Градинки, паркове, дръвчета оглеждат се за ЯНУАРСКА-та чета

• 34 647
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте и от мен! Успех на бременеещите и на кандидат бременните. И аз за сега не искам второ Wink Хич не се спрявам, сприхава съм, нервна, параноична, а с две мисля и че ще откача тотално.
Ние бележим успех втора вечер - днес отново Лъчко заспа САМ след къпане. Оставих го в креватчето с бибата и след 30 мин беше заспал по корем. Напоследък трудно го приспиваме - по час и 30 мин ни отнемаше и една вечер изтрещях и го оставих. Човечето, обаче, заспа Simple Smile))))
Не ядем, не говорим и не е фен на пясъчниците, но всички колички и буталки са добре дошли, даже и уолкъра вкъщи преоткри. Лека вечер и весели празници  Party

# 541
Добро утро!! Почерпете се за здравето на дъщерята!  bigdance2 Gift

Честито и на всички носещи имена Елена и Константин!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 542
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ- МАЛКИ И ГОЛЕМИ   bouquet ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ   bouquet

# 543
Още веднъж– ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!!  bouquet
Честито Виола! Много се зарадвах, като разбрах за бъдещият нов член на групата! А между другото, ако се роди точно на термина, ще са на една дата с моята щерка, само че с една година разлика... Grinning
Иначе и ние сме по цял ден по градинките, взимаме играчките на децата, иска да се мокри на чешмичката, ако е възможно нон-стоп   Tired, къса си цветенца и ми ги дава и всичко от земята е в устата...Друго...имаме си вече 10-то зъбче и май други 2 ще излизат отдолу.
Тази вечер ще си ходим на село, за да може свекървата да я гледа, тъй като сме на сватба в съседното градче. Ами това е от мен за сега...Като се върнем, ще разказвам.

# 544
Честито на всички малки и големи именници! Да са ни живи и здрави и много щастливи!

# 545
Честито на всички именници !Да са живи и здрави!
Днес счупих всички рекорди по кихане-и още 20 дена ще гледам повече да си стоя вкъщи,а Хриси с бабаи тате навън.Е, и аз ще се включа ама по-нататък!За съжаление и от тревите кихам и липите ще цъфтят,а от тази година ново двайсет-май и от кестените-ама няма как ще търпя.

# 546
Честито на всички именници- малки и големи   bouquet
Виолка, честито и от мен лека и безпроблемна бременност   bouquet
Аз също отдавна не съм писала, та какво да кажа, малко отчет, Вики е много капризна в последно време, все мрънка за нещо, не мога да обърна внимание на батко й, има 12 зъба, а сега е ред на кучешките, та на това отдавам факта, защото иначе е много добра, хапва от кухнята, хапва плодове вкъщи и любимото кисело мляко с бисквитки Закуска, правя й кремчета понякога с нишесте и прясно мляко
С ваксините сме по план, с батко й изкараха варицела, та и това минахме и дано вече болести да не идват при нас  Praynig
За лятото още нямаме планове, но бързо ще ги начертаем, само да сме живи и здрави  Praynig
На разходка излизаме всеки ден, може само пред блока да е, но сме навън  Heart Eyes
Това е от нас засега, хубав ден  Heart Eyes

# 547
  • София
Не съм влизала тук от цяла вечност... покрай драмите с яслата пък висях само в съответния подфорум  Laughing
Слава богу, Яна я приеха, макар и доста далече, но поне ще е на ясла.

Честито на Виола, много хубаво, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам  Hug

Стана ми много смешно, като четох eola за приключението с шоколадовото яйце, което са имали - и ние наскоро открихме шоколада, правих домашен течен шоколад и ядохме с една лъжица, по принцип ми отказва да яде така каквото и да е, но сладкото си каза думата  Grinning  

Иначе Яна е като всички дечица тук - запозна с пясъка, топките, търкалото... пързалки, люлки - няма претенции детето, важното е да е навън. Още кърмя, ще трябва да спираме по някое време, че няма да ме пуснат с нея в яслата  Mr. Green добре, че от време на време надниквам тук да видя, че има и други ентусиастки, дето кърмят още, че иначе все ме гледат... абе не накриво, ама... странно, да речем  Grinning

Ставам да посвърша още нещо, че сега ще се събуди девойката и свърши свободното време.

Хубав и усмихнат ден     bouquet   

# 548
Привет! Утре още един празник ни чака Simple Smile Ние останахме в София за почивните дни - разходки до зоопарка, купихме си скара и я сефтосахме на терасата - Лъчко помага във всяко начинание. Прочетох някъде , че децата не трябва да се отстраняват от нещата, с които се занимават родителите им - домакинска работа, поправки разни и т.н., за да проявяват интерес и в бъдеще и да не бягат от работа. Та го пускам да се вре където може и не може. Много е зле с яденето - ни ябълка, ни ягода, ни череша, взехме пъпеш и следобяд ще го пробвам. Само трошички хляб и бисквита колкото врабче да се нахрани яде. Малко каша, малко попара, половин порцийка супа с 300 зора най-много и това е. Пробвах го с палачинки, с торта, с пържоли - НЕ и НЕ. В чудо съм се видяла. И сок не иска, вода пие доста. Давам мултисаностол за разяждане уж, но без ефект. Нещо сбърках глобално с това ядене и сега е голяма опозиция. Има 4 зъба, отгоре са се очертали и побелели венците, отдолу - никой! Спи нормално в общи линии, не е крив през деня, стига да е навън или в къщи да му се позволяват всички чекмеджета и врати на гардероби. Друго няма. Тати си е обещал да не се караме и заяждаме тия дни и верно сме голяма хармония Wink През юли ни поканиха на сватба, та ще е гот. В началото на юни ще ходим на 15 год. от завършването на техникум на тати в Старозагорски мин. бани и веднага след това на 10 годишнина от завършването му на университета във Велинград. Лъчко ще го мъкнем с нас, дано не е драма. На цялата картинка баба ми е много зле - агонизира в реанимация след операция на дебелото черво, не бях виждала толкова мъка.
Поздрави и много слънце и усмивки!

# 549
Още кърмя, ще трябва да спираме по някое време, че няма да ме пуснат с нея в яслата  Mr. Green
Защо не оставиш само сутрешното и вечерното хранене? Аз Тони за сега няма да я пускам на ясла, но ще тръгвам на работа и съм разредила до 2 на ден. Може и повече де ако дойде. Вчера за пръв път си поиска . Донесе ми ластика (аз като кърмя се връзвам, че много ми дърпа косата) и вика Ам-ам. Обикновенно си иска само ако съм излязла от банята примерно и ме види гола. Иначе не се сеща. Ако предложа не отказва де.
Мале тук какъв дъжд се изсипва.... Дано да спре, че сме канени на рожден ден и подарък не сме купили още. Добре поне че не сме навън.
Димфанд приятно изкарване! Малкия може  да го мъчат зъби и затова да не иска да яде. Тони не е капризна на ядене (пу-пу) обаче пък трябва да я гоня из цялата кухня и познай къде отива голяма част от яденето. ooooh!
Някой да продава лодки? Май  ще ни трябва една...

# 550
  • София
Още кърмя, ще трябва да спираме по някое време, че няма да ме пуснат с нея в яслата  Mr. Green
Защо не оставиш само сутрешното и вечерното хранене? Аз Тони за сега няма да я пускам на ясла, но ще тръгвам на работа и съм разредила до 2 на ден. Може и повече де ако дойде. Вчера за пръв път си поиска . Донесе ми ластика (аз като кърмя се връзвам, че много ми дърпа косата) и вика Ам-ам. Обикновенно си иска само ако съм излязла от банята примерно и ме види гола. Иначе не се сеща. Ако предложа не отказва де.

И аз си мислех първо така да процедирам, да оставя сутрин и вечер, ама като гледам моето диване, няма да стане. Тя може и по цял ден да виси на мен; ако не я сложа на стола за хранене и не дам пюре или каквото и да е друго, тя може цял ден да си стои на кърма, само дето ще реве, че не й стига, защото все пак не са някакви буйни количества като преди една година. Имам приятелки, които казват, че трябва изведнъж да се спре, докторът също ме посъветва да си намеря научно-популярно филмче как лъвицата отбивала лъвчето - с една лапа през лицето  Mr. Green  Като виждам как реве, когато не й стига кърмата, а е прекалено нервна да яде друго, си представям какво ще е, ако изобщо й откажа... но ще видим де, то няма много време, така че като го измисля, ще докладвам  Simple Smile   

И при нас валя и май ни се размина пясъчника днес... но пък у дома е така овършано след цял следобед игра  Laughing 

# 551
pyari  и Анди е така. Аз бях писала, че имаше период от около 3м.,в които изобщо не се сещаше през деня за кърма- ядеше си от кухнята и само вечер  преди лягане сучеше. През деня изобщо не му идваше на ум и тя почти ми беше спряла. Но след това изведнъж реши, че ще суче и през деня и мине се не мине и вика "Ама ама" и иска да суче. Да не говорим, че е много трудно да го забаламосам и да забрави- и той така като много се изнерви не иска да яде друго и реве със сълзи докато не му дам. А не е злояд в никакъв случай. Просто изведнъж започна да си иска по-често. А и Мама Це и edna ot nas бяха писали, че и при техните деца се е получило същото.Направо незнам какво да правя ? Чудя се дали да не го отбия вече и да давам АМ, но съм раздвоена, защото ми е жал някак си като знам, че имам кърма да не му я давам, а да му правя АМ? От друга страна пък той вече е достатъчно голям, ходи, бърбори и мъжа ми ме пита докога смятам да го кърмя и че изглеждало странно вече  ooooh! Незнам и аз какво да правя  Whistling

# 552
Разредете кърменията момичета и гледайтте да ги нахраните допре(да не прегладнеят и да не искат друго).Съмнява ме ако са сенаханилидобре да искат да сучат.
С Хриси махнах първо сутрешното кърмене-като се събудеше-обличаме се и хайде на столчето.С вечерното повече време ми отне.Хриси не искаше нито кисело мляко,нито АМ(него го плюеше с погнуса).Започнах лека полека по лъжичка -две да яде кисело мляко(това ми беше надеждата).като го прояде и сложих в шишето почти до горе кис.мляко и около 40-50гр.вода-малко топла-да не кажа вряла,че млякото беше от хладилника).Затварям шишето и силно го разклащам-получаваше се леко топъл айрян-и вечери го давах.Една вечер суче,на следващата айряна.После пропуснах 2 вечери сукането и като видяях,че пие айряна и давах него(ама беше март месец).Сега като и топло малко по-плавно сигурно трябва да стане(заради гърдите)-и така .И може би около 20 дена по 2 шишета айрян пиеше-1-то за заспиване и 1-то през нощта.После 1 нощ не искаше нощното шише,а посе ми отказа и това за заспиване.И така стана нашето отбиване.Иначе Хриси беше пристрастено кърмаче-виждах я до първи клас да суче Grinning

# 553
viola78 и като е добре нахранен пак  иска да суче. Според мен не го правят толкова, защото са гладни, а просто обичат усещането и се чувстват спокойни. Както казах той добре си хапва, не е причината в това, че е гладен.

# 554
Ми може и така да е Веселушко-аз само споделих моя опит.Хриси после месец месец и половина като ме видеше гола-и ми сочеше гърдите.Даже на 2-3 пъти се пробва да суче,че и обяснявам,че няма и млякото и в шишето ама тя да си провери Grinning.Е, убеди се и се отказа.
 Успех момичета щом и вие го желаете.На мен лично щеше да ми дойде нанагорно(аз съм и анемична,пък сега и кихам)-и така реших.
 Днес не ми е ден-кихам пък и стомахът ми е разстроен(аз и първият път бях така първите 3 месеца).Дано поне спра скоро да кихам.
 Вчера бяхме в Ловеч в зоологическата градини-на Хриси много и хареса .По-нататък ще кача снимки във Фейсбук.

Общи условия

Активация на акаунт