Мъж Телец - 4

• 41 453
  • 804
  •   1
Отговори
# 735
И моето теле флиртува с разни девойки пред мен. А пък аз никога не съм ревнувала, ама никога. Но сега се побърквам от ревност. Какво ми направи тоя човек не знам. Даже днес се изложих ужасно и му направих сцена на ревност. После му се извиних, ама какво от това, като се посрамих така. Не приличам на себе си направо.

# 736
ОХ, понякога се чудя дали всичко е така, както аз си го интерпретирам, или е само в моята глава. Дали наистина са толкова верни, или си правят каквото си искат и само ни залъгват? newsm78

# 737
Tarpelivka ама вие поне имате връзка, а аз изпитвам платоническа любов към моето теле и не ми е ясно какво ще стане с нас, тази година завършваме, той заминава в чужбина и просто не се знае... Sad А иначе искам да ти кажа,че няма причина да ревнуваш от жението в обкръжението му, а още по-малко такива леки момичета. Щом го прави пред теб, значи е безобиден твоя човек. Той ако искаше нещо с тях, щеше да си го прави насаме Wink Няма от какво да се притесняваш, ти си стойностна жена с принципи, мисля,че той те цени Simple Smile А иначе мисля,че телците нарочно си ги правят тия неща да карат жената до тях да ревнува, щото така си я проверяват. За тях ревност=любов. Ако не го ревнуваш значи не го обичаш. Иска да се увери, че продължава да е важен за теб. Нали знаеш: "Жена, която не ревнува, не си струва!" Wink

Съни благодаря за моралната подкрепа миличка ,но той категорично ми заявява че не иска да го ревнувам че така съм го шашкала ,а няма да говорим как го е ударил хормона тия дни - какво му стана незнам , не съм го виждала чак в такъв образ  Rolling Eyes . Флиртува със някакви пикли , пуска едни коментари , изпраща им сърца , целувки , незнам но моята логика и интуиция досега не ме е предавала. Не разбирам каква е тенденцията на всичко това,  тест ли е за мен или деликатно иска да ми каже че иска да приключим.

# 738
vesela76 ами отдръпнал се е. Те всички така правят. Тва, че ти е подхвърлил, че иска да се ожените, не значи, че действително го иска. Може да те е пробвал. Трябвало е да подходиш предпазливо и да си провериш нещата. Нз всички телци като им се дърпаш те преследват, а като им се предоставиш на тепсия-бягат. Искат да им бягаш, той моя постоянно ми вика, че обичал да му е трудно, там била тръпката. Ама аз се уморих, не мога да му бягам вечно, искам да имам сигурност Sad Искат също за дадено нещо идеята да идва от тях, а не ние да ги пришпорваме.

Не се е отдръпнал. за това съм сигурна. Но аз му бягах цели 4 години и сега като ме хвана какво? - пак ли да бягам? И егати и подхвърлянето - няколко пъти - искам ти да си моята жена; с теб животът ми ще е по-сладък; да вземе да се оженим - 2 пъти; казала ли си на майка си за нас;

# 739
 tarpelivkata ако един мъж не иска да е с теб, просто няма да е с теб! Щом е с теб, значи го иска! Нз какво цели. Търси внимание от теб, защото долкото разбрах ти си сдържана и не правиш сцени на ревност. Но не съм сигурна, че трябва да търпиш такова отношение. Аз ако съм просто ще го оставя сам да си флиртува с тях и ще се махна. Няма да стоя там да ме прави на палячо.

# 740
а ние сме така от два месеца и вече съм ужасно уморена от тия му игрички. ако така ще продължава и занапред, пък ако наистина и заживеем заедно и той ми  прави същите номера, просто мисля да приключа с тая работа още сега. само някой да ми даде идея как даго направя това? как да се откопча от него? преди ви молех за помощ да ми кажете говори ли ми сериозно, сега моля за идея как да приключа тая история.
извинете ми за несвързаните изречения, ама съм много развълнувана и не ми вървят правилно мислите  Grinning

# 741
Няма откопчване, не виждаш ли, че всички жени в този форум сме в едно и също положение. Ти ако се опиташ да го разкараш, той ще направи мн повече, за да се приближиш отново. Това е! МН са опасни. Малко манипулаторчета. Щом усети, че не ти е безразличен и гледай какво става. Ще си те върти както може. Затова правилната стратегия е да не му показваш до колко се интерсуваш от него. Нито прекалено студено, нито разгорещено, а умерено.

# 742
Няма откопчване, не виждаш ли, че всички жени в този форум сме в едно и също положение. Ти ако се опиташ да го разкараш, той ще направи мн повече, за да се приближиш отново. Това е! МН са опасни. Малко манипулаторчета. Щом усети, че не ти е безразличен и гледай какво става. Ще си те върти както може. Затова правилната стратегия е да не му показваш до колко се интерсуваш от него. Нито прекалено студено, нито разгорещено, а умерено.
ха ха ха ха ха ха  Laughing
малки енергийни вампирчета. едвам се отървах от едно, та налетях на друго  Laughing

# 743
Тя тенденцията "ако му бягам, той ме гони, ако се успокоя, почва да се дърпа" май май си важи за всички мъже... хем сърби хем боли, драго ми е Simple Smile

# 744
tarpelivkata ако един мъж не иска да е с теб, просто няма да е с теб! Щом е с теб, значи го иска! Нз какво цели. Търси внимание от теб, защото долкото разбрах ти си сдържана и не правиш сцени на ревност. Но не съм сигурна, че трябва да търпиш такова отношение. Аз ако съм просто ще го оставя сам да си флиртува с тях и ще се махна. Няма да стоя там да ме прави на палячо.

Е като съм сдържана ме предизвиква ,като покажа малко чувства и внимание ми казва "не се влюбвай" , като му противореча не му харесвало това - вече незнам в какъв образ ме иска - поне да ми каже какво очаква от мен а не да ме държи в неведение за всичко , това ме уморява вече - накрая ще си пасувам и какво му дойде . Grinning

# 745
[quote author=tarpelivkataми казва "не се влюбвай" ,  и моя мьж така ми казваше,и след години ми обясни че това означава-влюбиш ли се това е завинаги и няма да те остави да избягаш,няма край или раздяла.а пак аз тогава си мислех че не ме обича. Laughing

# 746
mimi al я разкажи повече за вашата история, че ми стана инетерсно Simple Smile Е добре, аз например като споделих на моето теле, че съм влюбена в него, това означава ли, че дори и сега да изглежда сдържан към мен, рано или късно ще се върне към мен?  newsm78

# 747
[quote author=tarpelivkataми казва "не се влюбвай" ,  и моя мьж така ми казваше,и след години ми обясни че това означава-влюбиш ли се това е завинаги и няма да те остави да избягаш,няма край или раздяла.а пак аз тогава си мислех че не ме обича. Laughing

много хубаво  Grinning

въпреки проблемите ми с моят телец, мисля, че и при мен е завинаги. просто го чувствам. това, че откакто го познавам той не се отказва от мен, въпреки номерата му, съм сигурна, че има чувства към мен и то не какви да е. може би се страхува да си признае пред себе си за тях и затова да се държи така.

# 748
Редбул хайде включвай се че стана пак  напечено с вас мъжете Телец - помагай , давай съвети имаш много правилна преценка . Grinning

# 749
Момент да Ви прочета всичките Grinning

Общи условия

Активация на акаунт