разранена брадавица

• 6 187
  • 8
  •   1
Отговори
  • все тук
Здравейте, тази вечер докато подстригвах мъжа си с машинката, му разкървавих една брадавичка на врата. Притеснена съм - опасно ли е? Не смея и да му кааж, че ще ме овика. Как да постъпя?

# 1
Не се притеснявай, особенно ако е от тези които висят на краче. Имам познат който дори си ги отскубва сам  ooooh! Но това не значи че така трябва да се постъпва! Хубаво е ако имате пудра Топоцин - да се напудри местенцето.

# 2
mnogo zavisi ot vida na bradavicata az sa6to imam 2 no ot tezi malkite te sa bezobidni daje imah treta koiato sama si skasah predi godini e?o6te sam jiva

# 3
  • все тук
Благодаря ви за успокоението, от този тип са. Надявам се да няма последици, пу-пу!

# 4
ne se pritesniavai 6tom dosega ni6to ne mu e stanalo zna4i niama za kakvo da se pritesniava6.Tozi tip bradavici sa savsem bezobidni
 Simple Smile

# 5
zdraveite momi4eta,iskam da vi popitam ot 3 godini nasam imam bradavici na racete i s kakvo li ne sum gi tretirala nepomaga i tova e. podelete opita si,te sa ploski bradavici,imam daje edna i na ednata sramna ustna neznam kakvo da pravq

# 6
  • BG
Мажеш със сок от растението Змийско мляко, точно сега расте, виж го в Гугъл. Сокът е с оранжев цвят. Така излекувах брадавиците на сина си преди няколко години. Не са се появявали отново.

# 7
  • София
Може и да ги намажеш със стрит тебешир,объркан с пчелен мед.

# 8
zdraveite momi4eta,iskam da vi popitam ot 3 godini nasam imam bradavici na racete i s kakvo li ne sum gi tretirala nepomaga i tova e. podelete opita si,te sa ploski bradavici,imam daje edna i na ednata sramna ustna neznam kakvo da pravq

Отиваш в дерматологичен център и ти ги маха лекар дерматолог с течен азот или с лазер. Не е кой знае колко болезнено и след 10 дена ЗАБРАВЯШ че е имало брадавици.

Общи условия

Активация на акаунт