SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 456
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Готови ли сме за довечера, дами?   Hug

Поздрав с лошо Сами, за загрявка.

Заредила съм си бутилка вино, детето си има нов пъзел за да не ми скача на главата, само трябва да образувам вечерята и 7 часа съм тук!

Ммм, Бела, мерси за десертчетата. Аз не мога да си избера, така че само че си гризна по малко от всяко... Twisted Evil

# 121
Охх,Инче как ми повдигна настроението с това клипче  hahaha hahaha hahaha Това прикрито помирисване на подмишница на Джаред не го бях виждала  hahaha hahaha hahaha

Малко спамче  Embarassed
Izi На мен Ременбър ми много ми хареса,промениха ми се възгледите за Патинсън  hahaha,но всеки с вкуса си,гледай пък ще видиш  Wink Peace

Импалка ме подсети .... тази вечер е купона (като всяка вечер), а пък аз правех планове да си лягам рано  Joy

Бичи никакво лягане рано  Crossing Arms ,тази вечер ще кукуригаме заедно тука  Hug

Ауу Еми  Hug Лошо Сами лошо  Two Hearts

# 122
Маме Hug, тук съм, няма да лягам .... сега приготвям вечерята на детенце и после изпращам мъжо на работа ( какъв късмет, че днес е нощна ..  smile3508) и след 21 часа съм с вас. Еми  Peace аз Ще ти правя компания с винцето  Wine Glass.
Ай де момичета до после. А на другата групичка, приятно изкарване тази вечер и чакаме снимки  Hug

# 123
Импалка преди малко забравих да кажа че песничката е върха http://www.youtube.com/watch?v=8AEU5pBxY6E  newsm51

Бичи  Hug чакам с нетърпение и от сега почвам да загрявам  Grinning

# 124
Значи след един час. ОК.
Поздрав дотогава: Shannon Noll – Drive

I've got a car
I've got a big black shiny car
[…]
Let’s drive

# 125
Значи след един час. ОК.
Поздрав дотогава: Shannon Noll – Drive

I've got a car
I've got a big black shiny car
[…]
Let’s drive

fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu Импалка аз Ще ти пригласям ..... мерси за поздрава  Hug

Ето и един подгряваЩ поздрав и от мен (песничката ми е много сладка)

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 20:37 от bichito

# 126
  • В средата на времето

Ух, това е страхотно Heart Eyes

И аз ще пия вино Grinning От мен малко нещичко към виното:

# 127
Очертава се изтънчен купон  Grinning  Аз сега се завърнах към домашния комп, тук съм и ще карам на кафе. Малко съм размазана от вторник тъп ден  ooooh!, но ще съм тук. Последните снимки на троицата, постнати от Бела, са направо като живи  Grinning  За малко да щипна Сам по носа  Mr. Green

# 128
Хайде,купонджийки къде се губите аз вече си сложих шапката   Mr. Green

# 129
Хайде момичета ... сипвам винцетооооо ,

режа мезенцатаааааааа
цък

Чакам ви ...........

# 130
Импалка преди малко забравих да кажа че песничката е върха
Ух, това е страхотно Heart Eyes

Радвам се, че ви е харесала Grinning . Ако не беше спамене, можех да ви пускам повече неща. Засега успявам да се въздържа Mr. Green .

bichi,
Tези мезета съвсем ми блокираха умствената дейност hahaha .

# 131
  • В средата на времето
Би, как ме измамИ  Joy Гледам плато с апетитна мръвка, цъкам за по-голяма уж, за да питам  дали е прошуто това и изведнъж ми се явяват някакви други мръвки Crazy Joy

# 132
Би, как ме измамИ  Joy Гледам плато с апетитна мръвка, цъкам за по-голяма уж, за да питам  дали е прошуто това и изведнъж ми се явяват някакви други мръвки Crazy Joy

hahaha hahaha Аз първия път не се усетих като цъкнах,чак повторих  Mr. Green

Импалка ако не успееш да се въздържиш аз и Izi (предполагам) няма да имаме нищо против  Mr. Green

# 133
Ако искате прошуто ... заповядайте, а ако искате "Прошуто"  newsm53 заповядайте  и сиренцето

И Импалка ... мила .... отпусни душата и пускай на воля . А с всеки муз. поздрав, го придружавай със снимка и така няма да е спам  Mr. Green

Маме предполагам ти си тази в гръб от лявата страна на Кас, а Мирка е от дясната  newsm78
я бързо да признават другите две кои са ......  Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:05 от bichito

# 134
А, Маме, ти да не повториш? ИзкЮчено Mr. Green !

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт