Ха.. и аз вися на 4 публикации... интересно.... newsm78

# 72
Tatitt, и аз мислех в петък да пробиваме ушите на Яна, но тя заяви, че не й се носят обици. Два месеца ми говори за обици и сега се отказа. Но здраве да е, няма да я карам насила, тя не търпи никакви украшения и по главата си, та ми е ясно колко ще ги иска и обиците  Laughing
Дано днес времето наистина се пооправи, че тия деца издивяха вкъщи  ooooh! Жори пуснал пералня сутринта  hahaha

# 73
Добро утро и от мен   bouquet
Дано наистина се оправи това време, че тези дни само с колата излизаме за малко и се прибираме.
Честито за обичките на Хрисито, със здраве да ги носи и безпроблемно....
Тя и моята щерка от вчера е собеци, че нали не и понасят нещо. И така от време на време и слагам, че има желание, да видим дали не са и минали  Wink
Буриту  Hug Hug
Уф, нещо тъчпада не ми работи както трябва тази сутрин и не мога да превъртам и много досадно  #Cussing out
Сиер, винаги и при нас е така. точно като ми трябва мъжо, той пък тогава е най-зает. Mr. Green Ама аз съм си свикнала вече  Sunglasses И ние сме сополиви, но гледам че е от зъбки. утре сме на ваксина и ще питам педито дали ще пречи  Thinking
Е, Ренкси, няма да спреш да ни съблазняваш с тез трапези, нали  Joy Joy
Хайде лек, приятен и изпълнен с много хубави емоции пролетен ден ви желая, момичета  newsm68 newsm68 newsm68

# 74
Добро утро Simple Smile

Честити обички на Хриси Simple Smile Уффффффффф, и аз съм записала час в петък, свило ми се е сърцето; дано и при Вики е безпроблемно като при вас  Hug Praynig

И на мен ми липсва Мама Це, дано се разпише скоро Simple Smile

И да попитам мамите с по-големи деца - на каква възраст махнахте памперса и от кога започнахте да слагате на гърне? Майка ми ме побърква всеки ден ми говори за гърне; та търся аргументи в своя подкрепа. Майките с по-големи деца около мен са успели след 2 - 2,5г. За сега само я запознавам с гърнето - сложила съм го в тоалетната и й обяснявам какво се прави в него. Не й допада да седи на него; та мисля тренировките да започнат след месец-два - като се позатопли....

Общи условия

Активация на акаунт