Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 310
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Ариел, честита рожденничка и тук! Как мина партито?
Катеринка и аз уча Стефани за играчките, че всичко което носи на детската площадка трябва да го дава и на другите деца да го пипнат и че за да си играят заедно трябва да си споделят играчките. И чужда играчка като вземе да я разгледа и да си я върне на детето. И има ефект и гледам, че повечето майки също така си учат децата. Обаче ако някое дете категорично не иска да й даде нещо, за да не пищят я местя на друга площадка. Иначе не виждам как да й обясня защо не й дават, при положение че постоянно й говоря че добрите деца дават и на другите да им разглеждат играчките.
Виолка направо ти съчувствам бременна в жегата, на мен до средата на четвъртия месец ми ставаше много зле от топлото. Дано при теб отшуми по-бързо.
Отчет от вчерашната ни консултация - 88см и 11,360кг. Според мен обаче кг са близо 12, просто тя много шаваше на кантара. Тази седмица сме на ваксина с пентаксина, юли синфлорикса, но ще го отложа за след кръщането на 16-ти. И край с ваксините чак до 6 години.

# 646
Добър ден и от мен  love001 Влизам чат-пат, но се отправям към темите за хотелите и бунгалата на морето. Направо съм луднала тези дни. Постоянно ровя ли , та ровя  Crazy Първо си харесах едни хотели на Слънчев бряг, Албена и Златни пясъци ОИ.Един-два още стоят в главата. После пък моят вика, че е по-добре някъде хем близо до плажа, хем да има и горичка. Да съчетава планина и море, че той хич не го обича  ooooh!А пък тълпите с туристите и реденето на шведските меси или бюфет пък изобщо  ooooh! И не знам вече. Сега гледам разни бунгала на Арапя и тем подобни. Но искам удобства, че един-два пъти едни сме уцелвали  Confused Аз затова се бях насочила към хотелите.
Виолка лесно изкараване на жегите, хубаво че се разхлажда времето чат-пат.
Ариел и тук честито!!!! newsm59  Gift
Е това е засега!!!!

# 647
Ариел-честита Ви рожденничка!да ти е жива и здрава и безгрижно детство и пожелавам!  bouquet
 Да добре,че времето се промени и вече не е така горещо(на мен така по ми харесва).Тук иначе е непоносимо горещо и преди 18.00 не можех да я изведа такъв мор беше.
 Кака Хриси от 2-3 дена рева на моменти доста-последните кътници и дават зор-знаех си,че рано ще я почнат-да избиват и да приключваме със зъбите. Grinning иска и върху мен на половина да спи пък така се сещате ,че не мога да дишам много(днес я поотместих като задряма ама на 2 пъти рев като усети накрая я убедих де.

# 648
  • Пловдив
Виола,честито за бъдещото бебче.искам да те попитам-сега какво майчинство ще вземаш с 2-то дете,по-точно ме интересува не точната сума,а как се определя,въз основа на какви доходи,винаги ми е било интересно  Rolling Eyes

# 649
Мануела ако 45-дневният болничен за второто майчинство започва преди навършването на 2 години на първото дете майката има право на т.нар. застъпено майчинство и 410 дни получава пари колкото за първото дете. За да се ползва обаче майката не трябва да се е връщала на работа. Застъпеното майчинство  е по неин избор, защото ако примерно след годинката се е върнала на работа и заплатата й увеличена в неин интерес е да й се преизчисли и може да вземе по-високо майчинство. Ти как си, отдавна не си писала?
Аз днес ходих на фризьор и съм с нова прическа, но пък преди малко ми падна една пломба и ще трябва да посетя зъболекарката си ooooh!

# 650
Сиси ме е изпревалрила с обяснението за майчинството-много се надявам всичко да е наред с бебето и да ги застъпя.Терминът ми е 03.01,а Хриси е родена на 10.01.А да добавя само-първото дете не трябва да се дава на ясла до навършването на 2г., амайката не само,че не трябва да се връща на работа,но и в болничен не трябва да излиза.
 Да Ви почерпя виртуално за вчерашния си рожден ден!(картинки не мога да слагам).

# 651
Виолка ЧРД, желая ти много щастие и радост!
Честито и на всички малки и големи именници днес!

# 652
Виолке ЧРД! Желая ти много здраве и щастие!
На именниците в темата наздраве! Да сте живи и здрави да празнувате още 100 години!
Ние сме добре. В неделя имахме гости за рождения ден на Мина. Дойдоха свекървата и двамата девери с половинките си. Нямахме възможност за детски рожден ден. Мина получи театър и  страхотни дрехи. Сега постоянно иска да ни изнася представления  Mr. Green
Хубава вечер!

# 653
Голяма клюкарка съм!
Реших да отворя профила на Стасина да видя докъде е и прочетох, че днес е секциото й. Дано всичко мине по вода и си има прекрасно малко бебче! И да се похвали!

# 654
Да, наистина, че тя спомена, че днес й е плановото секцио, стискам палци и с нетърпение чакам новината, ех че е вълнуващооо  Heart Eyes

# 655
Наистина е вълнуващо! Стискам палци!  fingerscrossed
Сега може и да ни се пораздвижи темичката.  Simple Smile

# 656
Момичета, почерпете се и тук! Днес имам Рожден ден.

Стискам палци и аз на Стейсина!! Дано всичко мине благополучно!!

# 657
nikikol82 Честит Рожден Ден,много здраве и усмивки    ura newsm59

# 658
nikikol82 Честит Рожден Ден,много здраве и усмивки и сбъднати желания!  bouquet
Стасина-сега прочетох чакаме  хубавите вести! 
 Аз да се похваля-снощи бебчо мръдна-до преди 5 дни не бях сигурна,но снощи със сигурност беше той-раздвижи се на няколко пъти. Grinning

# 659
А да да каже,че в петък бихме последните ваксини на Хриси-реимунизациите-и вече приключихме с тях!

Общи условия

Активация на акаунт