Ваксини - дискусия САМО за вредата от тях... (тема 16)

• 33 920
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Нека ви цитирам нещо от любимата си книга:

"Главният съвет от автора на тази книга, имащ зад гърба си повече от тридесет години педиатрична и преподавателска практика е: „Не се обръщайте към лекар”!

Възможно е това да ви учуди, но в дълги години на размисъл стигнах до извода, че повечето детски болести не изискват лекарска намеса. А когато се предписва лечение без нужда, то носи повече вреда, отколкото полза."
Препоръчвам тази книга с две ръце на всички, които не са я чели! Има много истини, тъжни истини, независимо че е писана за здравеопазването в САЩ.
Kalifornia, моето дете има педиатър, ходили сме на всички консултации, даже и на прегледи, когато се е разболявал, но това не значи, че съм следвала препоръките на педиатъра или съм купувала и давала всичко, което е изписвал... Какво е НПР?

# 586
  • Пловдив
Ей така! Въобще не искам да попадам в тези среди! Прочети линка който пратих преди две съобщения.
Малката е на 1 г и 9 чесеца.

п.с. Въобще не знам какво е НПР  Joy
п.п.с. Видях какво е нпр - поредното действие с което педиатрите оправдават заплатите се...

Ами то нали е задължително да имаме ЛЛ?? newsm78

# 587
НПР е нервно-психическо развитие.

# 588
Ами то нали е задължително да имаме ЛЛ?? newsm78
Никога не е записван такъв. Единственото, което и се е налагало е да е близо мама, за да цицка и да ходи на разходка навън, когато просто и се дивее Simple Smile

# 589
Момичета ,нахълтвам в темата без да съм я прочела ,но съм много притеснена.Племеничката ми на 6мес.вчера са и поставили две ваксини на веднъж....Снощи вдига 40темп.,много е плакало  милото,днес вече е със сополки и очичките са се възпалили.Ходили са сутринта при докторкота изписала им е хиксалгин,капки за очи и още куп други неща.И всичко това на здраво дете ,нямам думи .Искам да попитам Вие знаетели ,може ли да се слага по две ваксини наведнъж????
 А  по темата ,при дъщеря ми след последната ваксина ,крака и се възпали ,поду.

# 590
  • в матрицата
На мен пък ми трябва лекар, единствено за да прегледа детето, да види гърлото ( аз колкото и да гледам, не мога да преценя червено ли е ) и да го преслуша. Разбира се педиатъра се чувства длъжен да напише рецепта, аз пък не се чувствам длъжна да я изпълнявам  Mr. Green . Та, аз определено имам нужда от ЛЛ, но само за преглед.

# 591
  • в матрицата
simona.85 , да вече слагат 2 ваксини наведнъж... горко им на децата!!!

# 592
Момичета ,нахълтвам в темата без да съм я прочела ,но съм много притеснена.Племеничката ми на 6мес.вчера са и поставили две ваксини на веднъж....Снощи вдига 40темп.,много е плакало  милото,днес вече е със сополки и очичките са се възпалили.Ходили са сутринта при докторкота изписала им е хиксалгин,капки за очи и още куп други неща.И всичко това на здраво дете ,нямам думи .Искам да попитам Вие знаетели ,може ли да се слага по две ваксини наведнъж????
 А  по темата ,при дъщеря ми след последната ваксина ,крака и се възпали ,поду.
Толкова е тъжно това, което описваш Sad

Ако питаш доктори - няма проблем и 5 наведнъж.  Ако питаш доктори пак - не е добре повече от една.

п.с. прочети само до една страница назад...

# 593
Аз съм нова тук и затова да питам... Embarassed.
Suzza, този доктор от аватара ти какво общо има с текста под него?

# 594
На мен пък ми трябва лекар, единствено за да прегледа детето, да види гърлото ( аз колкото и да гледам, не мога да преценя червено ли е ) и да го преслуша. Разбира се педиатъра се чувства длъжен да напише рецепта, аз пък не се чувствам длъжна да я изпълнявам  Mr. Green . Та, аз определено имам нужда от ЛЛ, но само за преглед.
Това е и моята логика  Mr. Green
 Peace

# 595
  • в матрицата
ако попаднеш при него, ще разбереш...

# 596
Това е и моята логика  Mr. Green
 Peace
И моята е такава  Peace Хубавото е на нашата ЛЛ че е млада, добре информирана и се интересува от нетрадиционна медицина.Знае много добре нашето виждане и "говори на нашия език".Така че по някой път ни дава и някой ценен съвет.Тя е от рядката порода доктори  Peace

# 597
ако попаднеш при него, ще разбереш...
Аз съм попадала при него и разбрах, че е човек, с който не може да се говори и явно му доставя удоволствие да тормози някоя измъчена майка, но за въпросните 100-130 нищо незнам - любопитно ми е да науча повече(може и на лични ако ви притеснява нещо), въпреки, че горе-долу се досещам!

# 598
Кой е този лекар?

# 599
  • в матрицата
Еееее, как кой, явно не сте навътре в спора за ползата от ваксините   Mr. Green .Атанас Мангъров - бягайте надалеч от него - некъдърен и алчен

Общи условия

Активация на акаунт