SUPERNATURAL – ‘Demons are just ghosts with an ego’

• 25 528
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
От снощи до сега гласуването се е качило с по 10-тина процента в полза на Джаред и Дженсън и с около 6 в полза на Миша. Продължаваме в същия дух. Simple Smile

Специален поздрав за най-отдадените фенове на сериал в света:

# 451
  • В средата на времето
Разликата между Джаред и този Джъстин е много малка нещо Crazy Smallville толкова ли е популярен? Rolling Eyes
А щеше да бъде много интересно ако бяха сложили един срещу друг Дженсън и Иън от Дневниците Simple Smile Да видим на международно ниво как щеше да се развие съревнованието, защото на местно и локално ниво - Дийн vs Деймън (тук) -  Дийн води Grinning

# 452
Обедния (вече) рапорт/ гласуване дадено .... Макара Дженсън да е с няколко единици по малко от Иън  Heart Eyes (макар и него да харесвам, при това много, предпочитам Тренера да е на 1º място)
Благодаря за кафенцето и закуска на Изи Hug и за здравословното хапване на Галетоооо  Hug. По късно ще си взема и от ябълката  Mr. Green.

...
А щеше да бъде много интересно ако бяха сложили в един отбор Дженсън и Иън от Дневниците Simple Smile

О даааа, наистина щеше да е много интересно ... но пак нямаше да се двоумя ... Тренера преди всички  Heart Eyes

P.S.  Дейна  Heart Eyes  видеото е невероятно .... де да можеха да видят и нашите писания тук и във FB ...

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 14:19 от bichito

# 453
В следващия тур може да се надяваме на Дженсън срещу Иън, ама пак Тренера ще отнесе трофея и ще дисквалифицира синеокото вампирче. Simple Smile Само дано не се случва да слагат Дийн Vs. Сам, както се е полчило този път - Деймън vs. Аларик, щото гласуването ще е много трудно и в крайна сметка няма да се излъчи финалист - 50/50 ще остане и за двамата.

P.S. Бичи, радвам се, че ти е харесало. Всъщност, писанията ни от ФБ са във видеото - моя приятелка оттам Манди Дилън (която е и модератор на групата SupernaturalSeriouslyAwesome е автор на видеото. Много е права мацката!) Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 14:25 от Dana_Scully

# 454
И аз гласувах Джаред още малко и ще го минат  Confused Срамота  Sad

# 455
Dana,

Чудесно клипче Heart Eyes . Благодаря   bouquet .
Горда съм, че съм част от тази общност. Е, не точно тази й част от клипчето, но все пак.

Уффф, цял ден се опитвам да му вдигна на Джаред котировката, Галче, но не става.

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 17:45 от Impala

# 456
[
Уффф, цял ден се опитвам да му вдигна на Джаред котировката, Галче, но не става.

И на мен не ми се променя,явно не може да се гласува по два пъти  Thinking

PS:пък като се замисля няма никаква логика,защото сега пробвах да гласувам няколко пъти от друг компютър и друго IP

# 457
  • # супернатурална #
Трябва да може, да вървим групово да му го вдигаме рейтинга. Аз поцъках десетина минути, за сега нищо, но не съм се отказала.
Дейна, много мило клипче. Като го гледах и се замислих какво означава за мен сериала и обсебеността ми към него като цяло. Онзи ден, когато Розето пишеше за дупките, се сетих, че точно в такъв мномент за мен попаднах на СПН, а после и на вас. Бях в етап на търсене и съмнения, породени не толкова от реални събития, колкото от тихата лудост в мен  Mr. Green От доста време насам, единствения сериал, в който се вкарвам е СПН и ми е много конфортно. Направо не ми се мисли до къде щях да я докарам, ако не бях попаднала на него-моето хапче за добро настрение.

# 458

До 29-ти имаме време да му го вдигнем. Нека не тъжи.

PS. Под секрет да ви кажа, много съм доволна от това как върви нашата анкета.

# 459
Като го гледах и се замислих какво означава за мен сериала и обсебеността ми към него като цяло. Онзи ден, когато Розето пишеше за дупките, се сетих, че точно в такъв мномент за мен попаднах на СПН, а после и на вас. Бях в етап на търсене и съмнения, породени не толкова от реални събития, колкото от тихата лудост в мен  Mr. Green От доста време насам, единствения сериал, в който се вкарвам е СПН и ми е много конфортно. Направо не ми се мисли до къде щях да я докарам, ако не бях попаднала на него-моето хапче за добро настрение.

Галче, то май всички си имаме причини да се въвлечем доброволно в тихата лудост, наречена "Supernatural Fandom". Все пак никой не ни кара да търсим инфо, да постваме клипчета и да обсъждаме сериала и момчетата, но ние си го правим така или иначе.
Иначе това за дупките сте прави - откакто ви намерих, да знаете, че вече не веднъж ви ползвам за "бягство от реалността" и място, където да се поразтуша от простотиите и да си поговоря с някой за неща, които обичам и които ме отпускат. Миналото лято минах през много тежък период и благодарение на вас оцелях. Simple Smile Благодаря, че ви има!

# 460
  • В средата на времето
Моето попадане на SPN е много прозаично. Беше пак някаква суша откъм сериали (в сми, тези които ги следях имаха почивка)...и в един коментар в Замунда прочетох препоръка за SPN. Дръпнах го съвсем  на сляпо. Вече имаше излезли 3 или 4 сезона..не помня вече Crazy Не мирясах докато не ги изгледах.  Laughing А пък темата за SPN беше втората тема във форума, в която започнах да се разписвам по-активно и на края си остана само тя.
В тази тема цари една такава хармония, която много ми допада Grinning. Няма за какво да се скараме, не сме разделени ярко и противопоставящо се на отбори. Бе чак е нетипично  Joy
Ако мога да перефразирам - дойдох в темата заради момчетата и историята, но останах и не само заради тях. Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 20:12 от Izida

# 461
Изи Hug много си те обичаме! (Както обичаме и всички пишуещи в нашата наистина много мирна и спокойна темичка, дано да си остане такава). За мен си е първата и единствената, в която си пиша и си чета.

Гледахте ли анимето, между другото? Вече има излезнали 10 епизода и вижте какъв хубав ending с финални надписи са му измислили:

# 462
Ехоооо, как сте, дами? Минавам и аз да гласувам и да ви преслушам как сте изкарали събота и неделя.
Дейна, най-накрая си с абсолютно върховния и подходящ аватар Grinning
Тенкс за клипчето, което, между другото е с песен, която ми е любима  Heart Eyes
После ще търся нещо музикално да ви поздравя, че нещо нета пак ми куца сега...

# 463
...

PS. Под секрет да ви кажа, много съм доволна от това как върви нашата анкета.

Искаш да ни държиш под напрежение нали, нали , Импалка

А относно сериала, да кажа и аз (не че някой ме пита). Най напред видях Дийн в подписа на  newsm78 не помня коя потребителка беше (гласеше don't fuck with me Im dangerous), от едното любопитство влезнах в темата, иииии започнах да  го гледам онлайн.
Сериала за мен е един от (не най добрите, но ..) най интересните. Но оЩе по приятно  ми е да съм с вас  Hug
Ох, пак го отдадохме на откровения  Mr. Green

# 464
Ох, пак го отдадохме на откровения  Mr. Green

Много обичам като стане така. Simple Smile)

П.С. Аз пък си го нареждам сериала в топ 3 на най-добрите. Wink

Апокалиптик, просто се завърнах към един от старите си аватари, нотинг спешъл. Wink

Общи условия

Активация на акаунт