Катеринка и аз уча Стефани за играчките, че всичко което носи на детската площадка трябва да го дава и на другите деца да го пипнат и че за да си играят заедно трябва да си споделят играчките. И чужда играчка като вземе да я разгледа и да си я върне на детето. И има ефект и гледам, че повечето майки също така си учат децата. Обаче ако някое дете категорично не иска да й даде нещо, за да не пищят я местя на друга площадка. Иначе не виждам как да й обясня защо не й дават, при положение че постоянно й говоря че добрите деца дават и на другите да им разглеждат играчките.
Виолка направо ти съчувствам бременна в жегата, на мен до средата на четвъртия месец ми ставаше много зле от топлото. Дано при теб отшуми по-бързо.
Отчет от вчерашната ни консултация - 88см и 11,360кг. Според мен обаче кг са близо 12, просто тя много шаваше на кантара. Тази седмица сме на ваксина с пентаксина, юли синфлорикса, но ще го отложа за след кръщането на 16-ти. И край с ваксините чак до 6 години.
Влизам чат-пат, но се отправям към темите за хотелите и бунгалата на морето. Направо съм луднала тези дни. Постоянно ровя ли , та ровя
Първо си харесах едни хотели на Слънчев бряг, Албена и Златни пясъци ОИ.Един-два още стоят в главата. После пък моят вика, че е по-добре някъде хем близо до плажа, хем да има и горичка. Да съчетава планина и море, че той хич не го обича
А пък тълпите с туристите и реденето на шведските меси или бюфет пък изобщо

иска и върху мен на половина да спи пък така се сещате ,че не мога да дишам много(днес я поотместих като задряма ама на 2 пъти рев като усети накрая я убедих де.