SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 543
  • 735
  •   2
Отговори
# 465
  • В средата на времето
Апокалиптик, просто се завърнах към един от старите си аватари, нотинг спешъл. Wink

Когато се появи за първи път в темата беше пак с аватар на агент Скъли, нали? Simple Smile Нещо такова ми се върти из спомените Laughing (на които не може да се разчита кой знае колко де Crazy )

Ох, пак го отдадохме на откровения  Mr. Green

Да, става едно захаросано, но не неприятно лепкаво Grinning

# 466
А относно сериала, да кажа и аз (не че някой ме пита). Най напред видях Дийн в подписа на  newsm78 не помня коя потребителка беше (гласеше don't fuck with me Im dangerous), от едното любопитство влезнах в темата, иииии започнах да  го гледам онлайн.

Този подпис е на Мона-Лиза от Здрач темата, тя все още си е с него и не го сменя за нищо на света  Joy
Между другото тя е и една от "виновничките" да загледам братята, тц, не ставаше останалите да водят разгорещени разговори за Уинчестърови, аз да мълча, ...та така.

# 467
Ами явно повечето от нас СПН е било отдушник в труден момент...

както казва Галето, при мен също беше не толкова от външни фактори, а от собствената ми лудост

благодарение на вас обаче до такава степен се побърках по Сам и Дийн, че забравих за първоначалното ми вътрешно побъркване Simple Smile

Най напред видях Дийн в подписа на  newsm78 не помня коя потребителка беше (гласеше don't fuck with me Im dangerous), от едното любопитство влезнах в темата, иииии започнах да  го гледам онлайн.

това ще да е била Мона от здрачната тема... абе и аз го гледах там, ама никак не ми се видя хубав... даже ми пускаха едни снимки по хавлии с една топка за ръгби май беше и едни излегнати на пода полу-гол, пак не се изкуших (то тези снимки после се оказаха манипи)...

Но когато почнаха да падат една по една в здрачната тема - Инчето, Дани... и накрая и Мирка като се предаде и почна да ме навива колко било яко и накрая като ми каза, че има и Бела... и се реших да гледам и това е...

след това попаднах на вас и край!

Гледахте ли анимето, между другото?

аз още не съм, просто не мога да преглътна гласът на Дийн... за мен това е едно от топ 5 най-хубави неща в сериала... този глас.... той защо не се е дублирал сам

До 29-ти имаме време да му го вдигнем. Нека не тъжи.

ще му го, и още как.....

ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ С ЛЮБИМАТА МИ ГРУПА!

# 468
Апокалиптик, просто се завърнах към един от старите си аватари, нотинг спешъл. Wink

Когато се появи за първи път в темата беше пак с аватар на агент Скъли, нали? Simple Smile Нещо такова ми се върти из спомените Laughing (на които не може да се разчита кой знае колко де Crazy )
За голямо мое съжаление не съм била в темата от началото. Та отвреме-навреме се връщам назад и честно казано много се забавлявам Grinning Защото тук са всички, които в момента познавам, а и Лили, Цвети, Мона. Има и някои, които пък ги няма, но то си е нормално...

И като има такъв момент на откровение кой кога е започнал, нека и аз се изкажа. Сигурно аз съм единствената, която я навиваха толкова време да гледа СПН и накрая казах - оффф, добре, дай да го видя това нещо. Е, първите минути на първата серия и..... край - любоффф от пръв поглед. На Мона трябва специален подарък да правя по случая  Grinning, защото ми продупчи главата от приказки за сериала...
После дойдох тук - и няма излизане Heart Eyes щот ви обичам Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 20:53 от Apocalyptic city

# 469
Бичи, аз си мисля, че те е впечатлил навремето подписът на Мона Лиза, ааа Бела го е казала вече, май тя още е с него  Joy  Аз харесах тази тема именно заради вас  Hug  Сериалът си е едно на ръка, както и Сам  Grinning   С една дума общността тук и в другата ми тема ми помага да успявам да си живея живота и да се справям някак с кризите от всякакъв род. Дупки, депресии, отговорности, очакваното от мен ... като героиня на филм ще кажа - "сложно е" и бягам насам, и вместо да мисля и се притеснявам за неща, които не зависят от мен, превключвам на тукашната вълна. И така, засега  Simple Smile

Явно споделяме, време за разкриване.

# 470

Ъхъ, правилни са ти спомените. Simple Smile

Брей, че сте скоростни в писането! Wink)

Хехе, Здрачната тема си спомня как се е приобщила към Супернатуралната - that's what I call a revealing evening! Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 20:55 от Dana_Scully

# 471
Сега ще ви разкажа моята история със ‘Supernatural’. Приемете я като ‘Тiramisu'’ Laughing .
Февруари 2007 отиваме с годеника ми - все още тогава - на екскурзия в Рим. Прибираме се вечерта и аз решавам да видя какво има по телевизията. Пускам на RaiUno и бум! виждам две невероятно красиви момчета, при това явно герои Heart Eyes . Ииии... Дамм Blush ... Излъчваха по един епизод на седмица, така че изгледах още 2-3 освен първия, който по-късно разбрах, че е и пилотния. Прибрахме се и в съответния ден вечерта се зареждам тръпнеща Wink пред телевизора за поредната доза. Да, ама не: започна ‘Тhe road so far’ и после цък – черен екран, ‘щото италианците блокират, не излъчват някои предавания извън страната. Побеснях Twisted Evil . Заседнах пред компютъра и не мръднах оттам, докато не намерих сериала онлайн. Оказа се, че в САЩ върви вече втори сезон, но устисках да изгледам първо първия и после вече започнах да следя всеки епизод всяка седмица. И така от средата на втори сезон насам. Успоредно четях всичко свързано със сериала: актьори, екип, легенди за гадините, които ловуваха.
Не мога да определя какво точно представлява за мен любимия ми сериал. Факт е, че не гледам почти нищо друго. Когато свърши сигурно ще започна някой друг, но ‘Supernatural’ ще си остане първата ми голяма серийна Grinning любов, която ме съпътства от крехката и впечатлителна възраст от почти 27 години досега.
Teмата във форума открих едва миналата година, абсолютно случайно, но не съжалявам. Мога да съжалявам само за това, че не ви познавам лично, но и това ще стане някой ден, надявам се.

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 03:41 от Impala

# 472
  • В средата на времето
Явно споделяме, време за разкриване.

Направо сме седнали в кръг на едни столчета и си говорим ли говорим Joy

Ъхъ, правилни са ти спомените. Simple Smile

Party ще отложа още малко пиенето на Гинко Билоба значи Joy

П.П...а как беше ника на едно момиче, което беше започнало да гледа SPN, но много страшен и идваше първи сезон и питаше дали и занапред ще си е такъв страшен? Simple Smile Тя май не е писала много отдавна.

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 21:07 от Izida

# 473
Вярно, беше на Мона Лиза .... ама е много як. Не знам заЩо  newsm78, ама тоя подпис и оЩе един, гиф на Дийн от епизода с вампирите ... дето камерата се върти около него и отблясъка на слънцето ... ммммммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дейна мен много ме кефише аватара ти на Парис. Беше толкова ....  newsm78 не мога да намеря точния израз ... елегантно секси  Blush

# 474
Вярно, беше на Мона Лиза .... ама е много як. Не знам заЩо  newsm78, ама тоя подпис и оЩе един, гиф на Дийн от епизода с вампирите ... дето камерата се върти около него и отблясъка на слънцето ... ммммммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дейна мен много ме кефише аватара ти на Парис. Беше толкова ....  newsm78 не мога да намеря точния израз ... елегантно секси  Blush

Парис?? Бичи, не ме стряскай, моля ти се, че предишният ми зимен аватар бил на Парис (Хилтън предполагам имаш предвид). Това на снимката беше нечие бяло кожухче и моето лице. Simple Smile

P.S. Ммм, онова гифче от вампирския епизод, дето камерата си играе със слънчевите отблясъци по лицето на Дийн и на мен ми е много любимо! Дженсън какъв поглед вади там само! Heart Eyes

Импала, страхотна история! Успокоявам се, че горе-долу при всички ни началната фаза на пристрастяването е преминала еднакво бурно и не ни е давала мира да гледаме нищо друго (бях се притеснила да не съм само аз). Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 21:57 от Dana_Scully

# 475
  • # супернатурална #
На мен пък много ми се иска когато СПН свърши, да намерим начин да поддържаме темата в сегашния състав. Дали ще си правим уговорени повторения, а после щ коментираме, или ще обсъждаме новите изяви на момчетата-няма значение, важното е да запазим колкото може повече това, което имаме- нашето виртуално семейство  Hug Ауу, Изи, при мен вече прокапа захарен сироп, ама точно така го чувствам.  Grinning

Белс, много идейни подпис и аватар  Peace
Инче, това слънце отдолу..вътре..в колата, де, легално ли е? Да знам да се самобичувам ли като точа лиги или е разрешен улов  Mr. Green

# 476
Ъхъ, хубаво ще е, когато сериалът свърши, отново да си поддържаме контакт тук - ще намерим с какво да се занимаваме - доказали сме, че умеем да преживяваме адските периоди, в които сериалът ни почива, какво ни пречи, както казва и Галчето, да си организираме гледания на предишните сезони? После ще си ги предъвкваме отново - на всяко гледане нови неща се забелязват.

Аз пък нямам търпение за каубойския епизод, който го изместиха с една седмица и няма да ни покажат най-напред него, както беше обявено, ами ще започнем на 15 април с My Heart Will Go On. Simple Smile
Tова разбира се никак не ми пречи да си подгрявам с hot-cowboys
Бичи, ти като по-веща във фотошопа, дали не можеш да направиш Дийн или Сами да изглежда така, м?

# 477

Парис?? Бичи, не ме стряскай, моля ти се, че предишният ми зимен аватар бил на Парис (Хилтън предполагам имаш предвид). Това на снимката беше нечие бяло кожухче и моето лице. Simple Smile

Нееее преди него .... както и да е , може аз да се бъркам за ПАрис Хилтон, но много ми преличаше на нея.

Представяте ли си след мнооооого време (години, години) все оЩе да съЩествува темичката ни, но вече да може да си правим и 3D или 4D среЩи .... и вече да сме с батунь'нти ...

...
Бичи, ти като по-веща във фотошопа, дали не можеш да направиш Дийн или Сами да изглежда така, м?

Само да преспа детенце и Ще се пробвам  Peace

# 478
  • # супернатурална #

Представяте ли си след мнооооого време (години, години) все оЩе да съЩествува темичката ни, но вече да може да си правим и 3D или 4D среЩи .... и вече да сме с батунь'нти ...

Оо, да! Ще изглеждаме така, но ще се чувстваме така, и все още ще ни се иска да правим това  Joy

# 479
Галче, това е от пети сезон, тоест 2004 г., тоест, той е на 22. Почвай да точиш, ако искаш, напълно законно е  Grinning  Но не се увличай много, чу ли? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт