Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 305
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Похвалих се във фейсбук, но за тези, които не влизат там и тук да се похваля - станах мама за втори път! Бебе Иван се роди на 1 юли, тежи 3,200 кг и е късичък 47 см. И той и аз сме добре, възстановявам се сравнително бързо и чакаме да се приберем вкъщи!

# 661
Честито и тук, Стаси, да ти е жив и здрав малкия юнак! newsm51  newsm32

# 662
stasina и тук честито!!! Да ти е жив и здрав младежът и бързо възстановяване ти желая!!!
viola78 страхотни емоции започват отново  Grinning Grinning preggo  Hands Clap

# 663
stasina,честито!Да ви е жив и здрав!

# 664
Стасина, честито! Да е здрав и да ти носи много радост!
Виола, кои ваксини сложихте? Имахте ли някакви странични реакции? Ние на 29-ти сложихме пентаксина и два дни беше с температура и много сънлива. Сега на 12-ти юли е синфлорикса и мислех да го отложа за след кръщането на 16-ти юли, но личната и без това ми мрънка, че педиатърката много късно го била записала.

# 665
Стасина честито и от мен,желая ви много здраве и дни изпълнени с шумен детски смях . smile3503     На нас ни предстои ваксина сега на 7,дано не е много горещо че имаме час за 13:45  Shockedи съм притеснена как ще я понесе.Като чета тук и слушам познати,май  на всички мъничета така им действа пентаксима.

# 666
4естито, да сте живи и здрави всички
само ме интересува сега как минава ежедневието и с двете деца Simple Smile

# 667
Ами Сиси добре ги понесе ваксините-те и двете бяха в 1 ден(доки ми каза вечерта да дам Нурофен-дадох и),на следващият ден-малко вдигна температура и пак и дадох Нурофен и това беше.Други странични ефекти нямаше.Даже вечерта си я къпахме-нямаше проблем.Температурата може и да е от зъби,че голям зор последните кътници са ни тръгнали.

# 668
Умря темата съвсем...
Виолке какво става с вас?
Къде сте хора?

# 669
 Еееехооо, wavey
Да се разпиша, че и ние изчезваме на балкан. Днес чистих, оправях, стягах багажи и утре тръгваме. Имаме вила в Родопите, там ще избягаме на хладно, че голяма жега се очертава тази седмица. Ще бъдем женско царство - майка ми, двете племеннички и аз с децата. Дано да са здрави и да изкараме добре, че май това ще ни е почивката. Както е тръгнало, ще се разминем с морето това лято, а така ми се ходи  Tired. Вече със сигурност ще се връщам на работа в края на август, ще поработя около месец и половина и след това ще си взема натрупаната отпуска. Та ще откарам вкъщи до към Коледа. Сега пък ми е едно криво, че трябва оставя малката. Майка ми ще я гледа този месец, докато работя, а след това ще видим дали ще се вредим за ясли или пак тя ще продължи.
Ние в края на юни сложихме последните две ваксини - Синфлорикса и Пентаксима. Нямаше този път никакви реакции, но й дадох превантивно веднъж Панадол и й поставих компрес с риванол на крачето.
Това е от мен. Отивам да лягам, че съм гроги. Няма да ви чета известно време, че в оня пущинак /селото имам предвид/ няма обхват дори на телефоните, за интернет да не говорим  Laughing Пожелавам ви приятно прекарване на почивките и много положителни емоции! 

# 670
Ариел добре сме.Тук са адски жеги-и излизаме малко сутрин до обяд и вечер след-17-18.00 часа нищо ,че и тогава е горещо.И ние тази година нещо  ще ни се размине почивката-ще ходим за 2-3 дена на планина(ама нямах това впредвид)-вече така 2-ра година ама какво да се прави-трябва да пооправим бюджета.
 Бебчето вече 2 дни се обажда(мърда),каката е досата палава-глези се ако мине номера.Заради жегите нещо не иска да яде-дне я излъгахме с малко повече от половината супа и то за вечеря,4-5 къшея сандвич и малко таратор-това е за целия ден.Налива се със сок и вода и не иска друго(ама давам,че и тича доста поне да не се обезводни.Тя като е гладна сама си иска.Ама днес поне за вечеря яде.
Чакам да дойде 22.07-дано да видим пола,че все сини дрешки гледам.Този път няма да купуваме много дрешки-ще ползваме повечето от Хриси-те са в неутрални цветове-оранжево,жълто,зелено,бяло(е ако е момче ще купим и някоя синя Grinning).Мисля явгуст да ходя и на ФМ(та да си избера и лекар-май в частната болница си избрах пак да раждам-да ми е спокойно).

# 671
Добро утро!
Куин, направо ти завиждам за балкана. Морето не ме влече, но много ми се ще да избягаме някъде от жегите, например на Пампорово, обаче офертите за планина са много по-скъпи и явно няма да стане тази година. Аз по принцип обичам жега, обаче на Стефани й действа много зле, дори и да сме на сянка и гледаме да се прибираме по-рано на обед и после в басейнчето на терасата. Много се кефи, сутрин с отварянето на очичките иска да го пълним. Иначе тези дни се наложи да пазаруваме покрай кръщенето, другата събота е и ме е яд, че и за тогава го дават жега, ние ще бъдем в един ресторант с градинка от пред, сянка е, ама сигурно пак ще им е топло на децата. Вътре има климатик, обаче е за пушачи, а и няма как да ги удържим вътре, няма детски кът. Предстоят ни и на нас този месец два детски рождени дни. Сестра ми е тук с децата и пада голяма игра. Бебчето й е много спокойно като седна и го държа си разглежда и може и час да откара. Като му се плаче, само леко промрънка. Въобще и не съм очаквала, че има толкова кротки деца и е едно пухкавичко, само за гушкане и мачкане.

# 672
Здравейте. Къде изчезнахте всички? Хайде да изпишем темата, че ще свърши и лятото, а още нямаме лятна.
Ние вчера купихме от мъничките летни колички на Бертони на Стефани, след като ни се счупи триколката и на нея много й хареса. Направо преди това се бях видяла в чудо какво му става на това дете да не иска и пет минути да се вози, нито в зимна количка, нито в триколка, като знам преди как обичаше. Установихме, че триколката й е малка, понеже е височка и крачетата й стоят сгънати и затова се е тръшкала и ревала. А пък няма как да махнем дъската за крачетата и да е само на педали, тя се опитва да кара, но си е малка и се изморява. Дори заспа в нея още преди 9, пренесох я, буди се малко да пие водичка и смених памперса и още спи, това не се е случвало от месеци. Та не винаги тръшкането е от инат, понякога проста не знаят да ни кажат какво им е като не могат да говорят. Иначе баща й викна един съсед заварчик, който направи и триколката, но с нея ще си излизаме само на близо.
Днес сме на детски РД от 11, в събота е кръщенето и ми е доста изнервено покрай него, най-вече заради претенциите на роднини и трябва да призная предимно на тези от моя страна. Като към това се прибави и тръшканиците на Стефани в последните две седмици и от няколко дни и аз пия Седатив. Нищо малко остана, за мен най-важното е детето да е кръстено и все пак да си изкараме добре, а от тук нататък ще правим само детски рождени дни, трябва да почвам да обработвам мъжа ми от сега.

# 673
Здравейте
И аз не съм писала отдавна, но с надежда поглеждам дали някой е писал в темичката Hug
Сиси къде ще правите кръщенето? Ще си изкарате много хубаво и съм сигурна че няма да има никакви проблеми. Празникът е много хубав и ще изкарате добре  Peace

Виолка как се справяш в жегите ? бебчо расте ли? А казаха ли какво ще е бебето/ може и да съм пропуснала/

Стасина честито бебче и от мен. Да е живо и здраво и много усмихнато дете Hug

Ние след една седмица ще пътуваме към морето и от сега си представям какво приключение ще бъде с двамата. Имам въпрос към вече ходилите- заслужава ли си да купуваме малко басейнче за плажа или ще е поредната безмислено покупка newsm78 Чудя се как да ги държим по- далеч от водата, че и двамата обичат да се плицикат  Laughing
Друго какво- болни са и двамата отново и даже от антибиотика не се повлияват. Зачудила съм се откъде да си намеря хомеопат и търся усилено, че ми писна от лекарства ooooh!
И за ваксините да попитам- на Иван му слагаха две дози Синфлорикс между 7-11м. Сега трябва да се прави трети прием, но съм решила да не го слагаме. След втория Синфлорикс ми направи бронхиолит, отит и след 2-3 месеца пневмония, тъй че си мисля да го пропуснем. Не зная обаче да не стане някакъв проблем, като вече сме го почнали newsm78

Ами засега това е от нас. Надявам се да се пораздвижи малко темичката скоро
Усмихнат слънчев ден от нас  Hug

# 674
Здравейте, момичета  Simple Smile
Голяма жега, голямо чудо  Crazy Излизаме по обяд за кухнята и Анди да щурее и после след следобедния сън пак сме навън. Обикаляма махалата. Преди 2 дни ходихме на плаж след като мъжо се върна от работа и сега чакам с нетърпение пак да отидем тези дни, че е много горещо. Ние бяхме болни всички- аз писах във Фейса- и така откарахме 10 дни. Най-зле беше Анди, милото ми то, но важното е, че вече е здрав- защото за тия дни ми побеля косата с него   Sad
Виолка как сте в жегите ?
sisi1974 сигурна съм, че кръщенето ще бъде прекрасно. После ще разказваш и снимки ще чакаме.
Arven Анди много обича да се плацика с една негова "приятелка" на 10 м. в ей такова басейнче http://kasida.bg/detski-basejin-sys-sennik-gybka-intex-326-4940.html Изобщо не искат да излизат от него  Peace Голяма игра пада  Simple Smile
Оф мрънка до после  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт