А пък плод, кашкавал или нещо от рода да пипне - да бе, то е едно такова мокро/студено/странно/лепкаво - не мога хич да я съблазня с такива неща.Да живеят солетите!
А пък плод, кашкавал или нещо от рода да пипне - да бе, то е едно такова мокро/студено/странно/лепкаво - не мога хич да я съблазня с такива неща.
та дано мине номерът. 
)) това е единствената смислена дума която казва като хората 
видях я този уикент - детето говори като голямо дете, пее няколко песнички, казва как се казват тати мама и тя , къде работят, къде е тати , разбира за всичко, което се говори около нея и се включва в разговора с думички, които е разбрала.... абе говори си бая, а е на година и 5 месеца 
И нашия речник не е особено богат вече съм казвала,че най ни се разбира тенкюто,мау-мау,ах-тииии и май това е смисленото.Гърне-немога да го накарам да седна даже на стол,камо ли на гърне.Да ви се оплача вчера като се затича и се блъсна в рамката на вратата и сега е с ужасна червена резка през цялата буза.Той и плака и не,ама аз...Айде да стават по-големи,че да се пазят сами,че побелях съвсем.И моята племенница на тази възраст си говореше с изречения,ама различни са...С нетърпение чакам да си дойдем в България да се порови и моето дете в пясъка,че тука пясъчници няма.Ако искаш детето ти да играе с пясък си купуваш пясъчник и пясък от магазина,но ние сме в апартамент,само това ми липсва 
И на мен ми се струва,че пишем за едно и също детенце.
Моя малък юнак още има белег на коляното.Напоследък е станал доста енергичен.Също така много танцува само да чуе музика и се започва едно кълчене.Онзи ден минахме покрай една заведение,навън хората седнали,чува се музика и моя танцьор спира отпред и
песента свърши и той един такъв разочарован
.Ама нищо де хората добре се посмяха
Ох,май е време да си лягам.Лека нощ!
Иначе празника беше супер. Продължихме в крайна сметка на вън, то на това хубаво време, стои ли се вкъщи?
На моите две глезани най-любимата играчка е едно ужасно парцаливо бебе, от което почти нищо не е останало. Обаче не могат да го поделят, толкова го харесват и двете. На Мина й го подариха може би като беше 2 годишна и от тогава няма пускане. Сега и Тони го хареса и ела да видиш...
А мен ме е срам да го носят на вън, ама кой ме пита.