Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 315
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Ха-ха Ариел* хубаво казано!Аз пак да ви се оплача от моята детегледачка.Вчера ми казва ,че Криси цял ден си мрънкал и пищял за нищо.Аз и казвам,че е от зъбите,докато поникнат всичките,така ще е,2 дни ми беше с Т и кисел,та кисел.Тя обаче ми обяснява,как бил палав,тя ги затворела в някакви ограждения,всички деца стоели,само той си отварял и си излизал.Като ги карала да седят за приказка,само той не седял,а ставал да тича.Ами те тука децата са им като зомбирани,поне тия в детската,не плачат,само седят,послушни.Моето е по-палаво.Трябвало да го наблюдавам да записвам какво го предизвиква и т.н..Престъпник едва ли не го изкара.Ама мнооого криво ми стана.Дотук с нейните 20години стаж.Ама тай си я харесва и е близо иначе досега да съм я сменила сто пъти.Браво на ако-пикащите в гърне-Димфанд newsm10.Приятен ден на всички!

# 631
Аз да се оплача-с  Хриси сме болни-хрема,кашлица,а тя имаше и температура-ужас-дано скоро отшуми,че не можем да дишаме с носа(така тече).Чакам таткото да донесе Коларгола,че поне нейните сополи да се сгъстят,пък аз вече незнам как ще си оправя носа-писна ми от тази хрема.
 Иначе Хриси говори доста-всички роднини,цвете,ко(колело),ябълка,морков,топка,капка и така.Пее,танцува та даже и послъгва вече.

# 632
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Хаха, Виолка, Марина не говори, ама лъже бе....... Ейййййй!  hahaha

# 633
  • Стара Загора
Лелеееее идвам и аз на отчет, че много сте изписали, зор видях докато ви прочета. Ама на крушата на Ники се просълзих, защото нямаше как да се изхиля на глас - всички спят:35: Буриту твоя хубавец е за ресторант, не за детска кухня  Wink

Ники е пършинг - не спира за секунда и аз след него, но що не ми отслабва д-то незнам  Rolling Eyes Любими са му пързалките и чешмичките по градинките - колкото е по-мокър и оплескан, толкоз е по-доволен. Пясъчниците гледам да му ги спестявам за сега, че мен ме е гнус, пък той като "готви" си опитва манджите и като нищо ще лапне.

Уф и сруго щях да пиша, но ми избЕга Embarassed

А, един пресен бисер от щерката - днес за първи път ходи на кино с баща си - гледали са Кунгфу Панда на 3Д и ми разказва - "мамо, изведнъж мечката дойде при мен и аз бързо махнах очилата да видя тук ли е - нямаше я и се успокоих "  Mr. Green

Рапорт даден!

# 634
Сиер  hahaha и аз водих дъщерята на кино в неделя, докато малкият спеше  Wink Гледахме Рио.
Татит, Виолка, лъжат а???  Joy Вилица, хич и да не ти пука какво ти говори гледачката ама ха! #Cussing out Деца са в крайна сметка, не могат постоянно да седят, я!!! Димфанд-браво на сладура  newsm10, ние се гоним и чат-пат го хващам. Като се напикае, се поглежда и бяга  hahaha а за приказването съм казвала и друг път-мама, тата и чат-пат кака. А иначе на неговите години дъщерята вече много добре говореше и правилно, а не бебешки  Wink Ама то пък сега не може човек да и затвори устата! Shocked та затова хич и не бързам  Sunglasses
Виолка  и аз съм родена на 1 юли  smile3521 Днес свърших доста полезен труд. Разкарах малко стока, почистих свинчето и сготвих в един голям гювеч едни чудесиииии  ooooh!, едно пране изпрах и на малкият столчето от колата също. Така че днес съм 6  smile3534 smile3501
Хайде лека вечер на всички!!!!  bouquet

# 635
Здравейте  Hug
Здравейте, не съм се разписвала скоро, но ей ме на. Имах сума ти компютърни проблеми и сега в крайна сметка поне има нет. Накратко добре сме, Яна на детска, Жори напред-назад. Няма ни на 2-ро класиране в яслата, чакаме 3-то ....
Много са напреднали някои дечица вече, кой с говорене, кой с гърне, ние само с хранене  Laughing
Ариел*, хич не е зле бебето, даже и Жори му обърна внимание  hahaha
Слънчев ден ви желая  Sunglasses

# 636
И аз само чета напоследък Embarassed

Мечтая си за почивка на село, не ме блазни морето (особено като си представя пътя до там), но виж някъде на планина с басейнче с кеф бих заминала.

Малката иначе е добре, постоянно е с ожулени колена, защото не спира на едно място.  Фурия голяма е  Вики Белята.
Напредък с гърнето отчитам добър за сега - е все още има по някой пропуск с пишкането, но "крушата" (гледам, че този термин се ползва Laughing) е винаги "под дървото", (т.е. в тоалетната Laughing).
Виолка - надявам се вече сте по-добре! Hug
Сиер - мнооооооооого сладка малката бандитка Mr. Green
Вилица - и според мен не й обръщай внимание, едно дете трябва да си е палаво и игриво.
Стасинка чакаме добрата новина Hug

Не съм много изчерпателна, но малката спи и гледам да не щракам много Laughing

# 637
По-добре сме,но Хриси още кашля и е със сополи(то и аз имам сополи де).Племенникът ми беше с гнойна ангина.В четвъртък ще ходим да видим бебето Grinningдано ни помаха.

# 638
Аз ли не се ориентирам, никой ли не е писал? Sad
Ние сме при баба (майка ми). Детето е добре, аз почивам, чисто е, въздух чист, хладно е на фона на София, въобще не е зле. И разбрах, че много се изморявам от чистене в София и от компютъра. За чистенето ясно, но за фейсбука защо? Основно в него се ровя като съм на линия.
Лъчко го е обзела една свободия, само лети, тича, катери се, и ако може да не го закачам за нищо...Една седмица още и отиваме на море...само да е здрав!
Поздрави от нас и весели игри!

# 639
Димфанд не бъркаш. Имаме затишие отново Laughing Подбрах ги от фейса, разписаха се и пак тишинаа...
Ох, как ми се ходи и мен на море. Ама тази година пак няма, а не сме ходили от 2008. Толкова ми липсва, че чак ми се плаче. Но от другия месец съм на работа. Ние сме добре, халите вилнеят с пълна пара и чак ми късат нервите понякога. Вчера бяхме на рожден ден на открито в парка. Ама то било хубаво бе! Но при нас е изключено- в средата на зимата просто няма как.
Хайде стига ви Laughing! То няма кой да чете!

# 640
Ариел, аз съм тук Simple Smile)) Ама верно с това хубаво време всички живеят по площадките Simple Smile
Ами няма начин, щом трябва да се връщаш на работа... нещата загрубяват. Аз съм от 1ви октомври, ей сега ще отлети времето. Днес питах мъжлето питал ли си е шефа за повишаване и той ми каза, че хич не бил сега моментът. Имало слухове за съкращения, за намаляване на заплати Sad Кривооооо, и в тоя ред на мисли трябва да се връщам на работа, за да не се наложи да ограничим екстрите. Дано все пак са само слухове Sad((
Дятиту е добре. В неделя се прибираме в София и идва свеки...малко да потича по Лъчко, че много ми се е залежала. Наблюдавам го, че не играе с други деца, все тича самостоятелно и страни от тях, от пясъчници, от местата по площадките където са се събрали. И думичка не обелва, а гледам на неговата възраст доста бръщолевят. Дано отприщи по-скоро. Зъби - все още 4, с яднето все още зор, с гърнето - от как сме при баба веднъж не се е изпишкал в гърнето Sad(, за изакване да не говорим.
Рапорт даден.

# 641
Здравейте. Как сте в тези жеги? Ние честно казано излизаме по малко от пролетта, тогава и сутрин и следобед излизахме за по 3-4 часа, а сега гледам макс в 12 да сме в къщи и следобяд излизаме не по-рано от 6, че на Стефани не й понася жегата, независимо че стоим по сенките. Този месец през седмица беше болна #2gunfire, добре поне че се разминахме само с хомеопатия. Иначе много си измени режима, заспива вечер към 22:30 - 23, но мен за лятото ме устройва така. Друго ново пак заобича книжките и по цял ден като сме вътре ме кара да й чета. За говорене има страшно много думи, които е произнасяла правилно, но само веднъж и не ще повече. Имам чувството, че ще проговори от веднъж правилно, но късно, както стана и с ходенето. Започна да свиква да пие от чаша със сламка, иначе от тези шишета за минерална вода с накрайника си пие и й харесва. Един-единствен път успях да я изпишкам на плочките в банята. В неделя сме на мерки и теглилки и да видим кога ще са последните ваксини.

# 642
И аз ви хвърлям по едно око.При нас нищо ново.Вчера видяхме бебчо-върви якичък и си остава за о3.01.2012г. Grinning-добре е,пуснах си и изследванията.И ние не излизаме много.сега свеки се сети да я изведе-ама я предупредих след малко да я прибира,че тука пече..то на нея и е жега,а на мен 2 пъти(не ми понасят жегите)и после след съни т.н. излизаме към 18.00 нищо,че тук пак е горещо.
 Чакам на мъжо да му дадат заплатата,че сме останал с 5лв. двамата(все ги бавят,а оттам ми бавят и майчинството,ние сме колеги)-писна ми от това безпаричие.Поне си сложихме дограма на апартамента,догодина дано изтикаме грубите неща,та да остане обзавеждането.във вторник имам и рожден ден.Друго засега няма.Аз съм тук момичета-във фейса съм писала 1 път-за там нямам време.

# 643
И аз съм тук редовно момичета.Ама май само чета.  Embarassed Какво да ви споделя Мирко започна да става доста общителен,бута се в децата (на неговата възраст) дърпа им играчките а преди не смееше.Добре,че като му кажа и ги връща без да се сърди.Опитвам се да го науча да дава и своите и той го прави,но как да му обясня когато другите дечица не желаят да споделят своите. Thinking С гърнето напредваме много бавно,пиша след сън ака в памперса. Започна сутрин да се буди преди баща си в 7 часа,слиза от леглото и започва да свири на една играчка пиано.... Grinning Това от нас лек и успешен ден   bouquet

# 644
Хайде, който не е разбрал нашата кака вчера стана на 6! Почерпете се за нейно здраве!

Стасина има ли новини около вас?

Общи условия

Активация на акаунт