.Приятен ден на всички!
.Приятен ден на всички!
и аз водих дъщерята на кино в неделя, докато малкият спеше
Гледахме Рио.
Вилица, хич и да не ти пука какво ти говори гледачката ама ха!
Деца са в крайна сметка, не могат постоянно да седят, я!!! Димфанд-браво на сладура
, ние се гоним и чат-пат го хващам. Като се напикае, се поглежда и бяга
а за приказването съм казвала и друг път-мама, тата и чат-пат кака. А иначе на неговите години дъщерята вече много добре говореше и правилно, а не бебешки
Ама то пък сега не може човек да и затвори устата! 
Днес свърших доста полезен труд. Разкарах малко стока, почистих свинчето и сготвих в един голям гювеч едни чудесиииии
, едно пране изпрах и на малкият столчето от колата също. Така че днес съм 6

)) Ама верно с това хубаво време всички живеят по площадките
Кривооооо, и в тоя ред на мисли трябва да се връщам на работа, за да не се наложи да ограничим екстрите. Дано все пак са само слухове
((
(, за изакване да не говорим.
, добре поне че се разминахме само с хомеопатия. Иначе много си измени режима, заспива вечер към 22:30 - 23, но мен за лятото ме устройва така. Друго ново пак заобича книжките и по цял ден като сме вътре ме кара да й чета. За говорене има страшно много думи, които е произнасяла правилно, но само веднъж и не ще повече. Имам чувството, че ще проговори от веднъж правилно, но късно, както стана и с ходенето. Започна да свиква да пие от чаша със сламка, иначе от тези шишета за минерална вода с накрайника си пие и й харесва. Един-единствен път успях да я изпишкам на плочките в банята. В неделя сме на мерки и теглилки и да видим кога ще са последните ваксини.
-добре е,пуснах си и изследванията.И ние не излизаме много.сега свеки се сети да я изведе-ама я предупредих след малко да я прибира,че тука пече..то на нея и е жега,а на мен 2 пъти(не ми понасят жегите)и после след съни т.н. излизаме към 18.00 нищо,че тук пак е горещо.
С гърнето напредваме много бавно,пиша след сън ака в памперса. Започна сутрин да се буди преди баща си в 7 часа,слиза от леглото и започва да свири на една играчка пиано....
Това от нас лек и успешен ден
Препоръчани теми