Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 324
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Ники, май ме взехте за мезе а  hahaha Последния борец за темата. Joy
Тони проблеми с яденето няма (пу-пу) Само да има кой да я гони с лъжичката из вкъщи. Но виж с решаването на нещо си там... Ей не забравя това дете и като вземе да се тръшка. ooooh! Онзи ден бях сама с двете и пържа на котлона нещо си, което пръска кошмарно. А тя като ми се завира в краката, ей не мога да я отделя. Като я занеса по-настрана рев и вой. Подивях. И не признава да я занимаеш с нещо друго. Наумила ли е нещо, край.
Още малко ми остана, от юли съм на работа. Преди ми се искаше, ама сега като наближи не чак толкова. Съвсем ще ми се ограничи времето с децата. Но...
Хайде отчетох се и аз за трети път на тази страница  Laughing

# 601
Цитат
трети път на тази страница
На нова страница си.  smile3534

Ние днес направихме сефтето с джапане в локва. Първо попляска с ръчички, после джапна с крачета, пък реши че не е кеф да си мокър и кален...ревна и се прибрахме.

И двете упражнения бяха извършени, въпреки опита ми за предотвратяване.  hahaha
Козле  Heart Eyes !!!

nikikol, сега и на мен ми се дояде.  Crossing Arms  Ама аз напоследък ги пържа мързелашката, без брашно и по много накуп. Както се пържат картофи. Не са чак толко хубави и хрупкави, но поради липса на време нямам избор. Simple Smile

# 602
  • София
О, това с джапането в локва от няколко излизания се опитвам да го предотвратя, но май няма да е за дълго  Laughing какъв е тоя зор на всички деца да влизат в локвите, не знам... аз поне нямам спомен да ме е влечало  Simple Smile

И ние като цяло преместихме разходките сутрин вместо следобед. Особено както се буди към 6 девойката, в седем и нещо е на педал и си носи сандалите да излизаме  Joy

# 603
  • София
Айде и аз на отчет. При мен проблема с яденето е в обратна посока. Веселинка яде всичко и по много. Яде повече и от брат си напоследък. Умира за плодове - всякакви, днес черешите ги яде с костилките. Ако има едно лесно цял ден ще дъвче нещо. А ако не и дам да яде е в състояние да ми скъса дрехите и да суче цял ден.
С ваксините сме дотук. Не съм слагала последните Пентаксим и Синфлорикс, но ще ги пропусна - и без това достатъчно гадости позволих да и бият. Все още не мога да и оправя кожата след Синфлорикса.
Зъби има 16 на брой и сънят и видимо се подобри. Беба започна да спи по цяла нощ без да се буди и щом се върне мъжа ми ще я пробвам да сефтоса кошарата по предназначение. Досега не е спала сама и ще си е приключение за нас.
Pyari, и Емо навремето и Весето сега заспиваха само и единствено на гърда. Обаче, когато не бях край тях не се и сещаха за цица. Пробвай се да оставяш малката през деня на друг човек. Нека свикне, че няма да си все край нея. Когато дадох синът ми на ясла на никого не споменах, че все още суче. А той заспиваше само и единствено на цица и до този момент го бях гледала само аз. В яслата детето копира от другите деца и по-лесно приема новото положение. Не го мисли. А и до септември имаш много време. Дори и да реве в началото не мисли, че ще разсъблича лелите да търси да суче. В началото всички деца реват в яслата (а майките им край яслата), но никой няма да изгони детето ти, защото ревяло. Дон'т кахър, децата по-лесно се адаптират от родителите си! Не се вкарвайте в излишни филми, а се радвайте на всеки миг с децата си.

# 604
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Еййй, засрамих се и ида........... Simple SmileSimple Smile

Раче  Peace Много хубаво казано!

За яденето......... Марина яде по малко от кухнята, но като е при майка ми се скъсва да яде...... Явно по-мазничката и подправена храна и харесва. Не обича много, много сладко...... Но "кодутки" (ягодки) и черешки (също "кодутки") много харесва. Направо притреперва като я питам дали иска. Чакам прасковите, кайсиите и крушите. Обича много кашкавал, царевица (обожава), солети и едни царевични пръчки на Лотто. Но рядко и давам де. Притеснява ме, че хич не яде кисело мляко, а АМ отдавна отказва. Ще ми се повече млечни да и давам, ама........ Куин и при нас имаше такъв период и то съвсем до скоро.

Ариел (странно ми е да ти викам тъй), и Марина е така. Ей като коза е бе  Mr. Green Joy. Науми ли си нещо и не пуска. Бута напред и мрънка ако не става. Тръшка се на пода и реве. Изобщо не я отразявам. Оставям я да седи и да се тръшка и тя се отказва дооста бързо.

Да ви се оплача, Марина хич не понесе добре реимунизацията с петвалентната ваксина. Боли я даже още крачето. Все си го потърква....  Tired. Ей много ги мразя тия ваксини........

# 605
 Peace Здравейте,страхотна тема! Simple Smile

# 606
Добър ден от нас!
КатеринкА добре дошла! Hug Разкажи нещо за вас.
Татитче радвам се да те видя тук  Hug Аз стария ник не го харесвах много, но пък ми е универсален и затова. За ягодите съм в голяма чуденка, иначе череши яде на поразия. Круши също давам доста често, тук в близкия плод зеленчук продават едни много сладки и готини. Праскови взимах онзи ден, ама не бяха кой знае какво и не съм й давала.
Хайде отивам да правя нещо за закуска, че дребните ядоха, ама аз още не съм. Приятен уикенд!

# 607
Време е и аз да се появя тук, че почти предавам фронта.
С яденето сме странна работа - продължава да се инати и да иска основно суха храна: парче кашкавал (колкото по-голямо, толкова по-добре), филия хляб, но не половин филия, а цяяялааа и даже две - за всяка ръка по една, също цял кренвирш, че и "цял" хотдог с бейби багета, задължително с горчица и майонеза. Обича банан, череши, ягодите не особено. Луд е по обикновени бисквити и кроасани със сладко.
Всички са кози от класа - тръгваме да излизаме той се разпльосква пред асансьора и оглася поне два съседни квартала. Аз стоя и го гледам, а той още повече крещи. А като заиска нещо - кола за каране обикновено - е идва ми да го хвана и да го набия. Ходи бута се при децата, избутва ги, намества се и ако не му дават да покара - направо е свършил света. Хем си има кола, но явно всички останали повече му харесват;).
Сега съботно оплескахме цялата къща с кисело мляко, нарисувахме хладилника, снимахме котарака в мивката и го намачкахме по условие.
Локвите са като магнит - задължително се уважават. По-големите ни правят по-щастливи:D.

# 608
Добро утро и от мен  Party Party Party
Малкият пикльо спи и аз да се включа  Laughing Ариел, какво мезе, хубаво че си ти та да ни стегнеш малко  Mr. Green Буриту-с горчица и майонеза  hahaha hahaha И моят е голям пощенливец. Ейй  #Crazy няма да спре да иска , ако не му дадеш. Като и купя на дъщерята нещо, се намества и той да яде.Татитче, да целунеш малката кукла по крачето  Sad Раче, много зъби бре  Shocked, ние си стоим на 6 броя от 1 годишен. А иначе си спим по цяла нощ сами в кошарата отдавна де  Wink Така след напикани 10 чифта гащи вчера, днес не сме сефтосали нито един чифт. Е, издруса една круша на пода  Mr. Green, но после пък се изпишка в гърнето, като го сложих. Надявам се, че напредваме . Като съм се хванала на хорото, няма мърдане  Crazy Laughing
Весели и приятни почивни дни, момичета  newsm51

# 609
niki, това с крушата и мен ме натъркаля на пода  Joy

# 610
Simple Smile Тук е много весело - круши на пода, котараци в мивката - направо кеф Simple Smile
Ние бяхме за няколко дни при майка ми и след това на почивка във Велинград. Т'ва моето диване е чиста проба манипулатор. В хотела имаше стационарна кошарка, в която заспиваше сам за 30 мин. Вкъщи креватчето е люлеещо се и ми коства 1 час реване, люшкане, оставяне, връщане, люшкане до като се предаде. Като знае, че мога да го люшкам и го удря на игра и се разсънва...маймуна. С яденето - пак слаба работа. Днес изяде 10тина връхчета на малка лъжичка с дробчета с картофи. За 2 седмици това му е най-обилното ядене на нещо солено. На гърне след сън го слагам и пишка, повече за сега не съм се престрашила да правя. Страхувам се, че като отидем пак при майка ми и мераците ми за гащи и махнати килими ще се изпарят. Друго няма, следващият месец ще слагаме ваксини (ако е здрав). За твърдо място от боцнатото мажа с арника (продава се в аптеките) и бързо минава.
Поздрави и дано изгрее това слънце!

# 611
  • Тракийка в Софийското равно поле....
niki, това с крушата и мен ме натъркаля на пода  Joy

Ахахаааа, и  мееееееен!

Буриту, и Марина обича големи парчета кашкавал и цели филии.  hahaha Израснахте ли вече ревливия период?  Hug

Иначе наш'то момиче е истиснки Монк. Храната от кухнята е в кутийки с фолио отгоре. Ако не обеля абсолютно всичко, не яде а само показва фолиото и ъ-ка. На пясъчника идва постоянно и сочи да и махна пясъка от обувките. Постоянно се тупа, за да е чиста.  Crazy hahaha За локви и дума не може да става....

# 612
Ние обичаме дупките,но и когато са пълни с вода са ни много интересни.  Grinning Навън задължително бяга след гълъби,врабчета,кучета и въобще всички животинки.Вкъщи е на вълна ел.уреди. Чехлите на тати в пералнята,опити за чистене с изключена прахосмукачка  newsm75 включване на компютъра и др...За храненето,не е злояд хапва доста,домашно приготвено.Обаче не иска да яде суха храна.Днес за закуска пробвах с домашен кекс и кисело мляко,но не иска вкусно му е но не му се дъвче.Изяде си млякото и естествено искаше още.И дума не може да става за цяла филия.Имаме 12 зъбчета.Какво друго да ви споделя,опитваме с гърнето след сън пишка а,другото понякога се получава друг път не,но няма мърдане както каза nikikol82  Grinning Мирко още цока yes но от септември сме на ясла и от 1 седмица спрях да кърмя през деня,но имаме още доста до окончателното отбиване  Praynig дано успея. Весела вечер   bouquet

# 613
Момичета, явно козлетата ни много си приличат  Heart Eyes И Анди е по целите неща за ядене -отчупя му от кифлата, ами не иска отчупеното иска си цялата кифла да гризе и това е. Същото е с целият кроасан със сирене и целият кренвирш. Един път 10 мин. се чуди дали да си вземе само парченце от кренвирша или целия и накрая взе целия  hahaha Да не говорим за мрънкането и тръшкането ако не стане на неговото- като ядем се намества до масата и до нас и му даваме да хапва, но по едно време решава, че трябва да седне в мен, за да може да бърка по купите и настава едно мрънкане, реване и врещене докато не го взема. И като го взема хоп и се нахили до ушите и е най- доволния на света  Whistling Да не говорим като се разхождаме и той върви в някаква посока, а аз реша да го обърна наобратно да върви в друга- започва се наново тръшкане, пищене и приритване  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
За пентвалентната ваксина- и на Анди му стана твърдо и доста дълго време му стоя, а и вдигна температура от нея  Confused
Плямпа си на бебешки постоянно и все едно обяснява много важни неща- сосчи нещото за което "говори" и обяснява, сочи си обувките на почти веки срещнат незнайно защо и обича да стои във фризьорският салон. Стои и гледа като хипнотизиран по 15-20 минути  Crazy Какво му харесва толкова незнам, но явно ще става фризьор  Whistling

# 614
И Зарко е фен на локвите и гоненето на гълъби, днес много се забавлява в Градината да гони гълъбите: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=230470496980021&set=a … ype=1&theater
И също яде всичко - манджи, филии с кашкавал, масло, сирене, солети, каквото има и само да види някой да яде нещо, веднага иска и той!
За гърнето, не иска и не иска да седне на него да пишка и няма да го мъча, ще пробвам на морето пак.
За реимунизацията с петвалентната ваксина ще изчакам септември, октомври, че от 24 юни отиваме на море и не искам да го ваксинирам преди морето, пък и да минат жегите. Не е проблем по-късно да се реимунизира до 2 годишна възраст има време.

Общи условия

Активация на акаунт